Ce stiti despre VOINIC?
![]() ![]() ![]() |
Ce stiti despre VOINIC?
XMihai |
![]()
|
||
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Pentru inceput
![]() ![]() ![]() ![]() L.E. Oricum Nokia E62 la doar 580 de ron si HP (Hewlett-Packard) iPaq hw6920 PDA Phone la 858 este SUSPECT de ieftin.... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 16 Oct 2007, 20:45 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
TEAPA !!!
adica cum, io le dau banii (virament bancar sau paypal) si tre' sa ajunga la ei in 3 zile ca altfel imi anuleaza "comanda" ? ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Daca sunt asa mari si seriosi puteau macar sa isi deschida un sediu in romanica...
1. "Pretul afisat pe website-ul nostru este cel final pe care dumneavoastra il achitati catre compania noastra. " Si continuarea... 2."Exista posibilitatea ca la oficiul postal de la care ridicati produsele sa trebuiasca sa platiti TVA 19% din valoarea produselor incluse in pachet. " Pai sau trebuie sau nu trebuie platit??? ![]() La o analiza mai atenta e clar.... TEAPA Orienteaza-te spre firme din tara ... de exemplu magazin-online.ro sau shop-it sau care mai sunt... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
La ce preturi au daca erau din Romania le goleam magazinul
![]() This post has been edited by Shush: 16 Oct 2007, 21:14 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
tocmai de aceea am intrebat... si mie mi se par preturi mici.
casio ex-v7 e 550 ron la ei si in tara este peste 900 ron. |
--------------------
.
.
.
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Cauta pe price.ro si o sa gasesti cel mai bun pret.
Cam ce camera vrei sa-ti iei? Eu mi-am luat de curand un Fuji 6500 cu 850 lei, iar la ei e 937 lei. Deci nu cred ca sunt preturi chiar asa bune. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Cauta mai bine aici!. Sunt seriosi si au preturi bune.
Voinicii aia au preturi de SUA..., curios totusi....De exemplu nu cred ca in Ro poate fi un Canon EOS Rebel XTi (denumirea sub care se vinde in SUA - in europa e 400D), doar1702 ron, cand pretul in Austria sau Germania e 699euro(mai ieftin decat am gasit la noi). This post has been edited by blackout: 16 Oct 2007, 22:30 |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai baieti, daca era firma de biscuiti mai mergea...
Ce dracu, FNI vegheaza... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cum sa fie ieftin? un V3 acolo e 668 ron si aici il iei cu 350 , tva inclus.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
la unele produse chiar sunt preturi bune!Acum prb e ca e cam riscant la ce modalitati de plata cer!
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mai, e modalitatea clasica de a prosti lumea, si anume pun preturi mai mari la anumite produse si unele mici la altele. Bineinteles ei cred ca asa nu trezesc suspiciuni.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 15:01 |