În capitală, deplasarea cu motocicleta, e mai rapidă decât cea cu mașina
![]() ![]() ![]() |
În capitală, deplasarea cu motocicleta, e mai rapidă decât cea cu mașina
paulp |
![]()
|
||
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|||
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 23 Oct 2007, 14:04) Frumos spus! Si oricum trebuie sa aveti grija la motociclisti, caci prin definitie nu sunt sanatosi la cap! Iar generalizati aiurea?! Da va si place de nu se poate.... Si oricum trebuie sa aveti grija la motociclisti, caci sunt mai vulnerabili in trafic decat conducatorii auto! Daca o masina taie fata altei masini cazul cel mai naspa e o aripa indoita/usa infundata...pe cand daca-i o motocicleta se poate termina si cu un deces. Dar ce conteaza,nu? Probabil sunt unii din voi care sunt de acord cu tipul care i-a deschis usa'n fata unuia cu scuterul.Ca doar e bine si corect sa ne credem Dzeu... This post has been edited by Lexy: 24 Oct 2007, 16:15 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
De cind mi s-a pus pata pe motocicleta sint foarte atent in trafic la motoare, pentru ca stiu ca data viitoare pot fi eu in locul aluia.
As propune ca toti soferii sa faca si un curs de condus motocicleta, poate asa vor invata sa-i "observe" in trafic ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Fii serios! Au facut cursuri de condus autoturisme si tot nu observa alte autoturisme.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce Lexy, tu crezi ca ai toata tigla pe casa cand stai in halu' ala pe motor? (vezi avatar)
![]() This post has been edited by vis-a-vis: 24 Oct 2007, 16:29 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
N-am nici tigla pe casa de saraca ce sunt...asta e.
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
skywalker |
![]()
|
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Smiley @ 20 Oct 2007, 22:11) Sambata 20 octombrie 2007 Echipa Realitatea Tv repeta testul din ziua anterioara (o cursă între o mașină și o motocicletă), pentru a convinge publicul. A fost ales un traseu din Capitală parcurs zilnic de mii de șoferi - Piața Sudului - Piața Presei Libere. Ora de plecare a fost 7:50. Pe motocicletă se află Cătălin Fartaeș, iar la volanul mașinii Cristian Zărescu. După doar câteva minute, Cristian Zarescu vireza la dreapta de pe prima banda, pentru a utiliza o "scurtatura". Aflat intre masina si bordura, Cătălin Fartaeș franeaza pentru a nu intra in coleziune cu masina, aluneca pe carosabilul ud si cade sub rotile unui camion. Decesul este pronuntat doua ore mai tarziu, cand o ambulanta soseste la fata locului. Echipa Realitatea Tv amana repetarea testului pana la gasirea unui alt motociclist. sursa: realitatea de pe teren. smiley, esti varza.... ![]() @lexy, tre' sa-i platesti filatovei drepturi de autor pt semnatura ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
- RFC Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY |
|
Lexy |
![]()
|
Ha? Ce, cui si de ce?
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Lexy, pe cine ai plagiat?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
http://www.elenafilatova.com
http://en.wikipedia.org/wiki/Elena_Filatova Fata aia de s-a dat cu motorul pe la Cernobal, Gamma Girl... This post has been edited by mars: 25 Oct 2007, 23:14 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Sony |
![]()
|
Aia cu 3 sani?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Da?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Oare de ce e mai rapid transportul pe 2 roti?
Va zic eu: pt ca regulile se incalca mai usor dar cu riscuri mai mari. Daca ar sta si ei pe mijlocul masinii din fata si nu s-ar baga printre ele, sau sa nu circule pe linia dintre benzile de circulatie ar ajunge ca orice alt conducator pe 4 roti. Asta e parerea mea si va zic ca sunt unul din aia care sunt atent la motociclisti/scuteristi pt ca poate intr-o zi am sa ajung si eu ca ei, dar ma deranjeaza atitudinea lor atunci cand le faci observatie, stiu ca au gresit, dar tot ei sunt cu gura mare. |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(skywalker @ 25 Oct 2007, 09:18) de ce sunt varza? pentru ca tin sa atrag atentia ca acel articol ignora siguranta, partea cea mai importanta din mersul pe sosea? citeste cateva topicuri pe aici: http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showforum=14 si apoi vino sa-mi spui ca sunt varza(aratandu-mi, in acelasi timp, o sectiune similara pe vreun forum de autoturisme) |
-------------------- |
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
QUOTE(Supapa_jR @ 22 Oct 2007, 15:36) ce oameni ![]() sa-mi puna vreunu viata in pericol cand sunt pe motor sa vezi ce zboara oglinzile pe bune fratilor, si eu merg cu masina...dar nu ma zgarii pe fata daca un motorist se strecoara printre masini....sau nu trag de volan sa dau cu el de pemant ca ma depasteste.. grow up! |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
Sony |
![]()
|
Asa! Fii rau! Rupe lantu'!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
totusi, acord dreptate, motociclisti incalca uneori regulile de circulatie.pe riscul lor..dar isi pierd altii timpul pe la politie daca ii lovesc.......si mai polueaza si fonic(pe mine ma enerveaza enorm)....
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
prefer deplasarea in caldura iarna si racoare vara
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.641 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lexy @ 24 Oct 2007, 17:15) Iar generalizati aiurea?! Da va si place de nu se poate.... Si oricum trebuie sa aveti grija la motociclisti, caci sunt mai vulnerabili in trafic decat conducatorii auto! Daca o masina taie fata altei masini cazul cel mai naspa e o aripa indoita/usa infundata...pe cand daca-i o motocicleta se poate termina si cu un deces. Dar ce conteaza,nu? Probabil sunt unii din voi care sunt de acord cu tipul care i-a deschis usa'n fata unuia cu scuterul.Ca doar e bine si corect sa ne credem Dzeu... Calm, ca si eu merg pe 2 roti si am permis de categoria A dinaintea ta. Dar sa accepti de buna voie sa te deplasezi cu un vehicul pe care ai sanse de 14 ori mai mare sa mori decat in masina nu e o treaba chiar sanatoasa. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.641 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(catala2k @ 26 Oct 2007, 12:14) Oare de ce e mai rapid transportul pe 2 roti? Va zic eu: pt ca regulile se incalca mai usor dar cu riscuri mai mari. Daca ar sta si ei pe mijlocul masinii din fata si nu s-ar baga printre ele, sau sa nu circule pe linia dintre benzile de circulatie ar ajunge ca orice alt conducator pe 4 roti. Asta e parerea mea si va zic ca sunt unul din aia care sunt atent la motociclisti/scuteristi pt ca poate intr-o zi am sa ajung si eu ca ei, dar ma deranjeaza atitudinea lor atunci cand le faci observatie, stiu ca au gresit, dar tot ei sunt cu gura mare. Si cine a zis ca nu am voie sa depasesc coloana care STATIONEAZA daca am pe unde? Si nu merg printre benzi sau pe contrasens, ci pe o portiune de banda libera (daca automobilisti o respecta si nu se aseaza unul pe stanga unul pe dreapta). Ca daca stau in mijlocul benzii la rand, ma claxoneaza unul care nu are loc de cei 1,8 metri ai vehiculului meu! |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 06:59 |