DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

108 Pages « < 40 41 42 43 44 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.

Diac
post 10 Jul 2005, 22:09
Post #1231

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti.

In momentul in care ai facut comanda, pe acte scrie seria de caroserie, motor, culoare, varianta de echipare.
Nu mai poti schimba nimic. Si ca sa anticipez poate o intrebare: NU se poate pune Aer Conditionat pe Preferance sad.gif

--------------------
Renault Megane sedane/Nissan X-trail 2005/2017 Influence/Tekna - HAN/AIZ/DIA
Alexandru.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adiya
post 10 Jul 2005, 23:56
Post #1232

Membru autentic

From: Bucuresti

Am fost in aceeasi situatie si mi s-a spus la Meridian ca nu e nici o problema dar ca comanda trebuie retransmisa la fabrica si o sa am alt termen de livrare.

--------------------
Dacia Logan 2007 ABS PLUS dci - B-00-XXX
+
Fygaro
post 11 Jul 2005, 02:23
Post #1233

Membru autentic

Stati linistiti ca nu este cum va zice dealerul eu am comanda facuta din 26 Mai 2005 si inca nu am nici o veste de la dealer care prima data mi-a spus ..... Pai prin 5-6 iulie o sa o aveti.....mda.. blink.gif pe bonul de comanda termenul era 10 August.. probabil o voi avea pana prin 30 iulie. Eu nu inteleg cum la unii le a venit atat de repde masina am vazut gen 20 - 30 zile lucratoare unsure.gif

This post has been edited by Fygaro: 11 Jul 2005, 02:25

--------------------
Fiat Punto 2003 1,2 16V 80Bhp - RMS
+
ursamajor
post 11 Jul 2005, 06:30
Post #1234

Membru pasager

From: Orașul lui Panait Istrati

QUOTE(Diac @ 10 Jul 2005, 22:09)
In momentul in care ai facut comanda, pe acte scrie seria de caroserie, motor, culoare, varianta de echipare.
Nu mai poti schimba nimic.

Îndrăznesc să te contrazic. Eu mi-am luat mașina prin programul guvernamental 30 mil. pe rablă și, deși inițial comandasem altă mașină (roșie), s-a putut face schimbul cu asta albă ce o am acum. E-adevărat, greșeala a fost a lor. Sistemul nu comunicase încă faptul că acea mașină roșie fusese deja vîndută. Dar de putut s-au putut modifica niște acte, în fond asta-i toată problema.

--------------------
Dacia Logan 1.0 Eco-G 2021 Comfort (+ 4 optiuni) - BR02UMa
Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
+
VeNoM386
post 11 Jul 2005, 06:51
Post #1235

Membru autentic

QUOTE(adiya @ 11 Jul 2005, 00:56)
Am fost in aceeasi situatie si mi s-a spus la Meridian ca nu e nici o problema dar ca comanda trebuie retransmisa la fabrica si o sa am alt termen de livrare.
*

Exact, prima masina comandata se va vinde si se va face o noua comanda, evident, un nou termen de livrare.

--------------------
Citroen C4 Champion 2007
+
Enzy
post 11 Jul 2005, 09:49
Post #1236

Membru incepator

From: Brasov

A mai primit cineva prin posta lista cu accesorii si un formular de tipul

"Pe locuri, fiti gata.....
In curand veti fi posesorul .....
...
"

Sa inteleg ca are vreo legatura cu procesul de fabricatie ? Sau cu data de livrare ? Pot sa incep sa sper ?

Succese

--------------------
Logan Preference 1.4MPI - BV-nn-XXX
Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm.
+
cmz
post 11 Jul 2005, 10:41
Post #1237

Membru incepator

From: Bistrita

QUOTE(Enzy @ 11 Jul 2005, 09:49)

...
"

Sa inteleg ca are vreo legatura cu procesul de fabricatie ? Sau cu data de livrare ? Pot sa incep sa sper ?

Succese
*

toti cei care comanda primesc asa ceva. eu am primit la o saptamana dupa ce am depus avansul. prin metoda asta incearca sa-si creasca vanzarea de accesorii si sa stabileasca o "legatura" cu clientul.

din pacate hartia nu are legatura directa cu termenul de livrare, pt. ca acesta e determinat de mai multi factori (nu numai de data depunerii comenzii si a avansului) ca de exemplu: nr. de comenzi, cat din ele sunt la extern, perioada de "remont" (= inchiderea probabila a productiei in luna august), etc.

bafta!

--------------------
Logan Ambition - BN ...
+
Enzy
post 11 Jul 2005, 12:00
Post #1238

Membru incepator

QUOTE(Fygaro @ 11 Jul 2005, 02:23)
Stati linistiti ca nu este cum va zice dealerul eu am comanda facuta din 26 Mai 2005 si inca nu am nici o veste de la dealer care prima data mi-a spus ..... Pai prin 5-6 iulie o sa o aveti.....mda..  blink.gif  pe bonul de comanda termenul era 10 August.. probabil o voi avea pana prin 30 iulie. Eu nu inteleg cum la unii le a venit atat de repde masina am vazut gen 20 - 30  zile lucratoare unsure.gif
*

Si atunci ca cine e ? Ca cei de la VC mi-au zis ca nu sunt in masura da dea termene precise si ca ar trebui sunat la dealer... apropo... poate n-ar fi rau sa dai un telefon si sa nu ashtepti sa te sune ei. Poate mashina ta e deja acolo.. mai stii ?

Succese

--------------------
Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm.
+
catb
post 11 Jul 2005, 13:38
Post #1239

Membru incepator

QUOTE(ovidiusoft @ 10 Jul 2005, 20:17)
Aveti grija cu dealerii neseriosi! Eu am achitat avansul vineri (08 iulie 2005) si mi s-a dat oficial, scris pe foaia care a venit de la Dacia, termenul de 10 octombrie 2005. Dealer-ul mi-a spus ca asta este termenul maxim, si ca Dacia si-a luat o perioada de siguranta, plus ca nu se lucreaza in august. Tot dealer-ul mi-a spus ca masinile vin in general cu 2-3 saptamani mai repede decat acel termen si o sa fiu anuntat cu cel putin o saptamana inainte ca o sa-mi vina masina. In afara de perioada destul de mare de asteptare, in rest nu am ce sa reprosez, au fost profesionisti.

PS: Dealerul este Cobalcescu, daca se considera reclama rog un moderator sa stearga linia asta.
*

Si eu tot la Cobalcescu am fost. Tot pe 8 iulie am achitat avansul. Dar eu am data maxima 16 septembrie. Cam mare diferenta asta de o luna intre livrarea mea si a ta. Poate e de la diferenta de model si probabil de culoare?

--------------------
_ _ _
If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
+
ovidiusoft
post 11 Jul 2005, 13:45
Post #1240

Membru de sub patura

QUOTE(catb @ 11 Jul 2005, 14:38)
Si eu tot la Cobalcescu am fost. Tot pe 8 iulie am achitat avansul. Dar eu am data maxima 16 septembrie. Cam mare diferenta asta de o luna intre livrarea mea si a ta. Poate e de la diferenta de model si probabil de culoare?
*

Aha! Este posibil, eu am Ambition (deci 1.6) culoare verde cameleon. Pe foaia numita "Avit de plata" apare data "Data livrare limita: 10-10-2005", sub serie caroserie.

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
catb
post 11 Jul 2005, 14:28
Post #1241

Membru incepator

Pai, da. La aceeasi data ma refeream si eu.
Eu am albastru marine.

--------------------
_ _ _
If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
+
erica
post 11 Jul 2005, 20:12
Post #1242

Membru

QUOTE(MoneyTalks @ 10 Jul 2005, 22:00)
Ba se poate. O vinzi pe asta si iei o versiune superioara. Sau orice altceva ce vrei... smile.gif
*

Uite ca se poate si fara sa o vand... tongue.gif

--------------------
Ex-Dacia Logan Preferance 2005
+
Le Culbuteur
post 12 Jul 2005, 19:37
Post #1243

Membru incepator

Nu stiu daca intrebarea asta este "on topic", dar hai sa incerc:

Am accesat un site referitor la ratele de Casco si am facut 2-3 simulari privind rata de asigurare pentru masina veche de 0 ani, 1 an, 2 ani, 3 ani... si, surpriza, valoarea primei de asigurare crestea la fiecare an destul de viguros.

Dupa initiala mirare, m-am intrebat daca nu greseam eu cumva undeva. Probabil ca da... La fiecare simulare eu lasasem "valoarea reala" a autoturismului la aceeasi cifra, si anume valoarea de cumparare initiala. Banuiesc ca trebuia sa modific aceasta valoare in functie de cota de depreciere (sau cum s-o fi numind ea) a masinii, iar atunci evident ca prima de asigurare anuala n-ar mai fi crescut. Intrebarea mea este: din experienta voastra asa stau lucrurile?

Si a doua intrebare: unde pot gasi rata de depreciere a masinilor? Oare exista si la noi ceva gen "Argus"-ul francezilor, cu cotele de depreciere in functie de vechime, dotari si asa mai departe? Un web-site, ceva..?

Va multumesc pentru rabdare.

This post has been edited by Le Culbuteur: 12 Jul 2005, 19:38

--------------------
+
Sony
post 12 Jul 2005, 20:19
Post #1244

Membru autentic

From: Ban Land

Eu am Casco la Asirom. Dupa primul an valoarea de asigurare este 90% din pretul initial, dupa al doilea an 80%, dupa al treilea 70%, dupa al patrulea 60%, iar dupa al cincilea este de 50%. Procentul de asigurare este de 3,7%, acelasi pentru toata perioada. Asadar prima de asigurare scade in fiecare an.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
carman
post 12 Jul 2005, 22:37
Post #1245

Membru

QUOTE(cmz @ 11 Jul 2005, 11:41)
toti cei care comanda primesc asa ceva. eu am primit la o saptamana dupa ce am depus avansul.
*

eu nu am primit asa ceva. mai am 2-3 prieteni care au ridicat masina recent si nici ei nu au primit.

--------------------
◊ ◊ - ◊
+
Le Culbuteur
post 13 Jul 2005, 01:27
Post #1246

Membru incepator

QUOTE(Sony @ 12 Jul 2005, 20:19)
Eu am Casco la Asirom. Dupa primul an valoarea de asigurare este 90% din pretul initial, dupa al doilea an 80%, dupa al treilea 70%, dupa al patrulea 60%, iar dupa al cincilea este de 50%. Procentul de asigurare este de 3,7%, acelasi pentru toata perioada. Asadar prima de asigurare scade in fiecare an.
*

Sony, multumesc pentru precizari. E asa cum banuiam --si speram-- eu, thanks God! Cred ca nimerisem pe un site de asigurari unde chestia asta era explicata foarte confuz! Merci!

[La sectiunea Diverse a forumului exista topic dedicat consultantei in domeniul asigurarilor... cred ca acolo era locul potrivit pentru intrebarea ta!... nu are legatura cu Loganul si achizitionarea lui... cel putin nu una evidenta]

--------------------
+
oldcipi
post 13 Jul 2005, 05:44
Post #1247

Membru incepator

Salutari tuturor !
Eu am comandat masina (Logan Ambition galbena) in 05 mai iar data limita de livrare este 08 august.
Am sunat dealerul , acesta mi-a comunicat ca livrarea se va face in perioada
22 - 25 iulie.
Cam lung termenul de livrare , dar , incerc sa am rabdare.
Si , un pic in afara de topic , forumul este foarte util , deja am informatii cu privire
la multe chestiuni in privinta masinii care urmeaza sa o primesc.

--------------------
Dacia Logan Ambition - AB-zz-zzz
+
bmjean
post 13 Jul 2005, 06:17
Post #1248

Membru incepator

From: Oradea

n-am primit nimic prin posta
avans 05.07.05
masina va fi gata 24.08.05
termen dealer 29.08.05
termen dacia pe aviz 15.09.05
mai am de asteptat dar nu mai am rabdare, mai ales ca mi-am vandut masina in mai.05.

--------------------
Renault Scenic 1 ph2 2001 1.9dCi RXE - BH-XX-XXX
+
cmz
post 13 Jul 2005, 07:40
Post #1249

Membru incepator

From: Bistrita

QUOTE(carman @ 12 Jul 2005, 22:37)

eu nu am primit asa ceva. mai am 2-3 prieteni care au ridicat masina recent si nici ei nu au primit.
*

am extrapolat informatiile ce le aveam de la dealer, dar acum am inteles ca nu e valabil peste tot. in concluzie: scuze pt. informatia eronata pe care am postat-o si multumesc pt. corectie.

cele bune.

--------------------
Logan Ambition - BN ...
+
Fygaro
post 13 Jul 2005, 08:11
Post #1250

Membru autentic

Salutari tuturor !
Eu am comandat masina (Logan Ambition galbena) in 05 mai iar data limita de livrare este 08 august.
Am sunat dealerul , acesta mi-a comunicat ca livrarea se va face in perioada
22 - 25 iulie.
Cam lung termenul de livrare , dar , incerc sa am rabdare.
Si , un pic in afara de topic , forumul este foarte util , deja am informatii cu privire
la multe chestiuni in privinta masinii care urmeaza sa o primesc[QUOTE].

Man vezi ca toti pe care i cunosc ce au facut comanda in pana in data de 15 mai si au primit de de 2 saptamani masinile wacko.gif

This post has been edited by Fygaro: 13 Jul 2005, 08:16

--------------------
Fiat Punto 2003 1,2 16V 80Bhp - RMS
+
Duke
post 14 Jul 2005, 16:58
Post #1251

Membru incepator

Te contrazic! Eu am asigurare tot la Asorom iar valoarea este de 100%

-----------

Termenul tau de asteptare e cam mare! La ce dealer esti sau in ce localitate? Eu am comandat-o pe 10 iunie iar pe 12 iulie am ridicat-o. Sunt super multumit de ea. Mentionez ca a avut intr-adevar cauciucuri Michelin.

ROG MODERATORII SA AIBA UN MINIM DE BUN SIMT SI SA NU-MI MAI STEArGA MESAJELE!!!!!!!! mad.gif

[moderatorii nu vor sterge mesajele ca sunt la obiectul topicului, care respecta regulile de postare... de exemplu tocmai acum ai postat de doua ori consecutiv... ore doare daca apesi butonul edit si adaugi ce ai uitat sa spui prima data? ... iar scrisul cu majuscule inseamna ca țipi la noi... asa sa fie?.... asta e semn de bun simt? AL]

--------------------
Logan 1,6 MPI Ambition - OT-04-DUk
+
klaus
post 14 Jul 2005, 17:09
Post #1252

步步

Group: Moderatori

Rog userii sa aiba UN MINIM DE BUN SIMT si sa posteze on-topic.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Enzy
post 18 Jul 2005, 12:16
Post #1253

Membru incepator

Salutari,

Are cineva credit la Tiriac ? Daca da, in afara de cartea de identitate, se mai lasa ceva la banca (gen set de chei, telecomanda alarma, etc...).

Altceva : E necesar acordul bancii in cazul in care iesi din tara cu masina (din cate shtiu, la Volksbank asa e)

Multumiri anticipate si succese

--------------------
+
BAB
post 18 Jul 2005, 19:32
Post #1254

GUERRIER MARIN DE VAILLANT

From: CONSTANTA

QUOTE(Enzy @ 11 Jul 2005, 12:00)
Si atunci ca cine e ? Ca cei de la VC mi-au zis ca nu sunt in masura da dea termene precise si ca ar trebui sunat la dealer... apropo... poate n-ar fi rau sa dai un telefon si sa nu ashtepti sa te sune ei. Poate mashina ta e deja acolo.. mai stii ?

Succese
*

Ciudat, eu am trimis un e-mail la VC, dupa ce am achitat avansul, iar ei mi-au raspuns, precizandu-mi data limita, ca fiind 12 septembrie. Data limita de pe avizul de plata este 19 septembrie, iar comanda am facut-o pe 17 iunie. Repet, este ciudat ce ti-au raspuns tie, pentru ca mie mi-au dat un termen precis, cu o saptamana mai scurt decat cel de la dealer.
Mai nou, un amic, care a facut comanda prin mai, a primit un telefon de la VC, prin care i se aducea la cunostinta, prelungirea datei limita, datorita inundatiilor din Arges. Problema fiind prevazuta in Conditiile Generale, respectivul amic nu are ce face, si va trebui sa astepte mai mult decat era prevazut. Nu stiu daca nu se va intampla si cu noi, la fel.

This post has been edited by ASW: 18 Jul 2005, 19:38

--------------------
Dacia Logan 1,6MPI Laureate - CT 06 BAB
"NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre."
+
Enzy
post 19 Jul 2005, 08:26
Post #1255

Membru incepator

No comment.

Si mie mi-au dat un termen ""precis"". Mi-au spus ca nu sunt in masura sa dea unul abia dupa ce i-am rugat sa justifice diferenta foarte mare fata de termenul dealerului.
Pana la urma nu poti fi sigur de nimic pana nu-ti vezi masina la dealer. Daca la tine termenul dat de VC e cu o saptamana pana in cel al dealerului, la mine a fost cu 41 de zile dupa.... deci .....

Ai platit pe 17 iunie ... ? Mi se pare foarte lax termenul.

Succese

--------------------
+
iulian radu
post 20 Jul 2005, 21:27
Post #1256

Membru incepator

In primul rand ma bucur enorm ca v-am gasit.Problema mea este de natura organizatorica si doresc prin acest mesaj sa lansez o mare rugaminte la cel ce ma poate ajuta...
Ma duc bucuros la Dacia service sa platesc noua mea masina,dacia logan laureate 1,6 mpi.Ma intalnesc cu dealerul respectiv si il intreb:
-Vreau masina tipul acesta culoarea respectiva!
Toate bune si frumoase. blush.gif Vazand starea de fapt creata o intreb cand imi vine masina daca o platesc integral?
Raspuns sec din partea dealerului:-Maxim 2 saptamani!
Atunci ii spun raspicat ca eu vreau sa platesc integral.Si am trecut la elaborarea avizului de plata.
Ajung la banca,platesc avizul,apoi cu stupoare aflu ca am platit noua mea masina,pentru a o putea conduce nu in doua saptamani ci peste doua luni jumate!!!
Disperat trimit un email la VC cum ii spuneti voi!Tipii ma si suna azi ca trebuie sa inteleg acest impediment,ca nu pot modifica intrarea seriilor pe linia de productie!
Si la sfarsit traditionalul Dacia va ureaza o zi buna! wub.gif
Am incurcat-o!peste doua luni jumate...... blink.gif
Va rog ajutati-ma1I-am vazut pe alti cu loganul in curte dupa 2 saptamani!
Sa nu ma spuneti la cv,poate imi taie conductele la frana!!! ph34r.gif [attachmentid=11812]

--------------------
dacia logan laureate 1,6 mpi 2005 - SM 05 CDD
+
clau lcf
post 20 Jul 2005, 22:18
Post #1257

Membru autentic

From: Constanta

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif te-a cam mintit dealerul .imi pare rau pt tine dar ai o serie la caroseria aia si dupa seria aia iti vine masina.si cred ca sant destule inaintea ta. sad.gif sad.gif

This post has been edited by clau lcf: 20 Jul 2005, 22:18

--------------------
Volskwagen Corrado 1995 - CT 29 VRG
VW Corrado VR6 2.9 & Opel Astra G caravan 2.0 DTL.
+
klaus
post 20 Jul 2005, 22:44
Post #1258

步步

Group: Moderatori

Eu as dori sa atrag atentia celor care au platit cu banul jos ca, in conformitate cu prevederile pct. 1 lit. h din Bonul de comanda VN (din asta nou...), data estimativa a livrarii TREBUIE (e obligatoriu, e indispensabil), sa fie mentionata pe avizul de plata integral catre banca. Dacia, printr-o metodologie binecunoscuta - si anume inselatoare - omite sa faca aceasta mentiune OBLIGATORIE conform conditiilor contractuale pe care ea insasi le-a stabilit (bonul comanda VN).
Drept urmare eu va sfatuiesc sa insistati sa va comunice IN SCRIS termenul limita de livrare, asa cum este mentionat la pct. 1 lit h si pct. 4 din Conditiile de vanzare de pe Bonul de comanda VN.

PS: NU MAI CREDETI CE VA SPUN CEI DE LA VC VERBAL, CERETI SCRIS !!

PPS: Si acum de ce nu mentioneaza porcaria asta: pentru ca avizul de plata catre banca il luati in minuta INAINTE de a plati, si daca pe el vedeti frumusel termenul de livrare de 2,5 luni si nu de 2 saptamani asa cum VA MINT dealerii (va confirm ca asta este politica Dacia in acest moment, de a insela prin minciuna cumparatorii), clientul care are banul jos (si care evident ca poate cu banul ala sa se duca in alta parte si sa dea de un avans substantial...) se gandeste inca o data dca sa dea banul au ba...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
iulian radu
post 21 Jul 2005, 05:15
Post #1259

Membru incepator

Va multumesc din suflet pentru raspunsuri.M-am mai linistit si consolat in acelasi timp uitandu-ma in continuare la poze sau vazand ca efectiv nu am nici o sansa.Astazi iau cu asalt sectiunea dealeri! ph34r.gif
Ori eu ori el!Problema amanarii cu doua luni si jumatate este data cred de alegerea unei culori de baza,nemetalizata.(rosu passion)La alte firme se discuta altfel,daca au pe stoc iti vireaza jucaria imediat,iar daca nu au astepti circa 2 sau 3 saptamani casa-ti aduca masina din afara!!!
Vorba aceea :Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!! wacko.gif

--------------------
dacia logan laureate 1,6 mpi 2005 - SM 05 CDD
+
ovidiusoft
post 21 Jul 2005, 10:12
Post #1260

Membru de sub patura

Pai da, dar Dacia are o politica speciala smile.gif Cred ca mai ai o sansa sa gasesti masini care au sosit deja la dealer si cel care a facut comanda s-a razgandit. De exemplu, ieri la Cobalcescu, facand comanda pentru prietena mea, ni s-a oferit un Laureate 1.4 (nu mai stiu culoarea), cu livrare imediata. Cel care a comandat-o a decis sa cumpere DCI-ul. So... noroc sa-ti iei masina cat mai repede!

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
108 Pages « < 40 41 42 43 44 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th July 2025 - 16:00
Forum Renault