TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
![]() ![]() ![]() |
TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
ghc |
![]()
|
||
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
ghc, oare trebuia sa ii si desenam ca sa se prinda ?
This post has been edited by IRONICK: 30 Sep 2005, 08:30 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(gonty @ 30 Sep 2005, 05:02) [...] Asta pot sa o confirme (infirme) doar cei de pe la Mioveni. Se pare ca nu se poate pleca cu trailer-ul de pe acolo.[...] Cred ca sunt povesti, conform A.N.D. acesta este singurul drum blocat din zona (cu negru in poza): QUOTE(A.N.D.) DN 73D (Mioveni-Suslanesti) 1+800- Mioveni- pila 3 de la podul peste raul Doamnei a fost afuiata Circulatie inchisa, traficul < 10 t deviat cu semnalizare corespunzatoare prin DC 82 (DN 73 km 13+500 Piscani - DN 73D km 6+300), traficul > 10t deviat prin DC 83 (DN 73 km 16+000 - DN 73D km 9+700 Mioveni) cu semnalizare corespunzatoare. Attached thumbnail(s) mioveni.jpg ( Size: 23.91k ) Number of downloads: 63 |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Eu am comandat pe 13 septembrie , am solicitat o data exacta a livrarii , am primit 2 noiembrie, pe comanda au scris data livrarii pe 25 noiembrie,am cerut lamuriri :
"e o perioada marja de risc , in cazul in care nu se reuseste aducerea masinii pina pe 2 noiembrie" |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
honeyboney |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 30 June 05 ![]() |
avans - 27 septembrie
estimare livrare - 2 noiembrie termen limita - 27 noiembrie Logan Ambiance 1.5 dci (+ servodirectie) |
--------------------
dacia
solenza
- b-xx-yyy
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
E prematur sa spun dar cred ca primele livrari se vor face din stocuri iar apoi perioada de asteptare va creste.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
E ok fata de cat se astepta la inceputurile livrarilor de Logane
![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi-au promis pe 22-25 si mi-au livrat-o pe 27, prietenei mele i-au spus pe 25-27 si i-au livrat-o azi (30). Toate datele pentru septembrie 2005.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(ghc @ 30 Sep 2005, 10:13) Exact de aia ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
pleosc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 1 March 04 From: Constanta ![]() |
Eu am facut comanda pe 9 august si pe contract scrie ca data maxima e 23 noiembrie,dar tipul de la dealer a zis ca vine cu 2-3 saptamani mai devreme de obicei.Asta inseamna 2 luni si ceva de asteptare,e prea mult?Nu mi-au dat nici o data precisa cand vine.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- CT-54-XXX Orice solutie genereaza noi probleme.
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
draga Che, din cate am inteles timpul de livrare poate sa difere in functie de cum iti intra programarea la loturile de culoare. dar totusi mi se pare ca ai multisor de asteptat. eu am dat avansul pe 30-08, am data limita 06-11, iar dealer-ul a zis ca probabil vine in jur de 18 plus-minus 2-3 zile, in functie de cum prinde rand la trailer. ai comandat cumva o culoare mai ciudata gen galben?
rabdarea e o virtute ![]() |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
gorjeanul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 30 September 05 ![]() |
QUOTE(goro @ 29 Sep 2005, 11:23) Salut Nu va mai stresati fratilor ca oricum tot cand vor ei o livreaza pe 22.09 m-au sunat ca sa-mi spuna ca trebuie sa o platesc urgent pentru ca pe 23 mi-o si dau ca sa elibereze parcarea pt Operatiunea Porti Deschise.M-am minunat si am dat fuga sa o platesc.Surpriza insa, de o saptamana ma tot aburesc ca cica au cazut nu stiu ce poduri pe langa Mioveni si nu au cum sa o aduca in Bucuresti. Nervos fiind dau repede mail la Vocea Clientului, iarasi surpriza, nu podurile sunt de vina fratilor motivul real este: "livrarile catre dealer-ul unde ati dat comanda sunt intarziate, deoarece Dacia efectueaza un control suplimentar de calitate al autoturismelor". Eu unul m-am saturat de aburelile lor si am constatat ca singura solutie este sa astepti cuminte poate pana de Craciun vine in Bucuresti si poate pana de Revelion o si ridic. Mi-a soptit o viorea ca un lot intreg a avut probleme la scaune (cica au fost prost montate) si au fost intoarse pe linie, pentru repararea defectiunilor...asa ca frati care primiti masini in urmatoarea perioada, puricati bine scaunele... |
--------------------
RENAULT/DACIA
LAGUNA/LOGAN
2008/2005
- B-xx-GORJ L3, 2.0/16v, sedan
L1-Laureate 1.4MPI |
|
Roro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 30 September 05 ![]() |
QUOTE(ursamajor @ 28 Sep 2005, 21:12) N-au plătit, le-or fi tăiat apa și nu mai au cu ce să facă pregătirea mașinilor. Sau fac licitație și o dau celui care oferă mai mult. ![]() Stai sa vezi!!!!! Eu am sunat la vocea clientului si se pare ca tipele alea nu stiu decat o singura poezie cu ttlul: Conform contractului dvs masina va fi livrata ...Cica lotul asta cu termen de livrare 1-10 oct este supus unui control superior de mare calitate si bla,bla ,bla in esenta este un imens dezechilibru intre cerere si oferta ![]() |
--------------------
Logan
Ambiance
- B 03 dfp
|
|
gorjeanul |
![]()
|
Am trimis mail la vocea clientului sa-i intreb cum pot sa-mi recuperez acontoul de 50 de bulioane. Deloc surprinzator, nu a venit nici un raspuns, desi pe site este scris ca dacia garanteaza ca vei fi contactat de un consultant in maxim 48 de ore (nu este specificat ce fel de ore - galactice, etc.)
|
--------------------
RENAULT/DACIA
LAGUNA/LOGAN
2008/2005
L1-Laureate 1.4MPI |
|
silverone_82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
nu cred ca poti sa mai recuperezi acontul de 50 de milioane,dand acontul ala s-a inceput fabricarea unui logan(al tau)...asa ca ori pierzi banii ori ramai pe acelasi drum ,adica iei golanu.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6MPI
- B-xx-XXX De te bate-o grija grea , nu te plange , taci si bea!!!
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
sau vorbesti cu dealer-ul sa-ti gaseasca client dintre cei care vor sa cumpere si nu vor sa astepte.
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
Koro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 18 August 05 From: Constanta ![]() |
in cazul meu comanda a fost facuta pe 10 iulie la Rent Car Service Constanta iar, conform contractului, data limita de livrare era 8 octombrie. pe 29 primesc un telefon si... minune. am ramas placut surprins de promptitudinea cuplului fabrica/dealer. sper sa am aceeasi senzatie si dupa ce fac ceva kilometri cu masina.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate azur
- CT xx XXX
|
|
chiriac.costin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 January 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(gorjeanul @ 30 Sep 2005, 21:37) Am trimis mail la vocea clientului sa-i intreb cum pot sa-mi recuperez acontoul de 50 de bulioane. Deloc surprinzator, nu a venit nici un raspuns, desi pe site este scris ca dacia garanteaza ca vei fi contactat de un consultant in maxim 48 de ore (nu este specificat ce fel de ore - galactice, etc.) Avansul se da tocmai pentru a garanta faptul ca nu "te sucesti".Cum crezi ca ar putea sa-ti dea avansul inapoi?Ar putea mai bine sa accepte comenzi verbale,telefonice ca la Pizza. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- CT 01 POL
|
|
potba |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 8 August 05 ![]() |
QUOTE(gorjeanul @ 30 Sep 2005, 21:33) Mi-a soptit o viorea ca un lot intreg a avut probleme la scaune (cica au fost prost montate) si au fost intoarse pe linie, pentru repararea defectiunilor...asa ca frati care primiti masini in urmatoarea perioada, puricati bine scaunele... Pot sa confirm acest zvon. Este adevarat ca au avut probleme la scaune. Cica a plecat cel care sudeaza scaunele la o alta firma unde este platit mai bine si ne'a Gica de la scularie care a fost angajat in locul lui a sudat scaunele in puncte nu in linie. Cand erau puse pe "camion" a venit unu de la UTC si verificat masina. A gasit beleaua la un scaun si a intors toate masinile care plecasera. Eu am comandat masina pe 7 iulie si am platit-o integral pe 21 septembrie. Asa m-a sfatuit un prieten de la ei. Ma rog..... nu-mi pare rau ca am achitat-o (in martia urmatoare a crescut euro cu 1000 de lei). Faza dura e ca nu se stie cat mai avem de asteptat! |
--------------------
logan
laureat 1.4
- rosii
|
|
gorjeanul |
![]()
|
QUOTE(potba @ 2 Oct 2005, 00:30) Pot sa confirm acest zvon. Este adevarat ca au avut probleme la scaune. Cica a plecat cel care sudeaza scaunele la o alta firma unde este platit mai bine si ne'a Gica de la scularie care a fost angajat in locul lui a sudat scaunele in puncte nu in linie. Cand erau puse pe "camion" a venit unu de la UTC si verificat masina. A gasit beleaua la un scaun si a intors toate masinile care plecasera. Eu am comandat masina pe 7 iulie si am platit-o integral pe 21 septembrie. Asa m-a sfatuit un prieten de la ei. Ma rog..... nu-mi pare rau ca am achitat-o (in martia urmatoare a crescut euro cu 1000 de lei). Faza dura e ca nu se stie cat mai avem de asteptat! Pe 6 iulie am dat aconto..restul platii pe 29 sept. Cred ca suntem printre eroii care asteapta de cel mai mult timp...Tinem legatura...Primul care ia masina da o bere... |
--------------------
RENAULT/DACIA
LAGUNA/LOGAN
2008/2005
L1-Laureate 1.4MPI |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(potba @ 2 Oct 2005, 01:30) Pot sa confirm acest zvon. Este adevarat ca au avut probleme la scaune. Cica a plecat cel care sudeaza scaunele la o alta firma unde este platit mai bine si ne'a Gica de la scularie care a fost angajat in locul lui a sudat scaunele in puncte nu in linie. Cand erau puse pe "camion" a venit unu de la UTC si verificat masina. A gasit beleaua la un scaun si a intors toate masinile care plecasera. Poate spui si unde anume a fost sudura cu probleme la scaun. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
potba |
![]()
|
QUOTE(gorjeanul @ 2 Oct 2005, 16:39) Pe 6 iulie am dat aconto..restul platii pe 29 sept. Cred ca suntem printre eroii care asteapta de cel mai mult timp...Tinem legatura...Primul care ia masina da o bere... Sunt de acord. Sper sa fiu eu cel care da berea ![]() QUOTE(IRONICK @ 2 Oct 2005, 17:32) Asta nu stiu exact. Banuiesc ca este vorba de probleme la sudura scaunului pe masina (sina). Pe mine ma intereseaza prea putin care este problema. Eu vreau masina si atat (fara probleme). Este deranjant ca un brand de genul Renault sa angajeze oameni si sa nu-i instruiasca inainte. Pare ireal dar stiu sigur ca scaunul este problema. Va tin la curent cu zvonurile. Cei de la Dacia mi-au spus ca de luni incep livrarile si daca nu ma insel chiar vineri au avut o sedinta mare la uzina. |
--------------------
logan
laureat 1.4
- rosii
|
|
potba |
![]()
|
Pe factura data limita de livrare este de 08.10.2005. Din ce am citit acolo inteleg ca pot sa-i dau chiar in judecata pentru nerespectarea acestei date.... poate scot si io ceva de la ei!
Daca vreti ne aliem mai multi! Astept propuneri!!!!!!!!!!!111 ![]() |
--------------------
logan
laureat 1.4
- rosii
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
am conversat pe mail cu cei de la VC, si mi-au zis: "termenul de livrare previzional pentru autoturismul dvs este 05.11.2005". adica cu o zi inainte de data de livrare limita. totusi mi-au recomandat: "Va recomandam sa mentineti legatura cu dealerul autorizat Dacia la care ati lansat comanda pentru detalii referitoare la livrarea autoturismului". si cand am sunat la dealer a zis ca dupa toate probabilitatile autoturismul vine pe 18-10-2005. asa ca le-am dat un raspuns celor de la VC in care le-am multumit pt faptul ca m-au linistit si inca ma felicit pt ideia de a le da mail
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
|
|
Eagles |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 3 August 05 From: Floreasca, București ![]() |
Eu am urmatoarea problema: am facut comanda la directia comerciala Dacia din floreasca pe 3 august, data limita de livrare 4 nov. dar mi s-a spus ca vine in jur de 20-25 oct. Acum cateva zile am sunat la VC si mi s-a comunicat aceeasi data. Am fost la Dacia s-a uitat in calculator si cica masina iese din fabrica pe 8 oct. de fapt pe 10 pt ca 8 e sambata si ca o sa trebuiasca sa platesc in maxim 7 zile. Ca sa pot plati eu ma bazam pe niste bani pe care o sa ii am abia pe 25-31 oct. Voi ce stiti? Cat poate sta masina la ei fara sa pierd avansul (65 mil.)? Ce ma sfatuiti sa fac? Daca intr-adevar iese pe 10 din fabrica de ce dureaza atat de mult pana ajunge in bucuresti si poate fi livrata?
This post has been edited by Eagles: 4 Oct 2005, 14:38 |
--------------------
Dacia
Albastru Marin
2005 - Logan Laureate 1.6
- B 16 xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pana pe 4 nov nu este nici o problema. Nu trebuie sa platesti suplimentar "depozitarea ei". Citeste si tu pe spatele bonului de comanda.
Uitasem. Masina o sa iti vina in maxim o saptamana de la iesirea din fabrica. This post has been edited by IRONICK: 4 Oct 2005, 14:40 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Pai citeste si tu spatele bonului de comanda. Parca era vorba de 10 zile. Poti avea surpriza sa o dea altcuiva.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Eagles |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 3 August 05 From: Floreasca, București ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 4 Oct 2005, 15:39) Pana pe 4 nov nu este nici o problema. Nu trebuie sa platesti suplimentar "depozitarea ei". Citeste si tu pe spatele bonului de comanda. "data limita de livrare" si "data finalizarii" nu sunt una si aceeasi. cica masina trebuie platita in 7 zile de la iesirea din fabrica pt ca la aceasi data se emite si avizul de plata care trebuie achitat pana martea urmatoare cand se modifica cusrul de schimb! |
--------------------
Dacia
Albastru Marin
- B 16 xxx
|
|
potba |
![]()
|
Fericitilor!!!! Eu o astept de 4 luni si am achitat-o pe 21.09. toata.
|
--------------------
logan
laureat 1.4
- rosii
|
|
Eagles |
![]()
|
QUOTE(hash @ 4 Oct 2005, 15:39) Pai citeste si tu spatele bonului de comanda. Parca era vorba de 10 zile. Poti avea surpriza sa o dea altcuiva. am citit bonul de comanda dar nu am inteles de cand incep sa curga cele 15 zile pe bonul de comanda scrie una iar cei de la dacia zic alta This post has been edited by Eagles: 4 Oct 2005, 15:14 |
--------------------
Dacia
Albastru Marin
- B 16 xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 20:42 |