DVD / DIVX / TV in masina, Raport Pret / Functii / Calitate
![]() ![]() ![]() |
DVD / DIVX / TV in masina, Raport Pret / Functii / Calitate
pricepower |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2007
|
|||
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Eu pe unde am fost in europa am vazut ca toate electrocasnicele/electronicele la 12/24v sunt mult mai scumpe decat cele la 220v.Cred ca orice ai vrea sa pui in masina te va costa mult mai putin daca cumperi prima data un convertor sau cum l-o chema care sa faca din 12v 220v.Ia fa niste calcule cu electronicele(220v) ce se gasesc in comert cat ar costa tot ce te pasioneaza!
|
--------------------
a
b
c
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
pai adica cum?daca vreau sa mi pun boxe mari in masina,trebuie sa mi iau sistem 5.1?
![]() totusi,ce i pt masina e pt masina si ce i pt casa e pt casa. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Eu totusi cred ca azi cu toate sculele astea EXTRAPLATE se pot adapta foarte usor cele casnice in auto.Am eu un DVD&DIVIX cu 5.1 care poate fi montat in orice masina fara sa se vada nici maca subwofer-ul(sau cum s-o scri) si face galagie mai mult decat suporta urechile mele.
Dar ma rog,pentru cine vrea sa faca risipa de bani nici o solutie nu este prea scumpa. |
--------------------
a
b
c
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Eu am luat inainte de Craciun pocnitoarea asta cu 99 de euro din Kaufland, si deocamdata sunt foarte multumit de el: citeste orice, subtitrari pe divx de marime acceptabila, si a suportat si "teste de anduranta" (la drum lung) de cate aprox. 10 ore de desene animate si filme pentru copii in mod continuu...
![]() Are o husa cu un sistem de prindere cu arici pe tetiera, care poate fi rabatata sistem "masa", la o inaltime si o distanta perfecta pentru un copil stand in scaunul special de masina... iar pentru alimentare are atat acumulator, cat si adaptor la 12 V si respectiv la priza normala de 220... si telecomanda... |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pricepower @ 5 Jan 2008, 20:33) Toate calculele sunt gresite (Rezultatele adunarilor sunt scoase din burta) oricine reface adunarile se mira de rezultatul care l-ai gasit tu ,intentionat sau nu ele ies" surprinzator" mai mici decat rezultatul real (nu este corect sa expui ceva pe un forum fara sa verifici ce scrii inainte) Ai dreptate. Greselile sunt neintentionate, cine e cu adevarat interesat poate relua firul. QUOTE Zici de garantia de la producator si asta ma amuza ca dureaza minim 24 de zile numai drumul plus cat mai dureaza pana il repara si acum nu mai iti da nimeni banii sau produsul daca nu ti-l mai trimite inapoi ca nu se mai face pe ebay .Daca stam sa ne gandim financiar iar nu iese bine ca 75$ dus +75$ intors =150 $(cam mult nu?). Corect. QUOTE Si incepi sa te gandesti ca poti sa te inscrii pe okazii sau dai anunt si sa il trimiti in tara ca de... la cum te stii de afacerist nu pierzi tu banii asa usor . Nu ma pasioneaza solutia ta, dar cu siguranta ai dat o idee catorva de pe aici. QUOTE Transportul fara TVA =o gluma buna. tradesolution.JPG ( Size: 40.03k ) Number of downloads: 409 Multumesc de apreciere. QUOTE [...] SI tu ce cheltuieli cu salarii ,contabil,fond de pensii,contribuita CASMB ai? [...] Nu am, e luat ca persoana fizica. Argumentul e irelevant in fata potentialilor clienti interesati doar de pretul cel mai mic. QUOTE Asa ca idee produsul este model DA-745 pentru ca fabrica de unde am luat eu asa a hotarit sa il denumeasca si ca sa stie ca ei l-au fabricat ,tu crezi ca exista o singura fabrica care fabrica acest produs in toata China ??Daca sunt mai multe fabrici folosesc toate aceleasi piese ? Foarte posibil. Totusi, eu cand vad 2 produse cu preturi diferite si aceeasi poza, stiu la care ma gandesc primul. ps: al meu merge foarte bine. |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
Baieit eu mi-am pus un "all-in-one" acum un an:
http://www.car-sound.ro/tv-dvd-auto/in-das...n/divx-402.html Merge bine, cu amplificator, tv-ul prinde rareori, dar vreau sa imi pun antena, dvd, radio, mp3, aux super. nu mi-a spart nimeni masina ca ii iei fata si poti sa il asemeni cu orice player ordinar de 1 milion... la aux pot pune telefon, laptop mixer ![]() ce e frumos e ca are si functie de car-kit pt telefoanele cu bluetooth. denumirea "all-in-one" isi merita respectul. Cititi cu atentie ce face. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
pe ce frecventa prindeti semnal tv? PAL m/N sau restul??
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Digital domnule Antituner...digital...
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
mei Jane, daca as fi avut aceasta obtiune in meniu nici nu intrebam
alta idee? |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Manluc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 4 June 09 ![]() |
Am citit cam tot ce ati scris pe aici..si e interesant...Poate cineva sa puna niste poze cu dvd-uri 1din pe megane?
Eu sunt interesat de urmatorul model: http://mp3playerstore.com/stuff_you_need/dvd/IN-731GPS.html as vrea sa stiu unde l-as putea monta in Timisoara? si daca credeti k o sa-mi trebuiasca ceva rama adaptoare sau ceva de genul? Multumesc |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2008
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Zici ca vrei poze cu 1din dar te intereseaza 2din. Cum e?
De rama ai nevoie sigur. Vezi la Metrafo, cere dimensiuni de la amandoi si vezi daca se pupa. |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 06:18 |