Din 2009 – nici un drum nou fără pistă de biciclete
![]() ![]() ![]() |
Din 2009 – nici un drum nou fără pistă de biciclete
Dead666Ghost |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 15 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
nu am
vandut
2013
|
|||
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Ezacly
![]() ![]() |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Nu uitati ca in vest sunt drumuri de biciclete nu numai in orase ci si intre orase si comunele/cartierele satelit. In plus sunt drumuri de biciclete in statiuni, in jurul lacurilor, in parcuri, pe langa rauri etc. Nu stiu sigur daca ei au legi pentru asta. Probabil insa ca au ceea ce ne lipseste noua: bunul simt.
Nu stiu cum o fi din 2009, dar pana atunci cred ca in Timisoara se vor renova majoritatea drumurilor. Dintre drumurile renovate pana in prezent, mai putin de 5% au fost prevazute cu drumuri de bicicleta ![]() Cu o floare nu se face primavara din pacate. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
lucasss |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 16 October 07 ![]() |
Ma pus naiba sa fac si eu scoala de soferi la 30 de ani.Pina acum bine mersi am circulat doar cu cursiera.Este adevarat ca la noi nu se construiesc piste pt biciclete dar ce piste vrei cind auzi tot soferii ca biciclistii incurca circulatia ca-s prosti.
E adevarat ca prin atitea am trecut..... (inclusiv zburat 3 metri din cauza unui dobitoc care a spus ca nu m-a vazut ca ii batea soarele in ochi)...incit mai bine cu masina sau pe jos decit cu bicicleta.Si nu are rost sa ne gindim la alte tari ca eu am ramas masca cind am vazut cite piste pt biciclete sunt si cum arata trotuarele si pistele....sau ca mergi in alt oras si sa poti sa iti lsi masina in afara orasului pt ca vin autocare speciale cu care poti sa circuli prin oras... Deci la noi daca esti biciclist ..esti un sarantoc ce nare ce cauta pe drumuri....asa cred marea majoritate.. |
--------------------
Dacia
1300
1974 dreambox 500 / triax1.1 / mti 0.3
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 11:09 |