wwwpunctsfaturiortodoxepunctro, sanii modesti ! o problema ?
![]() ![]() ![]() |
wwwpunctsfaturiortodoxepunctro, sanii modesti ! o problema ?
deconectat |
![]()
|
||
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|||
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Ca sa poti vorbi de o evolutie trebuie sa definesti o finalitate si un sens.
Explica-mi tu cum a evoluat lumea! In raport cu ce finalitate, in ce sens... Eu spun ca lumea a involuat! Ma crezi?! Crede-ma, crestinismul a ramas foarte tolerant! Cu siguranta prea tolerant! Iar preotii cu atat mai mult; de aceea si purtam discutia asta! |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(adrian.paul @ 23 Oct 2007, 03:29) "Trebuie sa nu uitati niciodata une dintre cele mai importante reguli ale Bisericii in ceea ce priveste Casatoria: DARUIESTE PUTIN, DARUIESTE RAR, SI MAI PRESUS DE ORICE, DARUIESTE CU ZGARCENIE. Altfel, ceea ce ar fi o casatorie normala s-ar transforma intr-o orgie a destrabalarii sexuale." ![]() Vreau sa vad si eu unde scrie tampenia asta. Adica in rest religia ortodoxa ne invata sa ajutam pe toata lumea, sa intoarcem si celalalt obraz, etc, dar aici scrie de "zgarcenie, putin, etc." Imi pare rau, astia care au scris nu-s biserica ortodoxa, sunt naiba stie ce religie de parter de bloc cum au aparut destule in ultimii ani. LE: Cred ca-s astia: This post has been edited by Laurentziu83: 23 Oct 2007, 09:53 |
--------------------
.
.
.
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
@sinaxis: Exista unii preoti care nu dau dovada de toleranta. Cu siguranta nu sunt toti asa si ai dreptate ca acesta este motivul pentru care putem sa purtam aceasta discutie.
Lumea a evoluat in primul rand din punct de vedere al tehnologiei. Asta a facut viata mai usoara, a redus numarul orelor muncite pe zi si a lasat mai mult timp pentru alte activitati. Astfel a evoluat cultura...de fapt stiinta in general. Acum 2000 de ani munceai aproape tot timpul, nu stiai sa scrii si sa citesti, slujba la biserica se tinea in limba latina (limba pe care probabil nu o intelegeai prea bine), erau mult mai multi oameni decat acum care mureau de foame etc. Aparent societatea nu era atat de decadenta, insa nu exista informatii impartiale din acea perioada. Studiind cultura romana din acea perioada (cred ca e cea mai bine documentata) vom vedea multe exemple de decadenta, de ura, comploturi, crime, homosexualitate, tradare etc. Toate acestea sunt pacate; ele existau si atunci si cu siguranta exista si acum. Diferenta este ca acum oamenii sunt mult mai invatati, ca viata unui om este considerata mult mai valoroasa decat in acea perioada si pana la urma ca exista aceste calculatoare si internetul care ne ajuta acum sa purtam aceasta discutie. Poate ca argumentele mele nu sunt corecte din punctul tau de vedere si probabil ca ai dreptate, insa consider ca cel mai important este ca putem sa avem un dialog. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Sunteti asa de siguri ca in Evul Mediu nu se practica sexul oral? Sau cel anal?
Eu n-as fi asa de sigur. Chiar credeti ca la tara nu exista amante-amanti, si sex premarital? Hai sa privim cam cum statea situatia acu vreo 1000 ani. Speranta de viata: cam 35-40 ani Rata mortalitatii infantile: extrem de ridicata Rata mortalitatii: extrem de ridicata Varsta medie a casatorie: 17-18 ani baietii, 15-17 ani fetele Pt supravietuirea unui popor era absolut necesar sa produci macar 5-6 copii din care daca aveai noroc supravietuiau 3, mai murea unu in razboi cu turcii, ramaneai cu 2. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pe noi nu trebuie sa ne convingi, convinge-i p-aia cu sfaturile lor "ortodoxe".
|
--------------------
.
.
.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
eu nu stiu de ce ii subestimati pe oamenii de la tara. ca sunt foarte ok. or fi ei mai saraci decat unii oameni din orase - repet unii oameni din orase, dar se pare ca linistea din sat ii face mai oameni uneori decat orasenii. si DA, se face mult sex prin "balarii" si la tara.
ps: sunt din bucuresti dar merg mult prin tarisoara noastra draga, deh munca. This post has been edited by han_1.6 mpi: 23 Oct 2007, 16:38 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(xcss @ 21 Oct 2007, 22:47) M-am oprit la faza cu fata cu sanii mari care e mai usor de excitat... Numarul de receptori tactili la nivelul sanilor e fix egal, indiferent de dimensiuni, de aici rezulta ca intr-un san mai mic densitatea lor pe unitate de suprafata e mult mai mare... ce neortodox sunt... Doktor bacsi dupa teoria anatomista alea atatate sunt cele mai sensibile ca acolo toti receptorii sunt pe trei centi patrati. Sa ai parte de una din aia la care ii cauti sanii stiintific si nu stii daca sunt sani, alunite sau cosuri sau sa crezi cand sta cu spatele ca omoplatii sunt sani ![]() Astia mai neinitiati in stiintele antomice si fiziologice mergem pe 90/60/90 aia initiati pe 40/40/40(remember Mrs. Krawitz ![]() Cu stima bion This post has been edited by bion: 23 Oct 2007, 16:52 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
dar femeile lui rubens ?
http://images.google.ro/images?hl=ro&q=rub...F-8&sa=N&tab=wi This post has been edited by han_1.6 mpi: 23 Oct 2007, 17:01 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Conform normativelor anatomice alea au un receptor la metru patrat deci tre` sa le pipai trei zile si sa faci cruciulite pe ele sa stii unde ai ramas cu cautatul
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Acu' sa nu exageram...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
bion |
![]()
|
40/60/90 merge?
![]() ![]() Cu stima bion This post has been edited by bion: 23 Oct 2007, 17:17 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
xcss |
![]()
|
Merge... daca sta cu capul in jos...
|
--------------------
-
-
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
96 ?
![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
xcss |
![]()
|
96 mi se pare mai degraba spate la spate...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
96 e saishnoua cu capul in jos.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Deci a mai marfa de pana acum mi se pare aia cu inelul lui Arabella
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:23 |