A dat norocu peste mine, si m-am imbogatit
![]() ![]() ![]() |
A dat norocu peste mine, si m-am imbogatit
TheSaiLor |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Stai sa vezi cand te-or cauta mostenitoarele minelor de diamante din Uganda ce misto e, mai ales ca-s tinerele
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
lasa-le sa vina fiicele lu' ianos din pusta sa le arate romanii ciomege...
Suma lu' respectu', Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
daca era sa fie adevarat pana acum eram mai bogat ca primii 5 bogatasi ai planetei la un loc la cate mailuri din astea am primit! e teapa cu "T" mare
![]() This post has been edited by ionut.tanase: 19 Oct 2007, 13:53 |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
cu TZ
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
<<Stai sa vezi cand te-or cauta mostenitoarele minelor de diamante din Uganda ce misto e, mai ales ca-s tinerele >>
Astea ma cauta de vreo 2 ani. Mai sunt si ceva vaduve de mari ingineri/doctori/mari industriasi care vor sa emigreze si ofera sume fabuloase pentru o casatorie de cateva luni. Da eu nu stiu motivele. Ca sunt TZepe cu TZ nici nu incape indoiala. |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:27 |