DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Accident atentie la neatentiea altora.:(((, Mi-am palit masina:(((

Tiberiu-Andrei
post 27 Oct 2007, 22:07
Post #31

Om al muntelui

Group: Members
From: Sfantu Gheorghe

O concluzie e clara:cu cat orasul e mai mare soferii sunt mai necivilizati\nu respecta regulile.Pe deoparte e si de inteles,pe de alta nu.Fara suparare da la mine cei cu nr de B sunt.....nu are rost sa zic ex.La fel cei din judetele mari!Dar in mare parte nu e niciunul dintre noi de vina pentru treburile astea atata timp mapetzii aia(alesii nostri wink.gif )nu asigura nici pe daparte conditii cat de cat civilizate de drum.Apoi mai exista si regula cu "sunt acasa" care desi nu e lege scrisa e perfect valabila.

--------------------
Dacia 1410 1988 toamna1397 cmc - CV 03 MBO
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Virusake
post 28 Oct 2007, 09:43
Post #32

Membru

Nu stiu voua dar mie mi se pare cel mai civilizat oras Constanta. Evident referindu-ne la trafic si exceptand perioada verii cand pe strazi se perindeaza toate natiile de oameni. Mergeam prin Constanta si nu imi venea sa cred, soferi civilizati, nici un claxon, fara flash-uri. Poate a fost o exceptie, contraziceti-ma daca gresesc. Din cand in cand mai vedeam pe cate unu care ocolea coloana de la semafor si se baga mot in fata si astepta aproape de intrarea in intersectie. Te uitai la numar si era bucurestean...

Cat despre bucuresteni, no comment. Conduc zi de zi si vad foarte des cate o manevra a "soferilor" care ma lasa cu gura cascata. Nu imi vine in cap decat o patanie de-a mea in care o femeie cu un tanc de masina (un ML ceva) a trecut pe rosu si era sa ma nenoroceasca. Si tineti cont ca era noaptea pe Splaiul Unirii (pe marginea Dambovitei) pe unde ti-e mai mare dragul sa conduci...

--------------------
Dacia Nova 1997 1.6
+
Cornel001
post 31 Oct 2007, 01:35
Post #33

membru belit

From: Bucuresti

QUOTE(CuTzU @ 25 Oct 2007, 08:12)
3. Pai la cati studenti din alte localitati sunt in cluj si fosti studenti care au ramas in cluj ... clujul devine incet incet ceva corcitura de oras, deci nu se prea poate zice ca soferii din cluj is clujeni.
4. Legat de numerele de bucuresti ... vin unii bucuresteni in cluj cu impresii ca ei is cei mai tari si nu trebuie sa respecte nimic, sau is cu numere de bucuresti soferii de la firme care is tot timpul grabiti si la fel nu respecta nimic si pe nimeni

Nu cumva e aceeasi situatie, adica bucurestenii aia care vin cu impresii sunt de fapt clujeni veniti in bucuresti, studenti sau nu, si e corcitura de oras, adica, citez, "deci nu se prea poate zice ca soferii din bucuresti is bucuresteni." ?
parca e mai corect asa... corectule ! icon_mrgreen.gif

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
Serje
post 31 Oct 2007, 10:34
Post #34

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Intentionat am subliniat : unii bucuresteni, sa nu se creada ca am o parere proasta despre toti bucurestenii.
Bucurestiul fiind capitala tarii tot timpul a atras o multime de oameni din provincie , stundenti , angajati la diferite firme si institutii ... , nu este un fenomen mai nou. In Cluj este un fenomen mai nou datorita facultatilor aparute ca ciupercile dupa ploaie si numarului mare de locuri in facultati de cand au aparut locurile cu plata la facultati.
Si da, cam ai dreptate asa ii mai corect. Si acelasi lucru se va intampla in curand in cam toate orasele mari din tara, si mai ales in centrele universitare.

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
chelloo83
post 9 Nov 2007, 22:57
Post #35

Membru incepator

lasa ca am patit si eu cu un jeep ca si aia au legile lor de jmecheri !!!
ma feream de o femeie nebuna ca nu stia pe ce banda sa stea si unu cu jeep-ul imi dadea claxoane si o tot iubea pe mama si pentru ca nu am vrut sa maresc viteza ca imi era naspa cu nebuna din fata ... el m-a depasit pe drepta s-a bagat brusc in fata si a pus frana brusca fara sa aibe nika in fata sau semafor ceva si m-am dus sanie in el mai els ca nu am nici abs.... am stat o luna fara masina am zis ca ii las masina pe sticle de lapte !!!!!! gun3.gif

--------------------
dacia logan 1.5 DCI 2008 Jeep Autohton
.
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 06:21
Forum Renault