DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Service Brasov

Silviu_S
post 24 May 2004, 15:17
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salve. Sunt nou pe forum, posesor de SN Confort si am citit aici destule informatii de mare ajutor. De un singur lucru nu am dat inca, desi a fost cerut de cateva ori: adresa unui service bun in Brasov.
Cred ca nu mai trebuie sa spun cat de importanta e treaba asta, mai ales cand nu te pricepi foarte bine si un mecanic mai "smecher" se poate scoate pe spinarea ta. Eu nu vreau sa fiu nevoit sa cunosc toate detaliile problemei inainte de a ajunge la reparatii de frica mecanicilor. Dar acesta este deja un deziderat cu termen de realizare foarte mare...:?

Am fost la IATSA insa mi-a ajuns neseriozitatea si sictirul oamenilor de acolo. Spre deosebire de ei, am fost foarte surprins de service-ul din Piatra Neamt, unde mecanicii erau mai seriosi iar inginerii ii apostrofau cand greseau mai flagrant.

In concluzie, nu ezitati sa "aruncati" cu adrese.

P.S. Auzisem de Etax ca ar fi mai rasariti, insa nu am dat de adresa lor...

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
BV99
post 24 May 2004, 17:39
Post #2

Membru

From: BRASOV

Etax e pe harman dupa trecerea pe sub calea ferata si sunt destul de buni. Poti incerca la SEBASTIAN (noua reprezentanta Dacia vis-a-vis de METRO).

--------------------
DACIA NOVA GT
+
dantes2007
post 14 Oct 2007, 19:08
Post #3

Membru incepator

eu am fost acolo spre harman dupa pod sunt bunicei dar m-au si rupt de bani mi-au reglat directia si mi-au luat 5 mil

--------------------
Bmw 318 - BV-33-LEV 2000
+
dadu221
post 20 Oct 2007, 10:54
Post #4

Membru autentic

From: Ploiesti

asn service peste drum de metro-ul dinspre sibiu , mai e dacia minut pe stanga in triaj.. ce am gasit eu pana acum smile.gif

--------------------
DSN rapsodie - - ph-22-unu 2002
Ie doar o amarata de dacie
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 20:29
Forum Renault