DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

108 Pages « < 50 51 52 53 54 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.

ghc
post 30 Sep 2005, 08:13
Post #1531

..:::Cautatorul:::..

Group: Members
From: Cluj-Napoca

QUOTE(gonty @ 30 Sep 2005, 05:02)
Facand comanda prin Dacia Service Bucium, care nu sunt dealer-i, ci au colaborare cu Flamicom pana vor redeveni dealer-i, [...]
*

Ai citit cumva Logan "lucrat " la achizitionare?

--------------------
ZKR (Logan by Dacia) BaLaureate 3.14 1907 toamna - CJ-01-GHC
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 30 Sep 2005, 08:30
Post #1532

-

From: Romania

ghc, oare trebuia sa ii si desenam ca sa se prinda ?

This post has been edited by IRONICK: 30 Sep 2005, 08:30

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
ghc
post 30 Sep 2005, 09:00
Post #1533

..:::Cautatorul:::..

From: Cluj-Napoca

QUOTE(gonty @ 30 Sep 2005, 05:02)
[...] Asta pot sa o confirme (infirme) doar cei de pe la Mioveni. Se pare ca nu se poate pleca cu trailer-ul de pe acolo.[...]
*

Cred ca sunt povesti, conform A.N.D. acesta este singurul drum blocat din zona (cu negru in poza):
QUOTE(A.N.D.)
DN 73D (Mioveni-Suslanesti) 1+800-  Mioveni-  pila 3 de la podul peste raul Doamnei a fost afuiata Circulatie inchisa, traficul < 10 t deviat cu semnalizare corespunzatoare prin DC 82 (DN 73 km 13+500 Piscani - DN 73D km 6+300), traficul > 10t deviat prin DC 83 (DN 73 km 16+000 - DN 73D km 9+700 Mioveni) cu semnalizare corespunzatoare.

Attached thumbnail(s)
mioveni.jpg ( Size: 23.91k ) Number of downloads: 63

--------------------
ZKR (Logan by Dacia) BaLaureate 3.14 1907 toamna - CJ-01-GHC
+
logan1.5dci
post 30 Sep 2005, 10:01
Post #1534

Nu Există Informații

From: Dobrogea

Eu am comandat pe 13 septembrie , am solicitat o data exacta a livrarii , am primit 2 noiembrie, pe comanda au scris data livrarii pe 25 noiembrie,am cerut lamuriri :
"e o perioada marja de risc , in cazul in care nu se reuseste aducerea masinii pina pe 2 noiembrie"

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații
+
honeyboney
post 30 Sep 2005, 10:08
Post #1535

Membru incepator

avans - 27 septembrie

estimare livrare - 2 noiembrie

termen limita - 27 noiembrie

Logan Ambiance 1.5 dci (+ servodirectie)

--------------------
dacia solenza - b-xx-yyy
+
logan1.5dci
post 30 Sep 2005, 10:21
Post #1536

Nu Există Informații

From: Dobrogea

E prematur sa spun dar cred ca primele livrari se vor face din stocuri iar apoi perioada de asteptare va creste.

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații
+
Sclaud
post 30 Sep 2005, 10:40
Post #1537

Status: activ

From: Brasov

E ok fata de cat se astepta la inceputurile livrarilor de Logane wink.gif

--------------------
none none 2019 - BV-XX-XXX
+
ovidiusoft
post 30 Sep 2005, 10:59
Post #1538

Membru de sub patura

From: Bucuresti

Mie mi-au promis pe 22-25 si mi-au livrat-o pe 27, prietenei mele i-au spus pe 25-27 si i-au livrat-o azi (30). Toate datele pentru septembrie 2005.

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
gonty
post 30 Sep 2005, 11:03
Post #1539

Membru autentic

From: Iasi

QUOTE(ghc @ 30 Sep 2005, 10:13)

Exact de aia smile.gif . Stiindu-se cu musca pe caciula se vor feri in perioada urmatoare ca de dracu'. In orice caz, articolul este tras de par in sensul ca acolo nu exista nici o directoare cu acel nume blink.gif . Mai mult, cand faci comanda, ti se da un aviz de plata pe care in mod clar se vede ca este in favoarea firmei Flamicom si nicidecum Dacia Service Bucium. Asa ca nenorocitul ala putea sti cine este dealer-ul. Oricum am comandat Ambition (mult mai greu de manarit, ca-i in plus ABS-ul), cu geamuri ionizate 30% lateralele si spatele, si cand ma duc la ei voi casca bine ochii. In orice caz, eu sunt lamurit cu presa romaneasca, care, in loc de a 4-a putere in stat, este a 4-a "prostitoare" in stat. mad.gif

--------------------
Citroen C4 2.0 HDI 2007, SX Pack - IS96DEA
+
pleosc
post 30 Sep 2005, 16:42
Post #1540

Membru

From: Constanta

Eu am facut comanda pe 9 august si pe contract scrie ca data maxima e 23 noiembrie,dar tipul de la dealer a zis ca vine cu 2-3 saptamani mai devreme de obicei.Asta inseamna 2 luni si ceva de asteptare,e prea mult?Nu mi-au dat nici o data precisa cand vine.

--------------------
Dacia Logan Ambition - CT-54-XXX
Orice solutie genereaza noi probleme.
+
-Scorpio-
post 30 Sep 2005, 17:29
Post #1541

membru jucator

From: SV

draga Che, din cate am inteles timpul de livrare poate sa difere in functie de cum iti intra programarea la loturile de culoare. dar totusi mi se pare ca ai multisor de asteptat. eu am dat avansul pe 30-08, am data limita 06-11, iar dealer-ul a zis ca probabil vine in jur de 18 plus-minus 2-3 zile, in functie de cum prinde rand la trailer. ai comandat cumva o culoare mai ciudata gen galben?
rabdarea e o virtute smile.gif

--------------------
Honda Civic 140HP 2010 - SV-XX-XXX
Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
+
gorjeanul
post 30 Sep 2005, 21:33
Post #1542

Membru

QUOTE(goro @ 29 Sep 2005, 11:23)
Salut

Nu va mai stresati fratilor ca oricum tot cand vor ei o livreaza
pe 22.09 m-au sunat ca sa-mi spuna ca trebuie sa o platesc urgent pentru ca pe 23 mi-o si dau  ca sa elibereze parcarea pt Operatiunea Porti Deschise.M-am minunat si am dat fuga sa o platesc.Surpriza insa, de o saptamana ma tot aburesc ca cica au cazut nu stiu ce poduri pe langa Mioveni si nu au cum sa o aduca in Bucuresti.
Nervos fiind dau repede mail la Vocea Clientului, iarasi surpriza, nu podurile sunt de vina fratilor motivul real este: "livrarile catre dealer-ul unde ati dat comanda sunt intarziate, deoarece Dacia efectueaza un control suplimentar de calitate al autoturismelor".
Eu unul m-am saturat de aburelile lor si am constatat ca singura solutie este sa astepti cuminte poate pana de Craciun vine in Bucuresti si poate pana de Revelion o si ridic.
*

Mi-a soptit o viorea ca un lot intreg a avut probleme la scaune (cica au fost prost montate) si au fost intoarse pe linie, pentru repararea defectiunilor...asa ca frati care primiti masini in urmatoarea perioada, puricati bine scaunele...

--------------------
RENAULT/DACIA LAGUNA/LOGAN 2008/2005 - B-xx-GORJ
L3, 2.0/16v, sedan
L1-Laureate 1.4MPI
+
Roro
post 30 Sep 2005, 21:34
Post #1543

Membru incepator

QUOTE(ursamajor @ 28 Sep 2005, 21:12)
N-au plătit, le-or fi tăiat apa și nu mai au cu ce să facă pregătirea mașinilor. Sau fac licitație și o dau celui care oferă mai mult.  laugh.gif
*

Stai sa vezi!!!!! Eu am sunat la vocea clientului si se pare ca tipele alea nu stiu decat o singura poezie cu ttlul: Conform contractului dvs masina va fi livrata ...Cica lotul asta cu termen de livrare 1-10 oct este supus unui control superior de mare calitate si bla,bla ,bla in esenta este un imens dezechilibru intre cerere si oferta mad.gif

--------------------
Logan Ambiance - B 03 dfp
+
gorjeanul
post 30 Sep 2005, 21:37
Post #1544

Membru

Am trimis mail la vocea clientului sa-i intreb cum pot sa-mi recuperez acontoul de 50 de bulioane. Deloc surprinzator, nu a venit nici un raspuns, desi pe site este scris ca dacia garanteaza ca vei fi contactat de un consultant in maxim 48 de ore (nu este specificat ce fel de ore - galactice, etc.)

--------------------
L3, 2.0/16v, sedan
L1-Laureate 1.4MPI
+
silverone_82
post 30 Sep 2005, 22:31
Post #1545

Membru

From: Bucuresti

nu cred ca poti sa mai recuperezi acontul de 50 de milioane,dand acontul ala s-a inceput fabricarea unui logan(al tau)...asa ca ori pierzi banii ori ramai pe acelasi drum ,adica iei golanu.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6MPI - B-xx-XXX
De te bate-o grija grea , nu te plange , taci si bea!!!
+
-Scorpio-
post 1 Oct 2005, 09:15
Post #1546

membru jucator

sau vorbesti cu dealer-ul sa-ti gaseasca client dintre cei care vor sa cumpere si nu vor sa astepte.

--------------------
Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
+
Koro
post 1 Oct 2005, 14:29
Post #1547

Membru incepator

in cazul meu comanda a fost facuta pe 10 iulie la Rent Car Service Constanta iar, conform contractului, data limita de livrare era 8 octombrie. pe 29 primesc un telefon si... minune. am ramas placut surprins de promptitudinea cuplului fabrica/dealer. sper sa am aceeasi senzatie si dupa ce fac ceva kilometri cu masina.

--------------------
Dacia Logan Laureate azur - CT xx XXX
+
chiriac.costin
post 1 Oct 2005, 15:22
Post #1548

Membru incepator

QUOTE(gorjeanul @ 30 Sep 2005, 21:37)
Am trimis mail la vocea clientului sa-i intreb cum pot sa-mi recuperez acontoul de 50 de bulioane. Deloc surprinzator, nu a venit nici un raspuns, desi pe site este scris ca dacia garanteaza ca vei fi contactat de un consultant in maxim 48 de ore (nu este specificat ce fel de ore - galactice, etc.)
*

Avansul se da tocmai pentru a garanta faptul ca nu "te sucesti".Cum crezi ca ar putea sa-ti dea avansul inapoi?Ar putea mai bine sa accepte comenzi verbale,telefonice ca la Pizza.

--------------------
Dacia Logan Ambition - CT 01 POL
+
potba
post 2 Oct 2005, 00:30
Post #1549

Membru incepator

QUOTE(gorjeanul @ 30 Sep 2005, 21:33)
Mi-a soptit o viorea ca un lot intreg a avut probleme la scaune (cica au fost prost montate) si au fost intoarse pe linie, pentru repararea defectiunilor...asa ca frati care primiti masini in urmatoarea perioada, puricati bine scaunele...
*

Pot sa confirm acest zvon. Este adevarat ca au avut probleme la scaune. Cica a plecat cel care sudeaza scaunele la o alta firma unde este platit mai bine si ne'a Gica de la scularie care a fost angajat in locul lui a sudat scaunele in puncte nu in linie. Cand erau puse pe "camion" a venit unu de la UTC si verificat masina. A gasit beleaua la un scaun si a intors toate masinile care plecasera.
Eu am comandat masina pe 7 iulie si am platit-o integral pe 21 septembrie. Asa m-a sfatuit un prieten de la ei. Ma rog..... nu-mi pare rau ca am achitat-o (in martia urmatoare a crescut euro cu 1000 de lei).
Faza dura e ca nu se stie cat mai avem de asteptat!

--------------------
logan laureat 1.4 - rosii
+
gorjeanul
post 2 Oct 2005, 16:39
Post #1550

Membru

QUOTE(potba @ 2 Oct 2005, 00:30)
Pot sa confirm acest zvon. Este adevarat ca au avut probleme la scaune. Cica a plecat cel care sudeaza scaunele la o alta firma unde este platit mai bine si ne'a Gica de la scularie care a fost angajat in locul lui a sudat scaunele in puncte nu in linie. Cand erau puse pe "camion" a venit unu de la UTC si verificat masina. A gasit beleaua la un scaun si a intors toate masinile care plecasera.
Eu am comandat masina pe 7 iulie si am platit-o integral pe 21 septembrie. Asa m-a sfatuit un prieten de la ei. Ma rog..... nu-mi pare rau ca am achitat-o (in martia urmatoare a crescut euro cu 1000 de lei).
Faza dura e ca nu se stie cat mai avem de asteptat!
*

Pe 6 iulie am dat aconto..restul platii pe 29 sept. Cred ca suntem printre eroii care asteapta de cel mai mult timp...Tinem legatura...Primul care ia masina da o bere...

--------------------
L3, 2.0/16v, sedan
L1-Laureate 1.4MPI
+
IRONICK
post 2 Oct 2005, 17:32
Post #1551

-

QUOTE(potba @ 2 Oct 2005, 01:30)
*

Poate spui si unde anume a fost sudura cu probleme la scaun.

--------------------
+
potba
post 3 Oct 2005, 09:35
Post #1552

Membru incepator

QUOTE(gorjeanul @ 2 Oct 2005, 16:39)
Pe 6 iulie am dat aconto..restul platii pe 29 sept. Cred ca suntem printre eroii care asteapta de cel mai mult timp...Tinem legatura...Primul care ia masina da o bere...
*

Sunt de acord. Sper sa fiu eu cel care da berea tongue.gif . Dau si o naveta.

QUOTE(IRONICK @ 2 Oct 2005, 17:32)
Poate spui si unde anume a fost sudura cu probleme la scaun.
*

Asta nu stiu exact. Banuiesc ca este vorba de probleme la sudura scaunului pe masina (sina). Pe mine ma intereseaza prea putin care este problema. Eu vreau masina si atat (fara probleme). Este deranjant ca un brand de genul Renault sa angajeze oameni si sa nu-i instruiasca inainte.
Pare ireal dar stiu sigur ca scaunul este problema. Va tin la curent cu zvonurile.
Cei de la Dacia mi-au spus ca de luni incep livrarile si daca nu ma insel chiar vineri au avut o sedinta mare la uzina.

--------------------
+
potba
post 4 Oct 2005, 14:25
Post #1553

Membru incepator

Pe factura data limita de livrare este de 08.10.2005. Din ce am citit acolo inteleg ca pot sa-i dau chiar in judecata pentru nerespectarea acestei date.... poate scot si io ceva de la ei!
Daca vreti ne aliem mai multi!
Astept propuneri!!!!!!!!!!!111 wink.gif

--------------------
+
-Scorpio-
post 4 Oct 2005, 14:32
Post #1554

membru jucator

am conversat pe mail cu cei de la VC, si mi-au zis: "termenul de livrare previzional pentru autoturismul dvs este 05.11.2005". adica cu o zi inainte de data de livrare limita. totusi mi-au recomandat: "Va recomandam sa mentineti legatura cu dealerul autorizat Dacia la care ati lansat comanda pentru detalii referitoare la livrarea autoturismului". si cand am sunat la dealer a zis ca dupa toate probabilitatile autoturismul vine pe 18-10-2005. asa ca le-am dat un raspuns celor de la VC in care le-am multumit pt faptul ca m-au linistit si inca ma felicit pt ideia de a le da mail biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .

--------------------
+
Eagles
post 4 Oct 2005, 14:35
Post #1555

Membru incepator

From: Floreasca, București

Eu am urmatoarea problema: am facut comanda la directia comerciala Dacia din floreasca pe 3 august, data limita de livrare 4 nov. dar mi s-a spus ca vine in jur de 20-25 oct. Acum cateva zile am sunat la VC si mi s-a comunicat aceeasi data. Am fost la Dacia s-a uitat in calculator si cica masina iese din fabrica pe 8 oct. de fapt pe 10 pt ca 8 e sambata si ca o sa trebuiasca sa platesc in maxim 7 zile. Ca sa pot plati eu ma bazam pe niste bani pe care o sa ii am abia pe 25-31 oct. Voi ce stiti? Cat poate sta masina la ei fara sa pierd avansul (65 mil.)? Ce ma sfatuiti sa fac? Daca intr-adevar iese pe 10 din fabrica de ce dureaza atat de mult pana ajunge in bucuresti si poate fi livrata?

This post has been edited by Eagles: 4 Oct 2005, 14:38

--------------------
Dacia Albastru Marin 2005 - Logan Laureate 1.6 - B 16 xxx
+
IRONICK
post 4 Oct 2005, 14:39
Post #1556

-

Pana pe 4 nov nu este nici o problema. Nu trebuie sa platesti suplimentar "depozitarea ei". Citeste si tu pe spatele bonului de comanda.
Uitasem. Masina o sa iti vina in maxim o saptamana de la iesirea din fabrica.

This post has been edited by IRONICK: 4 Oct 2005, 14:40

--------------------
+
hash
post 4 Oct 2005, 14:39
Post #1557

calculatorist

Pai citeste si tu spatele bonului de comanda. Parca era vorba de 10 zile. Poti avea surpriza sa o dea altcuiva.

--------------------
- - -
+
Eagles
post 4 Oct 2005, 14:43
Post #1558

Membru incepator

QUOTE(IRONICK @ 4 Oct 2005, 15:39)
Pana pe 4 nov nu este nici o problema. Nu trebuie sa platesti suplimentar "depozitarea ei". Citeste si tu pe spatele bonului de comanda.
*

"data limita de livrare" si "data finalizarii" nu sunt una si aceeasi. cica masina trebuie platita in 7 zile de la iesirea din fabrica pt ca la aceasi data se emite si avizul de plata care trebuie achitat pana martea urmatoare cand se modifica cusrul de schimb!

--------------------
+
potba
post 4 Oct 2005, 14:45
Post #1559

Membru incepator

Fericitilor!!!! Eu o astept de 4 luni si am achitat-o pe 21.09. toata.

--------------------
+
Eagles
post 4 Oct 2005, 14:46
Post #1560

Membru incepator

QUOTE(hash @ 4 Oct 2005, 15:39)
Pai citeste si tu spatele bonului de comanda. Parca era vorba de 10 zile. Poti avea surpriza sa o dea altcuiva.
*

am citit bonul de comanda dar nu am inteles de cand incep sa curga cele 15 zile
pe bonul de comanda scrie una iar cei de la dacia zic alta

This post has been edited by Eagles: 4 Oct 2005, 15:14

--------------------
+
108 Pages « < 50 51 52 53 54 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 20:42
Forum Renault