Vopsea atacata de solutia pentru spalat parbrizul, si alte probleme la spalatorie
![]() ![]() ![]() |
Vopsea atacata de solutia pentru spalat parbrizul, si alte probleme la spalatorie
valentin_05 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 27 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan Laureate 1.6
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ai un contact la masa facut de apa la unul din contactorii alarmei, nu ai masinii, Probabil la capota motor.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
mie imi vine masina pe 4 martie (sper), dar am un amic ce si-a spalat-o de doua ori, la spalatorie manuala, si deja are cercuri pe vopsea de la frecatul cu cirpele. Iar lacul i se exfoliaza pe zone mici; el descrie aspectul lacului "ca si cum ar intra bule de aer sub el". Si zice ca in cartea tehnica scrie ca nu se da cu jet de inalta presiune pe praguri. Eu cred ca e foarte prost lacul. Ce e de facut? Sa o spal eu acasa?! Sa iau lavete din alea cu microfibre, care nu zgirie? Trebuie sa mai bag bani si in chestiile astea?
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
xoft |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 25 November 04 From: Galati ![]() |
Am spalat o singura data masina, la o spalatorie automata la un RomPetrol si a spalat chiar bine; am un prieten care are passat nou nout si s-a dus la o spalatorie manuala si cred ca a avut ceva metalic prin carpa tanti aia, ca a reusit sa ii zgaraie pragul si pe acolo (da destul de naspa) si am preferat sa ma duc la o spalatorie automata.
This post has been edited by xoft: 22 Feb 2005, 09:37 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- Gl-XX-XFT "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former" - A. Einstein
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
voi v-ati uitat pe la praguri ca se scurge si ceara din portiere?...si ceara aia arata exact ca un lac ce ar avea bule de aer sub el
![]() si la mine au aparut cerculete de la spalatoriile de masini...dar asta este, traim in romania si nu avem spalatorii la standarde europene...si oricum aia nu le spala asa des...ca deh...n-au noroi d-asta gros ca aici ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Niste poze... pe modul "micro" sa vedem si noi !!! SE POATE ??
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
valentin_05 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 27 January 05 ![]() |
QUOTE(klaus @ 21 Feb 2005, 20:31) Ai un contact la masa facut de apa la unul din contactorii alarmei, nu ai masinii, Probabil la capota motor. multumesc pt raspuns. cred ca ai dreptate. am remarcat ca alarma nu mai functioneaza normal dupa ce o spal (can o armez de-obicei suna o singura data. dupa spalare suna de 4 ori ![]() |
--------------------
DACIA
Logan Laureate 1.6
|
|
pick73 |
![]()
|
Membru incepator Group: Validating Posts: 52 Joined: 11 November 04 From: --- ![]() |
daca alarma suna de 4 ori la armare indica faptul ca a detectat o zona nefunctionala pe care o va ignora. In cazul tau e contactul de la capota.
Aceeasi poveste o patesc si eu la fiecare drum spre Satu Mare - Bucuresti mai ales din cauza apei cu sare, ca urmare am scos din functiune butonul cu pricina. This post has been edited by pick73: 8 Mar 2005, 15:37 |
--------------------
---
---
1900
|
|
Valentin V |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 28 January 05 From: Bucuresti ![]() |
am o nelamurire
ce solutie de spalat parbrizul trebuie folosita la logan? e buna asta care se gaseste prin metro carefour selgros? ce recomanda dacia? va multumesc |
--------------------
DACIA by Renault
Logan 1.4 Preference
- B 63 AIV
|
|
motanel pufos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 14 September 06 ![]() |
Vara apa demineralizata este buna ? Ma gandesc ca nu are altceva in ea sa atace sau sa strice.
|
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|
logum |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 3 July 06 ![]() |
Apropo de vopseaua atacata de solutii parbriz: luati o solutie de polish de asta pt polishare manuala si frecati acolo une a lasat urme lichidul de parbriz. Rezolvati in 5 minute. Nu va panicati degeaba.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2005
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu merge mereu degeaba zici tu...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:04 |