DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

108 Pages « < 41 42 43 44 45 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.

cmz
post 21 Jul 2005, 10:56
Post #1261

Membru incepator

Group: Members
From: Bistrita

Pt. un ambition verde cameleon (neinclus in programul rable): avans platit la 01.06.2005, termen de livare 06.08.2005, VC 05.08.2005, dealerul 20.07.2005, "dar e posibil si mai repede cam din 10.07".

Am ridicat masina la 18.07.2005, cu 2 zile mai repede decat termenul limita al previziunii dealerului. Desi la un moment dat dealerul m-a speriat ca o sa-mi intarzie masina, pana la urma a fost absolut parolist ca termen de livrare. O alta surpriza placuta au fost cauciucurile Continental si jantele din aluminiu. Partea proasta este ca mi-au pus - la cererea mea - o alarma, dar intr-un mod lipsit de cel mai elementar profesionalism: mi-au stricat practic o parte din instalatia electrica. Mai multe detalii la sectiunea alarme.

--------------------
Logan Ambition - BN ...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 21 Jul 2005, 11:33
Post #1262

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Adevarul e ca asta cu jantele de aluminiu pe ambition este de la dealer, ti le-a pus el din banii lui ca te-a vazut baiat simpatic, ca ambitionul vine din fabrica cu jante de tabla....
Uf, mai uitati-va si voi pe prezentarile masinilor, pe la rubricile bifate ale "optionalelor" de serie de la fiecare versiune...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
ucatalin
post 21 Jul 2005, 11:48
Post #1263

ucatalin

From: Piatra Neamt

Roata de rezerva de la Logan Ambition trebuie sa aiba janta din aliaj?

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureat 1,5Dci 110 4x4 - NT xx XXX
+
maxiK
post 21 Jul 2005, 11:52
Post #1264

Membru autentic

rolleyes.gif smile.gif bineinteles ca nu. cool.gif

This post has been edited by maxiK: 21 Jul 2005, 11:52

--------------------
dacia logan laureate1.6 - B 37 KNH
+
cmz
post 21 Jul 2005, 13:56
Post #1265

Membru incepator

QUOTE(klaus @ 21 Jul 2005, 11:33)
Adevarul e ca asta cu jantele de aluminiu pe ambition este de la dealer, ti le-a pus el din banii lui ca te-a vazut baiat simpatic, ca ambitionul vine din fabrica cu jante de tabla....
Uf, mai uitati-va si voi pe prezentarile masinilor, pe la rubricile bifate ale "optionalelor" de serie de la fiecare versiune...
*

de-aia a si fost o surpriza placuta, am tot citit lista http://www.dacia.ro/echipamente_logan.html vreo 7 saptamani si n-am vazut nimic de jante din aluminiu la Ambition ca dotare din oficiu. daca n-am cascat ochii unde trebuie spune-mi. de asemenea mi-am numarat marunt banisorii sa vad daca n-a crescut cu ceva pretul, dar nu crescuse din cauza jantelor. acu' sa nu fie alea din aluminiu si eu sa nu ma prind nu cred totusi ... intr-adevar rezerva e din tabla neagra. in schimb am gasit jantele ce le vad si pe masina subsemnatului pe site la adresa http://www.dacia.ro/accesorii.html ca optionale: ale mele sunt de pe randul trei de sus in jos a 2-a pozitie de la stanga la dreapta.

--------------------
Logan Ambition - BN ...
+
klaus
post 21 Jul 2005, 14:12
Post #1266

步步

Eu incerc ca poate lumea intelege ca nu tot ce zboara se mananca...
Pai daca voi va duceti si dati o caruta de bani pe un obiect, dar nu stiti clar ce e obiectul ala si pe ce ati dat banii, eu ce sa mai zic...
Pai daca voi va duceati la alt dealer (de alte masini, nu de dacia) nu incercati sa trageti de el sa obtineti cat mai mult posibil cu cat mai putin?
E din categoria vreau si eu un ambition ca asta...Da, nici o problema...
dati banul, si cand vine masina constatati ca nu are huse, nu are covorase, ca nu are roti michelin ci montana, ca nu are barele de portbagaj etc... (asta e cu titlu de ex, fata de masina afiasata la dealer in vitrina...)
Pai daca voi la data la care ati dat banetul nu erati in deplina cunostinta de cauza pe ce ati dat banetul, parerea mea sincera e ca nu aveti pe viitor de ce sa va plangeti ca va trateaza dacia cum va trateaza (sau alt vanzator de alte bunuri)...

Si intrebarea mea este: credeti ca va doare gura daca intrebati cand va duceti sa achizitionati un bun, sa puneti toate intrebarile si sa va interesati de toate caracteristicile incluse in pret?
Cand se face o alegere, importanta e intrebarea: ce are asta in plus/minus fata de celalalt? Care sunt diferentele?...

Si a doua intrebare:
http://www.dacoserv.ro/auto.php?m=5&d=1 a fost vazuta?

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Sony
post 21 Jul 2005, 14:14
Post #1267

Membru autentic

From: Ban Land

@cmz, sunt optionale pentru celelalte versiuni, nu pentru a ta.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
cmz
post 21 Jul 2005, 14:49
Post #1268

Membru incepator

QUOTE(klaus @ 21 Jul 2005, 14:12)
Si a doua intrebare:
http://www.dacoserv.ro/auto.php?m=5&d=1  a fost vazuta?
*

nu a fost vazuta pt. ca stau la tara si am alt dealer care n-are pagina de prezentare, de aceea am luat informatiile de la prima sursa: site-ul dacia, ori acolo nu scrie de ele si pen' ca pe site-ul oficial dacia nu spunea de ele, nu le-am cerut, m-am bucurat numai ca le-am primit, asa ca m-am prins, asta e politica de dealer, am tacut.

multumesc pt. link.

This post has been edited by cmz: 21 Jul 2005, 14:52

--------------------
Logan Ambition - BN ...
+
powerx
post 21 Jul 2005, 15:27
Post #1269

Membru

From: Iasi sau Vaslui

Ambition verde cameleon, comanda:8 iulie, data de pe aviz. 14-10-2005
Dealeru a zis ca pe 27 sept, iar azi am trimis mail la VC..m-au sunat, si mi-au spus ca data livrarii este 7-10-2005. Si ca daca vor interveni ceva schimbari, ma vor suna(sper)
Eu as fi dorit sa ajunga mai repede, pana pe 1 sept, dar cu vacanta lor, ce sa le faci sad.gif(

--------------------
Logan Ambition Verde cameleon 2005 - VS-23-XYZ
Mic si rau, mai mult mic decat rau.
+
Fygaro
post 21 Jul 2005, 17:55
Post #1270

Membru autentic

In sfarsit mi-a iesit si mie masina din fabricatie! laugh.gif am facut comanda in 26 mai si in 20 iulie mi-a iesit din fabricatie desi termenul pe bonul de comanda era 10 august! Maine pe la 10:00 dimineata ma duc sa mi ridic masina de la dealer am rezolvat si eu cumva sa mi-o puna pe primul trailer disponibil! azi la amiaza a plecat trailerull de la fabrica. laugh.gif Sper sa ma bucur de aceasta masina deja imi pierdusem toate rabdarile tongue.gif

P.S. Modelul e un Logan Laureate 1,4 Albastru Egee !

--------------------
Fiat Punto 2003 1,2 16V 80Bhp - RMS
+
bendix
post 21 Jul 2005, 18:37
Post #1271

Membru autentic

From: Timisoara.RO

QUOTE(iulian radu @ 20 Jul 2005, 21:27)
In primul rand ma bucur enorm ca v-am gasit.Problema mea este de natura organizatorica si doresc prin acest mesaj sa lansez o mare rugaminte la cel ce ma poate ajuta...
Ma duc bucuros la Dacia service sa platesc noua mea masina,dacia logan laureate 1,6 mpi.Ma intalnesc cu dealerul respectiv si il intreb:
-Vreau masina tipul acesta culoarea respectiva!
Toate bune si frumoase. blush.gif Vazand starea de fapt creata o intreb cand imi vine masina daca o platesc integral?
Raspuns sec din partea dealerului:-Maxim 2 saptamani!
[attachmentid=11812]
*

Pentru a nu mai pati si altii ca si iulian radu, eu propun sa se redeschida topicul "Data livrare pentru cei care au comandat Logan"
Mi se pare lipsit de fair-play faptul ca dupa ce unii si-au ridicat Logan-ul sa nu le mai pese de nerabdarea celor care inca asteapta. De parca nu toti am trecut prin asta. Pe langa argumentul de mai sus, mai este unul practic. Lumea doreste sa stie, mai ales acum vara, cum sa-si programeze concediul. Recunoasteti ca pentru concediu, autoturismul are un cavant greu de spus. Eu de pilda stateam cu "inima in dinti" nestiind daca voi primi Loganul inainte de concediu. Pana la urma am avut noroc, ceea ce va doresc si voua ! smile.gif

--------------------
Dacia Logan Ambiance - 2005 - TM10### , alb arctic
In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
+
AND
post 21 Jul 2005, 18:51
Post #1272

Membru autentic

Comanda facuta pe 14 iunie - Masina am luat-o azi 21 iulie (Exact cum a zis dealer-ul)

dealer - Adras

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
ucatalin
post 21 Jul 2005, 18:57
Post #1273

ucatalin

From: Piatra Neamt

Comanda facuta pe 20iunie, masina iesita din fabricatie pe 20 iulie, cu o zi mai devreme decat a zis dealerul.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureat 1,5Dci 110 4x4 - NT xx XXX
+
bmjean
post 21 Jul 2005, 21:07
Post #1274

Membru incepator

From: Oradea

avans 05.07.05
masina va fi gata 24.08.05
termen dealer 29.08.05
termen dacia pe aviz 15.09.05

azi am primit telefon VC - termen 10.09.05

din pacate se duce vacanta copiilor si nu mai pot merge cu ei niciunde. (strandul ramane de baza anul acesta).

ferice de cei care si-au primit masina si s-o foloseasca fara evenimenta.
rabdare multa pentru cei care inca asteapta. va veni si la noi ziua "Z".

--------------------
Renault Scenic 1 ph2 2001 1.9dCi RXE - BH-XX-XXX
+
BAB
post 21 Jul 2005, 22:20
Post #1275

GUERRIER MARIN DE VAILLANT

From: CONSTANTA

QUOTE(klaus @ 20 Jul 2005, 22:44)
Eu as dori sa atrag atentia celor care au platit cu banul jos ca, in conformitate cu prevederile pct. 1 lit. h din Bonul de comanda VN (din asta nou...), data estimativa a livrarii TREBUIE (e obligatoriu, e indispensabil), sa fie mentionata pe avizul de plata integral catre banca. Dacia, printr-o metodologie binecunoscuta - si anume inselatoare - omite sa faca aceasta mentiune OBLIGATORIE conform conditiilor contractuale pe care ea insasi le-a stabilit (bonul comanda VN).
Drept urmare eu va sfatuiesc sa insistati sa va comunice IN SCRIS termenul limita de livrare, asa cum este mentionat la pct. 1 lit h si  pct. 4 din Conditiile de vanzare de pe Bonul de comanda VN.

PS: NU MAI CREDETI CE VA SPUN CEI DE LA VC VERBAL, CERETI SCRIS !!

PPS: Si acum de ce nu mentioneaza porcaria asta: pentru ca avizul de plata catre banca il luati in minuta INAINTE de a plati, si daca pe el vedeti frumusel termenul de livrare de 2,5 luni si nu de 2 saptamani asa cum VA MINT dealerii (va confirm ca asta este politica Dacia in acest moment, de a insela prin minciuna cumparatorii), clientul care are banul jos (si care evident ca poate cu banul ala sa se duca in alta parte si sa dea de un avans substantial...) se gandeste inca o data dca sa dea banul au ba...
*

Ceea ce fac dealerii NU este politica Dacia, ci politica dealerilor. Este foarte simplu. In rest, cred ca orice om "cu scaun la cap", cand e vorba de bani (multi), ia hartia si o intoarce pe toate fetele si citeste tot pana la ultima litera. Daca nu a inteles, mai intraba si pe altii (exceptand lacomul dealer), iar intr-un final, se lamureste. Daca treaba e convenabila, bagi mana in buzunar si scoti banul, daca nu, vorba aceea "banul meu, tinicheaua voastra". Respectivul "resemnat", se pare ca s-a dus la dealer si mai "resemnat" (somnolent), iar cel din urma, l-a consolat, luandu-i banii. Consider ca in toata afacerea asta, fabricantul nu s-a implicat cu nimic. Poate, singura problema a fabricantului, ar fi, impunerea unor reguli draconice, in relatia cu dealerul, in vederea "civilizarii" acestuia.

--------------------
Dacia Logan 1,6MPI Laureate - CT 06 BAB
"NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre."
+
klaus
post 21 Jul 2005, 22:28
Post #1276

步步

Nu e treaba de dealer, e treaba de Dacia. crede-ma ca tocmai am o problema cu un prieten pe tema asta, de-aia sunt asa informat...
Si am si suficienta experienta in disputele cu dacia...

--------------------
+
BAB
post 22 Jul 2005, 23:16
Post #1277

QUOTE(cmz @ 21 Jul 2005, 13:56)
de-aia a si fost o surpriza placuta, am tot citit lista http://www.dacia.ro/echipamente_logan.html vreo 7 saptamani si n-am vazut  nimic de jante din aluminiu la Ambition ca dotare din oficiu.
*

Cred ca ai probleme cu ochii, sau cu sursa de informatii. Cel mai simplu, vezi lista de dotari de pe pagina oficiala DACIA...

@Klaus: Nu te cred, iar faptul ca tu ai ca hobby "luptele" cu Dacia, este irelevant, tocmai pentru ca esti "beligerant". Daca nu ai fi fost angajat in conflicte cu Dacia, parerea ta ar fi fost una obiectiva. Contraargumentul meu este urmatorul: este deja de notorietate "urecheala" pe care o primesc dealerii, de la DACIA, in urma reclamatiilor, iar referitor la cazul prezentat de dl. Iulian, este imposibil de crezut ca dealerul a fost instruit de DACIA, sa minta clientul asupra datei limita de livrare a masinii.

QUOTE(bendix @ 21 Jul 2005, 18:37)
Pentru a nu mai pati si altii ca si iulian radu, eu propun sa se redeschida topicul "Data livrare pentru cei care au comandat Logan"
Mi se pare lipsit de fair-play faptul ca dupa ce unii si-au ridicat Logan-ul sa nu le mai pese de nerabdarea celor care inca asteapta. De parca nu toti am trecut prin asta.
*

Eronat! Respectivul nu apatit nimic. A crezut ce-i spune samsarul, pardon dealerul si nu a cascat ochii cat cepele la "data livrare limita" de pe avizul de plata. Ma intreb, de ce continua romanii nostri sa fie asa creduli si vor sa faca totul pe fuga?
PS: Eu astept cu rabdare, luna septembrie, pentru a primi masina. Iar cand dai bani destui pe ceva, trebuie sa fii atent, meticulos si rabdator, ca altfel o iei in barba, precum dl. Iulian. Vorba aceea: "cu rabdarea, treci marea".

This post has been edited by ASW: 22 Jul 2005, 23:43

--------------------
"NOSCE TE IPSUM"
+
YipMan
post 23 Jul 2005, 01:12
Post #1278

Membru incepator

QUOTE(AND @ 21 Jul 2005, 19:51)
Comanda facuta pe 14 iunie - Masina am luat-o azi 21 iulie (Exact cum a zis dealer-ul)

dealer - Adras
*

AND dar cum ai luat masina? Leasing sau cu banii jos ?

--------------------
Logan Laureat 1.4 Egee - provizoriu
+
cmz
post 23 Jul 2005, 08:45
Post #1279

Membru incepator

QUOTE(ASW @ 22 Jul 2005, 23:16)
Cred ca ai probleme cu ochii, sau cu sursa de informatii. Cel mai simplu, vezi lista de dotari de pe pagina oficiala DACIA...
*

daca esti sigur de ce zici, pune-mi te rog linkul de la pagina oficiala DACIA (nu a vreunui dealer) din care sa rezulte explicit ca Ambition este livrat cu jante de aluminiu (si spune exact unde scrie, rand, coloana sau alt element de identificare neechivoc). iar adaca te referi la linkul de accesorii de pe pagina oficiala vezi ca acolo e vorba de optionale, cu cost suplimentar, nu dotare de baza.

--------------------
Logan Ambition - BN ...
+
emanu450
post 23 Jul 2005, 11:12
Post #1280

Membru incepator

Eu am dat avansul pe 2 iunie! Mi-au spus ca va veni pe pe 2 sau 3 august(precizez ca m-au informat asupra faptului ca fabrica intra in concediu), ca am fost norocos si ca am prins ultima data "mai devreme", ceilalti care faceau comanda dupa mine se asteptau abia in septembrie. Ce spuneti, am vreo sansa sa-mi fie rrespectat termenul? Sunt din Iasi, iar dealer-ul este Caremil IMPEX!

--------------------
dacia logan - is-xx-xxx
Logan Ambiance IS-05-xxx din august 2005
+
Fygaro
post 23 Jul 2005, 13:23
Post #1281

Membru autentic

O sa o ai saptamana viitoare!!! cel tarziu rolleyes.gif

--------------------
Fiat Punto 2003 1,2 16V 80Bhp - RMS
+
klaus
post 23 Jul 2005, 22:20
Post #1282

步步

ASW, in putine lucruri spuse pe aici eu nu am avut dreptate, tocmai pentru ca nu-mi place sa ma bag in vorba fara sa fiu in cunostinta de cauza.
Ce am zis aici pe acest topic este din pacate adevarat. Stii, e o diferenta intre a vedea cu ochii tai si a stii exact, si intre a vorbi din povestiri si suete...

--------------------
+
BAB
post 24 Jul 2005, 19:55
Post #1283

Cum le stiti voi pe toate si ce modesti sunteti. Cat de multa dreptate ai avut tu este impresia ta singulara si subiectiva. Partea proasta este ca ai aceeasi tendinta ca multi alti moderatori, sa te crezi cel mai informat si in contact direct si nemijlocit, cu problemele, iar ceilalti au auzit ceva, pe la suete. Mai taie-ti picioarele de la piedestal si fi mai realist si modest, ca altfel dai impresia de laudaros. Daca continui sa sustii ca DACIA ii invata pe dealeri sa fie mincinosi, idioti, mojici si escroci, risit sa te faci de ras.

@ cmz: Intr-adevar, listele de echipamente de pe site-ul Dacia, nu specifica nimic despre jenti. Totusi, eu am primit la Caravana Dacia, un pliant editat de Dacia, nu de catre dealer, in care era specificata povestea cu jentile. Imi pare rau, eram aproape sigur ca lista de pe site este identica cu cea din pliant.

This post has been edited by ASW: 24 Jul 2005, 21:05

--------------------
"NOSCE TE IPSUM"
+
klaus
post 24 Jul 2005, 22:01
Post #1284

步步

Draga ASW, ia explica-mi si mie asa frumos cum numai tu stii sa o faci care este mojicia, mitocania si escrocheria dealerilor ca nu se scrie pe avizul de plata catre banca termenul limita de livrare in conformitate cu prevederile bonului de comanda VN.
Si cum Dacia nu are nici un amestec in aceasta treaba.
Lumineaza-ma si pe mine, ca sunt extrem de curios, ca ti-am zis ca sunt in conflict cu dacia pe tema asta...

--------------------
+
MAKRON
post 24 Jul 2005, 22:44
Post #1285

simply clever

From: silistea gumesti

Cum le stiti voi pe toate si ce modesti sunteti. Cat de multa dreptate ai avut tu este impresia ta singulara si subiectiva. Partea proasta este ca ai aceeasi tendinta ca multi alti moderatori, sa te crezi cel mai informat si in contact direct si nemijlocit, cu problemele, iar ceilalti au auzit ceva, pe la suete. Mai taie-ti picioarele de la piedestal si fi mai realist si modest, ca altfel dai impresia de laudaros. Daca continui sa sustii ca DACIA ii invata pe dealeri sa fie mincinosi, idioti, mojici si escroci, risit sa te faci de ras.

ASW, intervin pentru ca nu pot ramane pasiv la cele spuse de tine.
Klaus este ultimul om despre care poti crede asa ceva. Oricare din ceilalti useri vede in Klaus un om modest, bine-intentionat, altruist, agreabil in orice discutie, unul dintre putinii care modereaza cu eleganta, cu rafinament. Te-ai simtit ofensat de raspunsurile lui dar absolut fara motiv. Nu-i mai judeca pe ceilalti prin prisma propriei tale personalitati. Nimeni nu are absolut nimic cu tine si nimeni nu vrea sa te jigneasca ori sa-ti insulte parerile. Fiecare spune o parere si o argumenteaza. Forma in care o face conteaza mai putin atat timp cat fondul ideii este comunicat.Te-ai suparat degeaba.

--------------------
SKODA OCTAVIA II AMBIENTE MY 2007 - WSP
+
login
post 25 Jul 2005, 09:56
Post #1286

Membru incepator

Am fost pe 19.07.2005 la dealer sa dau comanda pentru un Logan 1.4 Laureate, pe care sa-l platesc cu banii jos. Dupa ce mi-a aflat preferintele, agentul de vanzari a plecat sa-mi faca avizul de plata pentru avans (50 mil. rol).

A venit dupa circa 10 minute si mi-a spus ca fabrica nu poate lua comenzi deocamdata (chestiune de program informatic), dar o sa ma sune cand situatia se remediaza.

Vineri, 22.07 l-am sunat si mi-a spus acelasi lucru, urmand sa-l sun astazi. Astazi am aflat ca deocamdata fabrica nu mai ia noi comenzi sad.gif

Nu a stiut sa-mi spuna motivul, daca e valabil pentru toata tara (poate au ei, ca dealeri, probleme cu Dacia?), sau cand incep sa prea noi comenzi.

Daca stiti ceva despre acest lucru, va rog sa-mi spuneti si mie.

Multumesc.

--------------------
Dacia 1310 Li
+
klaus
post 25 Jul 2005, 10:08
Post #1287

步步

Haideti mai, si frumos, si destept, si modest, si altruist, , si elegant, si rafinat... Mai am si eu defectele mele, nu-s chiar asa rolleyes.gif .Oricum, multumesc pentru aprecieri...

Pt. ASW: Problema lui Login poate va lumina intrebarea pusa in subsidiar de mine, si care cred ca va fi mai greu de percutat daca nu se stie despre ce vorbesc cu adevarat: ce sistem informatic emite avizele de plata, ale Dacia sau ale Dealerului? Care server da comanda, ca sa zic asa, mai pe romaneste?

--------------------
+
Kramer
post 25 Jul 2005, 11:11
Post #1288

Membru autentic

From: Brasov

Comanda se plaseaza pe serverul Dacia, dealer-ul foloseste doar un browser. Cel putin asa a fost in cazul meu - internet explorer.

Dar Klaus, tu vrei sa insinuezi ca blocarea directiei e suficient de grava incat sa opreasca si lansarea de noi comenzi? As fi inteles sa blocheze livrarile, dar daca au blocat si comenzile inseamna ca sunt panicati rau :-)
Adica nici nu intrevad vreun mod de remediere...

--------------------
+
ovidiusoft
post 25 Jul 2005, 11:44
Post #1289

Membru de sub patura

Din moment ce pe aviz este trecuta seria caroseriei, as inclina sa cred ca cele de la Dacia (sau cel putin exista o legatura online, de timp request-confirmare)

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
klaus
post 25 Jul 2005, 11:47
Post #1290

步步

Eu nu insinuez nimic cu directia si sunt suficient de harsait ca sa nu depistez intrebarile deschise manipulative spre o anumita directie, drept pentru care nu ma angrenez in acea discutie 111.gif .
Eu insinuez ca listarea avizului de plata FARA data limita de livrare nu este din cauza dealerului, ci DIN CAUZA DACIA. Deci Dacia face inselaciune de-a dreptul ca nu mentioneaza data limita de livrare, asa cum este stipulat in bonul de comanda VN (vehicule noi) pentru ca oamenii care platesc cu banul jos ar vedea ca acea data este in septembrie si s-ar duce si ar da acei bani la un alt producator, pentru un termen mai scurt si o masina mai calitativa dar putin mai scumpa...
Aici este inselaciunea, si dealerul nu are nici o treaba din acest punct de vedere. Daca vorbim din alte puncte de vedere asta ar fi altceva. Insa unii se gandesc la pretul biletului de avion intr-o discutie despre pretul biletului de RATB si se trezesc sa zica: e exorbitant...(adica vorbesc de cu totul alte trebuir decat subiectul discutiei, si uneori nici nu sunt in cunostinta de cauza).
Ref. la directie, eu pe topicul respectiv am pus niste intrebari... Nu le-am pus degeaba, stiu eu ceva...

--------------------
+
108 Pages « < 41 42 43 44 45 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th July 2025 - 16:00
Forum Renault