Filtru aer sport, Ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
Filtru aer sport, Ce parere aveti?
Black[Angel] |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 175 Joined: 3 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Vectra
CDX 1995 Nu indraznim pentru ca lucrurile sunt dificile...dar lucrurile sunt dificile si pentru ca nu indraznim!
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Black[Angel] |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 175 Joined: 3 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Si totusi?... Topicurile alea le-am citit si eu dar nu s-a pus problema montarii filtrului in acel compartiment.
Totusi in continuare vreau sa aflu parerile voastre. |
--------------------
Opel
Vectra
CDX 1995 Nu indraznim pentru ca lucrurile sunt dificile...dar lucrurile sunt dificile si pentru ca nu indraznim!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Daca-l pui acolo in 2 saptamani o sa fie plin de mizerie.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Mai Black[Devil] , pe aici pe forum se spunea ca un filtru sport nu filtreaza la fel de bine ca cel stoc . In cazul asta eu prefer sa-l pastrez pe cel stoc . Intereseazate cat de bine filtreaza un filtru sport inainte de a cumpara .
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
Black[Angel] |
![]()
|
Cred ca nici cel stoc nu filtreaza asa bine ca am gasit destul praf(tarina) ultima oara cind am schimbat filtrul; desi el nu era asa murdar.
Mentionez ca nu merg pe la tara decit ocazional. "Multumesc" catalin06 pt porecla. |
--------------------
Opel
Vectra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:49 |