Cum este semnalul Cosmote in tara
![]() ![]() ![]() |
Cum este semnalul Cosmote in tara
Bogdan_F |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
|
||
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|||
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
NASPAAAAAA !
Trebuie sa incerc de 3-4 ori de pe VF sau Oranj sa sun un cosmote... Ce-a mai naspa retea din punctul meu de vedere... LE: Personal am aruncat cartela... This post has been edited by dantes: 23 Oct 2007, 12:24 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Bun
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
Este bun!Sunt zone in care ai semnal cu cosmote si nu ai semnal cu orange vodafone sunt si zone in care nu ai semna(nu prea mi s-a intamplat sa raman fara semnal in 2 ani de zile)l!La munte cand am fost am semnal perfect in judetul ialomita cand ma duc la fel am semnal!
Oricum sistemul de management al lor e la pamant! |
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mai bun decat Zapp, si d-aia o sa renunt la acesta si o sa-mi iau Cosmo probabil...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Pe langa Slanic am avut ceva probleme cu semnalul, in rest sunt multumit
|
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Bogdan_F @ 23 Oct 2007, 12:11) Ma gandesc sa imi iau un al doilea telefon , Cosmote, pentru convorbirile in grup. Totusi, am mici retineri cu privire la calitatea semnalului pe care il au -dat fiind banda de 1800 si baza de utilizatori mica de pana acum care probabil nu a impus nici o investitii mari in retea. Prin urmare, adresez un apel utilizatorilor de cosmote pentru a-mi impartasi din experienta lor. Se aude bine? Sunt intreruperi? Are acoperire reteaua? Cum e semnalul? Beton. Peste tot pe unde am fost am avut semnal, si inca bun, fara intreruperi. Acum depinde si ce telefon ai. Recomand un nokia ![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
io nu ma pling de semnal ca ala e foarte bun , dupa parerea mea. ma pling in schimb de calitatea celorlalte servicii pe care le ofera.am asteptat 5 ! zile pentru a aprimi un mesaj cu setarile pentru activarea serviciului mms.
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
avand in vedere ca sunt vechiul cosmorom si ca au aceeasi partoni ca si romtelecom... ce va asteptati?
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Foarte bun. Mai bun ca la Orange in orice caz.
Si plus ca sunt zone unde Voldafone & co nu merg de nici o culoare pe cand Cosmote da (si o liniuta de semnal este suficienta sa se auda bine). Customer Supportii sunt ca peste tot: daca vorbesti cu trei persoane diferite auzi tot atatea variante. Dar asta este peste tot pentru ca nimeni nu sta prea mult timp angajat la servicii de call center, si tot timpul sunt persoane noi. |
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:36 |