Am nevoie urgenta de un sfat!
![]() ![]() ![]() |
Am nevoie urgenta de un sfat!
houser |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 26 June 07 From: Bucuresti, Baneasa ![]() |
|
||
--------------------
Opel Astra h 1.7;
Renault Megane Sedan Privilege 1.6;
ex. Solenza si Bora
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Fluieratul ala e cauciucul care scartaie, si da, e de la unghiuri. Se face la orice atelier de directie. Intr-un caz nefericit e un viciu de fabricatie, sau a fost roata lovita, si atunci e mai complicat.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Cauciuc (daca e tocit rau si trebuie schimbat) gasesti in Metro, Selgros etc. (asta aproape de tine).
Service-uri care fac si geometrie sunt destule si nu e scumpa operatia (vreo 50-60 ron parca), dar e bine sa aibe o masina moderna cu laser care sa "stie" si masina ta. Daca o faci "la sfoara" s-ar putea ca rezultatele sa nu fie satisfacatoare. LE, @argon: mai stii ce service de cartier gaseste omul? Si stii cum fac astia: "Se face dom'le, iese perfect, las' ca stiu eu!" This post has been edited by valentin.dumitran: 11 Oct 2007, 08:50 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
haidi bre ca am facut eu la Dacie cu laser, doar nu face la sfoara la Megan
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Unde se mai face cu sfoara? (intreb de locatii cat de cat decente, nu in fosta cooperativa cu nenea ghita tractoristu')
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
da un search pe google dupa anvelope si gasesti si pe tata lu' cauciucu' de megane.
geometrie poti sa faci la orice service Renault. daca vrei sa faci la un service de roti eu iti recomand Autosoft (pe dudesti langa Mall) (daca se considera reclama rog moderatorii sa stearga) |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(houser @ 11 Oct 2007, 08:39) Va rog sa imi spune-ti unde gasesc cauciuc si mai ales unde gasesc si reparatie la unghiul de fuga, dar si daca fluieratul este tot de acolo. Multumesc anticipat!! Mergi la la service-ul de pe Fundeni. Cum cobori podul (venind dinspre Obor), imediat pe dreapta. Au acolo tot ce vrei. Sunt sigur ca gases-ti ori-ce dimensiune de cauciuc |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
houser |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 26 June 07 From: Bucuresti, Baneasa ![]() |
Am rezolvat problema pana la urma, la un service din Militari, Uverturii, cauciucuri Debica pe fatza 130 lei fiecare, iar reparatzia unghiului de fuga inca 100 de lei. Acum nu se mai aude fluieratu
![]() |
--------------------
Opel Astra h 1.7;
ex. Solenza si Bora
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Adica astia v-au pus un bec in bord si va cheama la service asa gen hipnoza?
![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
houser |
![]()
|
@ steph: Pai cand scade temperatura afara ceva mai mult cum a fost in week-end, sub 5 grade Celsius, masina reactioneaza si cere pregatirea de iarna, adica cauciuce, ulei, si verificari la toate chestiile, ma rog chestii specifice la masinile astea.
|
--------------------
Opel Astra h 1.7;
ex. Solenza si Bora
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 19:55 |