TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
![]() ![]() ![]() |
TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
Lucas36 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 7 Joined: 14 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- B-xx-LUK trebuia sa ne nastem in alta parte...
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe bonul de comanda ai data limita de livrare.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Codrin @ 15 Oct 2005, 17:48) Felicitari pentru masina! Multumesc frumos . Dar de butonul cu impuls nu stie nimeni nimic ? ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(Eagles @ 4 Oct 2005, 14:43) "data limita de livrare" si "data finalizarii" nu sunt una si aceeasi. cica masina trebuie platita in 7 zile de la iesirea din fabrica pt ca la aceasi data se emite si avizul de plata care trebuie achitat pana martea urmatoare cand se modifica cusrul de schimb! Fir-ar al dracului de bon de comanda, ca nu poate sa zbiere si sa se citeasca singur cu glas tare sa auda stapana-su! Care 7 zile mai omule? Unde scrie asa ceva? Avizul de plata pot sa-l emita vanzatorii, cand vrea muschiuletul lor, dar tu semnezi cand il iei de la ei! Si daca nu l-ai luat, pentru ca nu s-au intrunit toate conditiile ca tu sa faci plata, pot ei sa scrie mii de termene de valabilitate a avizului. Mie mi-au emis aviz cand masina era la finisaj. Am refuzat plata avizului, din urmatoarele motive: 1. A doua zi plecam pe mare, fix o saptamana. Am invocat forta majora. 2. Nu vazusem masina. Am comunicat dealerului ca un vehicul de 27500RON nu este o conserva de mazare pe care o desfaci si vezi ce contine acasa, dupa ce ai cumparat-o si le-am mai comunicat ca treaba cu "platiti si masina vine in 6 zile" suna a vanzare de piele de urs din padure. 3. Intru-cat nici Dacia, nici Dealerul nu mi-au comunicat o data de finalizare, ci doar o data limita de livrare, am invocat prevederile de la litera e) capitolul 4 Livrarea, din nenorocitul si necititul bon de comanda, care spune ca eu, preiau toate riscurile asupra masinii, incepand cu data finalizarii (care data dom'le?), daca am platit integral masina. Am cerut ca masina sa fie adusa in curtea dealerului si abia apoi sa preiau riscurile, prin plata ei. Motivatia: am vazut prin mai 2004, un tir cu doua pick-up-uri si o Solenza, "modificate" cu ajutorul unui sofer idiot si al unui pod. In consecinta, dupa o saptamana, mi-au adus tinicheaua, am vazut-o si abia apoi am luat avizul de plata (altul) si l-am achitat, dupa alte doua zile. Si atunci de unde a izvorat treaba cu cele 7 zile? PS O data pe saptamana se actualizeaza preturile in lei. Deci daca nu s-a efectuat plata, se emite aviz "nou", dar asta nu inseamna ca a expirat. Daca cititi avizul de plata in intregime, veti vedea formularea: "Aviz de plata valabil pana la: 14-12-2005" (in cazul meu). Asta este termenul de valabilitate al avizului, de care se poate prevala Dacia, pentru rezolutiunea contractului si nimic altceva. Gata! ![]() This post has been edited by BAB: 16 Oct 2005, 21:04 |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
mariusst |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 30 August 05 ![]() |
QUOTE(kum @ 15 Oct 2005, 21:02) Felicitari. Eu l-am luat (Laureate 1.4) pe 28 Sep si nu are buton cu impuls si am intrebat si in service si au spus ca modelul asta nu are bla bla cu toate ca un coleg de-al meu care l-a luat cam cu o luna inainte are si impuls. Adevarul ca nu am stat sa caut daca trebuie sa aibe asta. O chestie pe care am vazut-o insa e vopseaua din portbagaj, care e data cu zgircenie, adica nu acopera toata podeaua portbagajului. Am intrebat alti colegi care si-au luat si mi-au spus ca e la fel si la ei. Dar oricum e ciudat. Daca ridici moceta din portbagaj si o vezi vopsita complet sa-mi spui si mie. |
--------------------
Dacia
Laureate 1.4-Marin
- B-XX-NRV
|
|
Winy |
![]() ![]()
|
![]() my Silver Bullet Group: Members Posts: 90 Joined: 17 October 05 From: Kronstadt ![]() |
Nu stiu ce fac astia de la dacia dar sunt tot mai ciudati,cu butoane, fara,vopsita pe alocuri,fara plastice pe ici pe colo,cu comanda la dealeri,este cert ca trebuie sa dai un avans minim si sa platesti restul cand a sosit masina cu verificarile de rigoare,in cazul cu plata cash
|
--------------------
Captur Life 90 Tce
-
2016
- KAP Doua lucruri sunt infinite, Spatiul si Prostia ~ Albert E.
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(ghc @ 14 Oct 2005, 13:06) Nu stiu cum se intampla la altii de se depasesc termenele, la mine situatia e asa (Cluj): - comanda: 25.08 - data livrare limita: 29.10 - data estimata de dealer: 20.10 - "termenul de livrare previzional" (comunicat de VC in 23.09): 25.10 [...] luni 17.10 sunt programat pentru livrare! ![]() Am ridicat-o!!! Din pacate n-am mers prea mult, a trebuit sa ma intorc la munca. Toata operatiunea a decurs foarte bine cu o singura exceptie care pana la urma s-a dovedit a fi o neintelegere: consiliera mea a plecat la un drivetest in timp ce plateam asigurarea, a lasat pe cineva sa se ocupe de mine dar drumurile nu ni s-au incrucisat. Inarmat cu lista lui Klaus si lista cu operatiile de pregatire am purces catre masina, nu inainte de a ma scapa de niste bani: - RCA: 92.12 RON - numere, suporti, holsuruburi, manopera: 202.86 RON Angajatul dealerului s-a comportat exemplar (parerea mea) parcurgand (fara sa-i spun nimic) aproape toata lista. Bineinteles ca m-am mai bagat si eu in seama cu intrebari. Nu am constatat nici o neregula, chiar si toate lichidele erau peste limita minima. Contrar zvonurilor aparute mai demult despre dealerii din Cluj, nu am fost taxat pentru ulei sau solutie de parbriz. Dupa inspectarea masinii mi s-a facut si un tur al service-ului. Mi s-au inmanat urmatoarele acte: - factura fiscala acont si rest - copie CI, originalul va veni peste vreo 2 saptamani - contract GE, cardul va veni peste vreo 2 luni - autorizatie de circulatie provizorie - carnet de garantie completat - instructiuni de utilizare - idem pentru radio casetofon - carnet de intretinere completat Din pacate ploaia mi-a stricat putin placerea, am avut prilejul sa observ calitatea stergatoarelor si functionalitatea lor de tot rahatul. In rest toate bune, va las acum ca am o gramada de citit. |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
SfNeo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 4 September 05 ![]() |
Ba fratzilor am si eu o interbare....nu stiu daca s-a mai discutat ca n-am timp de citit 50 de pagini.....Deci am luat un Logan Laureat de 1.6 avansul si actele fiind facute pe 29.09.2005 in care am dat un avans de 50 de mil iar cand vine masina ar tre sa mai dau inca 50 de mil...restu' avansului fara casco si comisionu ala de gest...intrebare e : ei mi-au zis ca tre sa mai dau 50 mil cand era euro 35000 si nu stiu cat euro ...dar masina vine pe data de 18.11.2005 si daca euro se face 37000 euro ar tre sa dau mai mult restu avansului?
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureat 1.6MPI
- BcxxNEO Cei mai mari hoti din orice tara sunt in guverne!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.738 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu trebuie sa citesti 50 de pagini ca sa sti ce sa faci.
Ai citit si tu bonul de comanda ? Sau am semnat ca trebuia semnat si nu am mai citit pentru ce semnez ? This post has been edited by IRONICK: 17 Oct 2005, 20:23 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
SfNeo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 4 September 05 ![]() |
Ms mult mult
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureat 1.6MPI
- BcxxNEO Cei mai mari hoti din orice tara sunt in guverne!
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am uitat sa spun ca si la mine e fara buton cu impuls
![]() Angajatul mi-a spus ca nu se mai gasesc din astea si daca vine o masina cu defect la acest buton va fi inlocuit cu unul normal. |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Rommel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 August 05 ![]() |
QUOTE(Lucas36 @ 15 Oct 2005, 20:03) Salut.M-am inscris pe 16 August la reprezentanta Dacia din Floreasca din Bucuresti pentru un Logan Ambition.Nu am nici un semn pana acum de la ei.I-am mai sunat dar imi spun ca nu stiu.Care mai este perioada de asteptare?Stie cineva?Va rog dati-mi o mana de ajutor. Salut! Probabil ca post-ul meu vine cam tarziu, pentru ca sunt sigur ca deja te-au anuntat ca ti-a sosit masina (sau ca urmeaza sa-ti soseasca in urmatoarele 2 zile). Oricum, eu am facut comanda pe 15 august si imi soseste maine la dealer. Bineinteles, ca a trebuit sa ma interesez eu ce se mai aude cu masina, ca ei....(Adras Dr. Taberei). Sunt foarte sucarit pe chestia asta. |
--------------------
Logan
Laureate 1.6
- B-xx-xxx
|
|
silverone_82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
ma scuzati...ce e mai frate butonul asta de impuls????
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6MPI
- B-xx-XXX De te bate-o grija grea , nu te plange , taci si bea!!!
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Butonul cu impuls e un buton normal, dar are impuls
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(ghc @ 17 Oct 2005, 17:58) ... - numere, suporti, holsuruburi, manopera: 202.86 RON ... Contrar zvonurilor aparute mai demult despre dealerii din Cluj, nu am fost taxat pentru ulei sau solutie de parbriz. ... Daca faci un calcul iese asa: numere - 25 RON suporti - 10 RON holzsuruburi - mai nimic, proabil aia ,86 ![]() Deci daca nu au taxa 150 RON pentru insurubarea a 4 suruburi, inseamna ca a intrat acolo si un schimb de ulei. Sau probabil acum se limiteaza sa taxeze cei 4 litri de ulei fara sa iti mai dea bidonul, asa fiind siguri ca nu il poti refuza ![]() |
-------------------- |
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Salut, am citit aproape toate paginile topicului dar tot nu sunt lamurit
![]() cu riscul de a lua warn de la sefi vreau sa ma lamuriti si pe mine, mai ales cei care stati in ploiesti, cum ati procedat in achizitionarea unui ZKR prin credit moderato, ce dealer recomandati, ce banca, etc. Asadar se dau urmatoarele: 1.modelul este Ambiance 1,4 2. dispun de 3000 Eur 3.vreau sa dau un avans de 35% adica 2269 Eur Ma duc la dealer de unde iau dosarul ptr a fi completat si apoi inapoi la el de unde le trimite la banca spre aprobarea creditului (vreau sa fac credit pe familie, adica sot+sotie). Creditul este aprobat ![]() NU! Mergi la dealer unde completezi un formular-chestionar pe care dealerul il trimite la banca... in cca 20 min vine raspunsul pe fax... adica preacceptarea creditului pentru aranjamentul financiar dorit de tine... apoi la dealer dai comanda - semnezi contractul numit bon de comanda vehicul nou - si ti se emite aviz de plata pentru avans... apoi mergi la banca pentru depunerea dosarului de credit - adeverinte etc. - si plata avansului....la banca! Acum va rog sa-mi spuneti daca am inteles eu bine care sunt pasii necesari. a) dau avansul de 35% (la dealer sau la banca?) Avansul e de 50 mil lei.... nu dai toti 35% desi ii poti depune in cont... se transfera doar cat e necesar.... sfat: mai bine pune diferenta in valuta direct in contul valutar! (vei deschide doua conturi, unul in lei si al doilea in euro daca creditul va fi in euro) ![]() cand vine masina dealerul iti da aviz de plata pe diferenta... adica pe valoarea intreaga a masinii minus avansul dat deja... atentie!!!!...valoare masinii e in euro iar avansul se recalculeaza... adica se transforma cei 50 mil in euro la cursul din acel moment, se scade din valoare in euro a masinii api restul se trensforma inapoi in lei... asta vei avea tu de acoperit, in lei, din contul tau incare va fi diferenta ta de avans (pana la 35%) si creditul transformat din euro in lei.... dupa cum observi, vor fi niste diferente: una provenita din transformarea euro/lei a creditului la curs interbancar.... si alta din recalcularea avansului si transformarea diferentei din euro in lei LA CURS DACIA diferit de cel al BRD (=1,05 curs BNR fixat de luni pentru toata saptamana in curs)!!! c) platesc CASCO la banca in avans ptr un an, cam 7,5 milioane DA d) platesc asigurarea masinii la dealer cand ridici masina...e vorba de RCA...dar poti plati doar 1 luna si apoi iti faci cu ce firma vrei si pe ce durata vrei... e)banca transfera diferenta de bani in contul dacia (pana la pretul final al masinii) da...vezi la pct ![]() f)astept 10 zile sa-mi vina CIV de la dacia DA g) urmeaza inmatricularea; DA Va multumesc Daca doriti puteti sa-mi raspundeti si pe PM sau pe mail la rtulea@yahoo.com. sau pe YM la acceasi adresa. [am raspuns asa ca sa nu reiau cele scrise in cele 50 de pagini de mai sus....tot ce am scris acum, am mai scris si cu alte ocazii!!!... bafta, AL] This post has been edited by AL: 18 Oct 2005, 09:11 |
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
ghc |
![]()
|
QUOTE(Kramer @ 18 Oct 2005, 09:03) Pretul a inclus si serviciile RAR (3 ore de "manopera"). Am uitat sa specific asta. Numerele au fost taxate cu vreo 80 - 90 de lei. S-a mai spus pe undeva chestia asta, nici mie nu mi-a venit sa cred la momentul respectiv. Daca ar fi pus ulei probabil trebuia sa apara pe deviz ca sa il poata scadea din gestiune. Nu am acum devizul la mine, eventual maine pot sa scriu tot ce contine. LE: Am gasit pe cineva care a mai zis ca numerele rosii costa 99 RON ![]() Inmatriculare masina noua This post has been edited by ghc: 18 Oct 2005, 09:29 |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Rommel @ 17 Oct 2005, 18:35) Salut! Probabil ca post-ul meu vine cam tarziu, pentru ca sunt sigur ca deja te-au anuntat ca ti-a sosit masina (sau ca urmeaza sa-ti soseasca in urmatoarele 2 zile). Oricum, eu am facut comanda pe 15 august si imi soseste maine la dealer. Bineinteles, ca a trebuit sa ma interesez eu ce se mai aude cu masina, ca ei....(Adras Dr. Taberei). Sunt foarte sucarit pe chestia asta. Ti-a venit masina astazi ? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Comandat pe 27 august, platit tot (cash) saptamana urmatoare, pe 12 octombrie a venit masina. Exact cum mi-au spus initial.
|
--------------------
-
-
-
|
|
ghc |
![]()
|
Am revenit cu detalierea devizului de la dealer (nu am pus mesajul la Cheltuieli dupa achizitionare deoarece cred ca se potriveste mai bine aici):
-numar: 1 x 81.95 -suport: 2 x 4.89 -holsuruburi: 4 x 0.18 -RAR: 3 ore x 23.21 -lucrari mecanice: 1 ora x 23.21 Total materiale: 92.45 + TVA = 110.0155 Total manopera: 92.84 (aici nu au aplicat TVA!?) Total de plata: 202.86 RON |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(ghc @ 19 Oct 2005, 10:25) Am revenit cu detalierea devizului de la dealer (nu am pus mesajul la Cheltuieli dupa achizitionare deoarece cred ca se potriveste mai bine aici): -numar: 1 x 81.95 -suport: 2 x 4.89 -holsuruburi: 4 x 0.18 -RAR: 3 ore x 23.21 -lucrari mecanice: 1 ora x 23.21 Total materiale: 92.45 + TVA = 110.0155 Total manopera: 92.84 (aici nu au aplicat TVA!?) Total de plata: 202.86 RON Deci explicatia ar fi ca au trecut ca manopera statul la coada timp de 3 ore la RAR pentru securizarea cartii de identitate. Cool ![]() Probabil a stat tot tipul caruia i-a luat 1 ora sa insurubeze cele 4 suruburi pentru suportii de numere. |
-------------------- |
|
robertss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
reeditare: RCA se face la dealer cand se ridica masina,valabil pt o luna.
multzam si scuze. This post has been edited by robertss: 19 Oct 2005, 11:28 |
-------------------- Indeobste, omul se naste obosit si traieste pentru a se odihni: asa ca traiti in liniste si nu ii deranjati pe ceilalti.
|
|
Rommel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 August 05 ![]() |
|
--------------------
Logan
Laureate 1.6
- B-xx-xxx
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
NU semna nimic pana cand dealer-ul nu-ti demonstreaza ca toate sistemele sunt in perfecta stare de functionare. S-ar putea sa-ti indese, inainte sa vezi masina, sa semnezi de primire - NU fa asta, iar daca ala pune botul reclama-l la VC. Fa-ti o lista cu ce trebuie sa verifici, in caz ca nu ai deja una
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(mariusst @ 17 Oct 2005, 08:05) . O chestie pe care am vazut-o insa e vopseaua din portbagaj, care e data cu zgircenie, adica nu acopera toata podeaua portbagajului. Am intrebat alti colegi care si-au luat si mi-au spus ca e la fel si la ei. Dar oricum e ciudat. Daca ridici moceta din portbagaj si o vezi vopsita complet sa-mi spui si mie. Scuze pentru intarziere . Azi m-am uitat in portbagaj si am vazut ca este vopsit complet . |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Probabil ca depinde de cine este pe tura la vopsit . . .
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dulaul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 18 July 05 From: Iasi ![]() |
Fiind prima oara cind scriu pe acest forum tin sa transmit salutari la toata lumea si sa felicit admistratorii pentru eforturile pe care le fac.
Astazi am fost sunat si eu de dealerul de la Caremil Iasi pt a face formalitatile premergatoare ridicarii masinii ![]() Am luat credit de la Finans si cred ca voi face Asigurarea Casco la Tiriac. Dealer-ul mi-a spus ca am de platit: - 900 mii numere provizorii - 550 mii pt efectuarea RAR (deci nu mai pierd eu timp cum se plangea cineva pe aici) - aprox. 160 mii pt RCA Sper sa nu uit lista lu' Klaus, spaima celor care predau masinile ![]() Din nefericire Caremil nu monteaza alte alarme precum fac alti dealeri din tara. Inca nu stiu cum voi proceda in acest sens. Doresc la toata lumea sa se bucure de masina lor iar cei care o asteapta sa intre cit mai repede in posesie. |
--------------------
Ex Laureate 1,6
verde cameleon.
Masina buna, dar cu tabla proasta Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
|
|
Kramer |
![]()
|
QUOTE(hash @ 19 Oct 2005, 18:15) NU semna nimic pana cand dealer-ul nu-ti demonstreaza ca toate sistemele sunt in perfecta stare de functionare. S-ar putea sa-ti indese, inainte sa vezi masina, sa semnezi de primire - NU fa asta, iar daca ala pune botul reclama-l la VC. Fa-ti o lista cu ce trebuie sa verifici, in caz ca nu ai deja una ![]() Asta depinde de dealer. In cazul meu, cand am ridicat Logan-ul nu mi-au dat sa semnez nimic. Mai mult, nici macar un act de identitate nu mi-au cerut. |
-------------------- |
|
kurupt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 29 May 05 ![]() |
QUOTE Asta depinde de dealer. In cazul meu, cand am ridicat Logan-ul nu mi-au dat sa semnez nimic. Mai mult, nici macar un act de identitate nu mi-au cerut. Inseamna ca a semnat dealerul in locul tau! Din carnetul de garantie, din pagina 3, se rupe patea de jos a paginii, se completeaza si normal tu ca proprietar trebuie sa semnezi, dupa ce ai preluat masina. Daca nu ai facut, si nu ai partea de jos al paginii 3, inseamna ca au semnat ei in locul tau! |
--------------------
Logan
Ambiance
- ##### --=-- The KING Of The Hill --=--
|
|
dbk |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 19 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut pe toata lumea!!!E prima oara cand scriu pe acest forum si de aceea va rog sa nu dati cu hua daca nu am postat la rubrica corecta.
1. As vrea sa stiu din experienta celor care au luat (sau macar au comandat )logan 1.5 dci, cam ce termene de livrare se dau.Eu as vrea un preference si mi-as dori totusi sa o vad in parcare inainte de anul nou.Ce ziceti ...am vreo sansa sau sunt prea optimist? Un prieten a intrebat la meridian cam cand i-ar veni masina daca ar da comanda sapt. asta si i s-a raspuns ca in jurul datei de 1 februarie. ![]() 2.Alta nedumerire este legata de dealer. Din ce am citit pe forum si din cele auzite m-am ingrozit de ceea ce sunt in stare sa-ti faca dealerii romani din saraca masina. Asa ca ce ma sfatuiti? La cine sa apelez? Care vi se pare mai serios fata de restul?sau pana la urma toti sunt o apa si un pamant si nu poti decat sa mergi la noroc? Inca o data imi cer scuze moderatorilor daca postul meu e aiurea incadrat. Toate cele bune!!! |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci ambiance
05.2006 VW Passat 1.9 tdi 131 cp, 6 trepte, highline 2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 00:38 |