Platforma pentru incarcat/descarcat mobila pe geam, Asa cum exista in alte tari....
![]() ![]() ![]() |
Platforma pentru incarcat/descarcat mobila pe geam, Asa cum exista in alte tari....
i96nds |
![]()
|
||
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
aho |
![]()
|
![]() Membru DaciaClub Group: Members Posts: 84 Joined: 8 May 07 From: Baia Mare ![]() |
Poti incerca la firme de alpinism utilitar. Daca se pricep baietii iti baga si iti scot orice pe geam.
Bafta! |
--------------------
Dacia/Ford
1310 break CL/Focus Ghia Turnier
1996/2003
- MM __ ___
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Sunt si firme de electricitate private care se ocupa de iluminatul public, stiu pe cineva care si-a urcat mobila cu o firma din asta. Ei aveau un fel de macara electrica pe roti, destul de mica care se putea remorca si de un autoturism.
|
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
@ i96nds
Stiu platfomele de care vorbesti, le-am vazut si eu prin tarile civilizate, inclusiv in Turcia. Din pacate, la noi nu a dus capu' pe nimeni sa-si achizitioneze asa ceva. Motivul este extrem de simplu. Toti vanzatorii de mobila sunt niste jegosi, care vor doar sa-ti ia banu' si atat, nu-i mai intereseaza restul (am avut o experienta foarte neplacuta cu Mobexpert acum ceva ani). In plus, gandeste-te, ca ar ramane fara obiectul muncii baietii aia mai bronzati, care care mobila si tarifeaza cam 10 lei etajul (asta-i tariful pe care il stiam eu de acum cativa ani). Incearca la alpinism utilitar. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Stefane, la ce etaj stai ? Eu am urcat o canapea si 2 fotolii pana la etajul 4 cu niste franghii. Dupa aia si tamplaria termopan (PVC) tot cu franghia. Evident si cu ceva ajutoare cu muschi. Iar de franghia aia groasa am mai legat si una mai subtire de care tinea unul de jos sa nu se frece mobila de fatada blocului. Insa treaba asta merge probabil pana la etajul 4 maxim 5, mai sus nu cred.
@vis-a-vis, e foarte buna solutia ta din poze, insa merita ? Pentru o canapea ? |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai numai o canapea bagi in casa pe parcursul vietii?
![]() Poti sa nu-ti mai rupi carca de foarte multe ori. Ia fa o suma a situatiilor in care ai fi putut s-o fololosest si aduna-le cu cele care o sa urmezei, sa vezi ce-ti da. ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 21 Oct 2007, 19:51 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
cauta nacele de inchiriat
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:04 |