dotare obligatorie masina, va rog o mana de ajutor
![]() ![]() ![]() |
dotare obligatorie masina, va rog o mana de ajutor
YO4RLP |
![]()
|
||
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Tin minte ca in copilarie aveam si o lopata d-aia de armata, care se plia. Si saculetul de nisip iarna. Eu i-am rupt coada si acum rugineste pe undeva. Si aia era buna, chiar si pentru autoaparare. Sapai altuia groapa cu ea.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Trece si mitraliera te rog, ca nu am ce sa votez.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Se vede ca unii nu au ce face si in lipsa de ocupatie fac astfel de topicuri.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Psyche |
![]()
|
![]() In Thrust We Trust Group: Members Posts: 663 Joined: 22 May 06 From: Suceava ![]() |
fara dume, eu tin levierul langa scaun. nu se stie cand imi apare vreunu de ala de vrea sa imi spele parbrizu...ii dau motiv sa il spele, ca omu doar are vreo 5 litri de sange.
in masina am dulapior de scule in portbagaj cu urmatoarele dotari si nu glumesc: - barda mica, pt taiat lemne la gratar...sau pt martorii lui iehova. - cutit cu lama de 30 cm...ca nu se stie ce mai am de taiat - cutit cu lama de 5 cm...pt diverse fire si minuni - vreo 10 surubelnite - un ciocan de 1 kg si un "ciocanel" de 6 cred. - 2 leviere - 1 bucata cheie de roti cred ca e mai mult decat suficient pt cineva cu intentii rele. era sa uit...si o perie de sarma...poate il mananca pe unu in spate...sa il scarpin. |
--------------------
Dacia/Vw
1300/Golf GT
1977/1996 SV03PNV(1SV6266)/SV86PNV
Erare umanum est..........perseverare diabolicum |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Multe inutilitati. Daca tot cari rahaturi dupa tine, o cheie de 13, una de 10 si una de 17 (sper ca n-am uitat nimic) te pot scoate din belele....
This post has been edited by driverx: 7 Nov 2007, 08:22 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Psyche |
![]()
|
![]() In Thrust We Trust Group: Members Posts: 663 Joined: 22 May 06 From: Suceava ![]() |
nu doar alea 3, am set complet de chei, fixe inelare si cricket tubular cu prelungitor si brat cu articulatie, etc.
da, practic imi pot desface masina in drum daca o cere. |
--------------------
Dacia/Vw
1300/Golf GT
1977/1996 SV03PNV(1SV6266)/SV86PNV
Erare umanum est..........perseverare diabolicum |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Ce bine ca am o masina care nu-mi cere sa o desfac in drum...
![]() Am si eu un set de chei fixe, vreo 2 surubelnite, un cutit si o rola de izoler, da' cam atat... |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Eu am ceva set de scule in Logan. Dar cum am mai spus, pana acum le-am bagat in masinile altora, nu in loganu' meu
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Hmmm... niciuna din ele..pacat ca nu exista optiunea in poll...
Ce te faci daca esti viteaz si te trezesti cu unu' d-asta: 01.jpg ( Size: 34.84k ) Number of downloads: 27 ????? |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
driverx |
![]()
|
Fac rost de un ac sau ceva ascutit si il impung oriunde pe corp. In 10-15 secunde se dezumfla....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
alex_d9 |
![]()
|
![]() Membru MCV-ist Group: Members Posts: 78 Joined: 30 September 07 From: romania ![]() |
acum vreo 3 ani, la masina veche, aveam o bata de lemn lunga de 1.5 metri
![]() |
--------------------
dacia
logan mcv 1.5 dCi
2007 - préferénce
- VL 05 ---
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Io am o baioneta din aia de AK, dar am ascutit-o.... Am taiat in general chestii pe la gratar.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 19:08 |