tineti la daciile voastre?, categoria clt
![]() ![]() ![]() |
tineti la daciile voastre?, categoria clt
CriSTI68 |
![]()
|
||
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Pacat. Masinile de firma trebuie menajate. Pentru a se putea bucura si altii de ele.
Daca ar abuza toti unde s-ar ajunge?!? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Sincer eu o iubeam la nebunie cand mi-am luat-o, dupa 7 ani imi vine sa o lansez intr-o prapastie cu 1 kg de nitro. Mereu cand aveam treaba cu ea se strica, asa o fi si cu nevasta
![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
tin la ea.. m-a dus pe unde nici caruta nu a ajuns..
buna masina.. |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Am votat "am grija de ea dar nu sunt obsedat" findca nu astept sa se strice ca sa o repar ci o intretin cat mai bine dar asta nu inseamna ca mesteresc toata ziua la ea .De vandut o sa vand intr-o zi , cand o sa pot sa-mi iau una noua.
|
--------------------
-
-
-
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Eu cred ca sunt maniac pastrand-o tot timpul curata si sunt constient de asta,dar satisfactia este prea mare,mai ales ca o am de noua.De asemenea,sa fie intr-o stare tehnica foarte buna.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
De tinut, tin la ea, ca n-am alta. Si oricum... imi fac treaba cu ea (am carat cu ea tevi de plastic, parchet, lambriu ciment etc etc) merge de n-are treaba. O spal o data la 2 saptamani sau mai devreme cand este necesar.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
mr.squirrel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 17 November 09 ![]() |
am avut un r5 gt T inca mi=e dor de ea:((
|
--------------------
non
polution
future Ca sa iti dai seama ca esti prost , trebuie totusi sa iti mearga mintea.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 16:59 |