Mercedes 190D - 1992 - inamatriculat, merita la 1700 euro?
![]() ![]() ![]() |
Mercedes 190D - 1992 - inamatriculat, merita la 1700 euro?
SSilent |
![]()
|
||
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sa-ti spun un secret, atunci arata chiar bine. Acum s-a dus naibii de tot, si totusi posesorul, tatal unui prieten de-al meu cica vrea pe el vreo 50 de milioane.
![]() N-are decat servo modelul respectiv, si cutie in 4 dar se conduce tare placut si are frane tepene. In rest e facut zob. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
n'are servo ce? directie? n'as crede..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
argon te asigur ca aveau servo unele dintre ele, nu ma bag merced, nu am atatia bani, sunt inca elev
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu trebuie sa ma asiguri ca unele aveau servodirectie, asigura-ma ca unele nu aveau
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Exista cobra fara servo.
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
din cate imi amintesc 200 si 200D nu aveau toate servodirectie ci numai unele.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(argon @ 23 Oct 2007, 11:46) Da stim, iti iei mai bine Tico sau Matiz si o sa ai caldura, siguranta, bla bla. Nu cred ca intelegi valoarea unor lucruri care sunt de colectie, si ca asa ceva nu gasesti foarte des. 1000 de euro e un pret foarte bun, depinde cum arata pe dedesubt. <span class='edit'>23 Oct 2007, 10:52:</span> exemplu: http://www.mobile.de/SID7IHB6x1AFuZUp61WPO...11111256186054& Eu zic ca e cam putreda peste tot, cine stie de cati ani sta cu boschetii aia crescand prin ea. 1000 de euro nu merita doar pentru actele ei. Cate repere crezi ca se pot refolosi in starea lor originala? In masina aia ai de bagat multe mii de euro sa o faci de colectie, nu ajunge doar un segmentat si un vopsit. |
--------------------
.
.
.
|
|
SSilent |
![]()
|
"argon te asigur ca aveau servo unele dintre ele" asta am zis si io... ca UNELE DINTRE ELE aveau nu toate
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Mi-au placut de mic Mercedesurile,si acum i-mi plac mult modelele fabricate inainte de asocierea lor cu sindromul manelistic
![]() |
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 23 Oct 2007, 21:36) Eu zic ca e cam putreda peste tot, cine stie de cati ani sta cu boschetii aia crescand prin ea. 1000 de euro nu merita doar pentru actele ei. Cate repere crezi ca se pot refolosi in starea lor originala? In masina aia ai de bagat multe mii de euro sa o faci de colectie, nu ajunge doar un segmentat si un vopsit. Inseamna ca nu ai intalnit oameni pasionati de asa ceva. Sa-ti spun ce reper e de ajuns? Sasiul. Asta e piesa cea mai importanta care trebuie sa poata fi folosita. Da unii pastreaza doar atat. Ca masina e completa si ai destule repere care se pot folosi se poate considera un bonus. Sunt pasionati care incearca sa le puna pe roti in decursul a ani de zile. Multa pasiune si dedicatie, si chiar si mai multi bani. Dar la sfarsit ai o satisfactie care nu ti-o poate da nici o masina noua care o poti cumpara de pe toate gardurile. Acum e discutabil... sunt mai multe feluri de a o "restaura". Cei care vor toate piesele originale cam putine sanse. Dar asa cum sunt pentru VW Beetle piese facute de nu stiu ce SRL-uri, sau fabricate de nu stiu ce pasionati de pe cluburile dedicate acestor masini... da poti sa o aduci intr-o stare in care sa arate aproape cum a iesit din fabrica. Cu bani se poate face orice, si mai mult sa nici nu arate a improvizatie. Chiar cele mai originale masini tot au piese "clonate" dupa original. Te asigur ca nici una nu e originala 100%, sau oricum aceste cazuri sunt foarte rare. Scuzati postul lung. N-am putut sa ma abtin sa nu comentez. ![]() |
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Daca n-ai ce face la pensie iti donez eu un R25 sa-l restaurezi... ca pana atunci slabe sanse sa scap de el altfel...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
Nu te grabi... Mai am mult pana atunci! Ziceam si eu asa ca idee. E unul din visele mele sa restaurez o masina veche cu mana mea (veche - a se citi peste 40-50 ani vechime). Bine exclus vopsit ca la aia nu ma pricep.
|
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Pai eu ce zic... pana atunci masina va avea exact varsta potrivita
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Masina aia se poate reface,e adevarat,cu ceva munca si bani.Rugina nu are prea multa,interiorul e ok(pacat ca nu e din piele).Important e sa o scot la capat cu proprietarul,daca nu o urc intr-o noapte ploioasa pe "slep" si o salt de-acolo,si poate sa ramana proprietarul doar cu gandul la mia de euroi care i-am oferit-o,oricum a radiat-o si nu mai are nici un act de la ea,deci e a nimanui
![]() |
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
argon ai citit printre randuri si ai inteles gresit.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(Merced @ 22 Oct 2007, 23:45) Apropo de fantezii d-astea, o Volga d-aia veche in stare buna pe la cati bani se invarte? E una la iesirea de pe A1 pana sa intru in Pitesti, dar nu prea am cum sa opresc sa vad mai bine afisul de pe ea. O d-aia imi doresc din copilarie. ![]() Apropo, cam cat ar consuma, asa de dragul discutiei? ![]() daca e vorba de Volga aia rosie cu alb 7500 de epuroi. A pus Fabian niste poze cu ea la Ce am mai gasit in Romania. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Merced |
![]()
|
Nu e vorba de aia. E una pana sa intri in Pitesti pusa la vanzare, neagra. O stiam ca era a unui mos de la mine din cartier, vad ca s-a plictisit de ea. Bine, pretul pe care-l cere este de 5000 de euro, ca am gasit-o pe un site. Enorm. Ma gandesc sa ma duc la rusi sa-mi iau una, dar ce fac cu prima inmatriculare.
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Uite ce am gasit pe google: masini321.ro!
E mult de munca la ea, dar daca e in stare buna pe dedesubt, s-ar putea sa merite. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Merced |
![]()
|
Mi se pare mult rau naibii... Una la 20 de milioane ar fi buna
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Merced @ 24 Oct 2007, 13:57) de preferat pe motorina. Adica vrei sa zici cu motor de ARO, nu? pentru ca din cate stiu eu majoritatea celor care sunt trecute pe motorina au motor de AROu. |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Nu tin minte sa fi existat modelul ala de volga cu motor diesel din fabrica.
Consumul in oras la motorul original reglat bine e undeva intre 12 si 16 litri la suta de km. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Merced |
![]()
|
Ah. Mda, ma gandeam ca or fi facut si cu motor diesel, desi imi aduc aminte ca rusii la cat petrol aveau faceau si camioane pe benzina.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Merced @ 24 Oct 2007, 12:31) Nu e vorba de aia. E una pana sa intri in Pitesti pusa la vanzare, neagra. O stiam ca era a unui mos de la mine din cartier, vad ca s-a plictisit de ea. Bine, pretul pe care-l cere este de 5000 de euro, ca am gasit-o pe un site. Enorm. Ma gandesc sa ma duc la rusi sa-mi iau una, dar ce fac cu prima inmatriculare. ![]() ![]() Eu zic sa mai cauti prin tara, sigur gasesti prin vreun hambar vreo Volga s-o cumperi pe 100 de euro. |
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
Ar fi si asta o chestie, dar apoi vine urmatorul pas. Sa zicem ca la tablarie gasesc eu unde s-o peticesc daca e nevoie, dar cine naibii stie sa faca un motor de Volga si cu ce piese?
![]() Parca ma vad plutind cu 20km/h intr-una neagra si lustruita bine. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
deconectat |
![]()
|
Sunt multe pe care s-a pus motor de aro si am inteles ca nu e foarte greu de modificat, asta daca nu tii neaparat sa fie originala.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Merced |
![]()
|
Am vazut ca-s mai multe cu motor de ARO dat ar fi fost tare sa fie cat de cat originala.
Dar stai putin ca momentan e la nivel de vis toata smecheria, dar cine stie cand ma apuca. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:56 |