DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Rovigneta se va scumpi cu 70% în 2008

hash
post 18 Oct 2007, 21:09
Post #31

calculatorist

Group: Members

aliniere treptata: intai se scumpeste cu 20%, pe urma cu 70%. intai iti da cu o aluna in cap, si daca nu te supara, iti mai frige pe urma si o maciuca.

--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Laurentziu83
post 18 Oct 2007, 21:12
Post #32

Membru autentic

QUOTE(adi_ar @ 18 Oct 2007, 20:41)
Fara sa vreau, ochii mi-au cazut pe reputatiile celor care au postat !
Interesant !  huh.gif
*

Mie mi-a ajuns asa reputatia in virtutea inertiei, nu m-am apucat sa cer pe la altii. Am avut si cu plus si cu minus. Daca per total e cu plus, inseamna ca majoritatea e de acord cu mine. Daca eram vreo oaie neagra a forumurilor DC si Reno, atunci aveau grija altii sa ma altoiasca.

Faptul ca nu sunt de acord cu o taxa aberanta si ca nu o platesc asta nu e un motiv sa fiu privit urat de catre ceilalti.

Nu m-am opus platii RCA-ului, a impozitelor si a unei taxe pentru drumurile pe care le utilizez, consider ca sunt taxe normale ce trebuie incasate de stat si care se intorc intr-un fel sau altul la cetatean. Insa nu sunt de acord sa mi se mai incaseze inca o taxa pentru ceva ce oricum platesc. La fel ma folosesc de drumuri eu, care merg urban si extraurban 20-25000 de km anual, la fel se foloseste de drumuri taximetristul care face 100000 de km anual, dar care nu iese din oras si nu are nevoie de rovinieta.

Incep sa ma gandesc ca urmatoarea masina sa o cumpar direct din BG si sa o inmatriculez acolo. Nici nu mai opresc la radare. tongue.gif pot sa trimita amenda la domiciliu. radmasa.gif Iar RCA-ul e ceva gen 20 de euroi anual.

This post has been edited by Laurentziu83: 18 Oct 2007, 21:16

--------------------
. . .
+
xcristina
post 18 Oct 2007, 22:17
Post #33

Membru autentic

From: Ploiești/Tîrgu Mureș

Mda, eram cam incruntată citind posturile de pe aici, dar cand am ajuns la asta m-am amuzat teribil!!

E clar ca n-am s-o platesc atata timp cat voi fi constient ca nu are cine sa ma traga la raspundere pentru asta.

sau

Dar unde e legea asta cu rovignetele? Sa vedem si noi poate si politistul poate fi organ constatator.

E bine, e grozav, e amuzant chiar!! radmasa.gif Îmi place că se vorbeste mult și fără să se știe despre ce...

PS: Mă aștept acu și la aprecieri negative, na, o sa se ofuște oamenii... Dar să se mai și gândească la ce am scris... dacă nu cumva văd negru/roșu în fața ochilor în loc de rândurile mele!

--------------------
Renault Clio III 1.2 2006 Dynamique
+
2 Pages < 1 2
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 20:12
Forum Renault