Placa Video, Directx 10 si 128 biti sau Dx9 si 256 biti
![]() ![]() ![]() |
Placa Video, Directx 10 si 128 biti sau Dx9 si 256 biti
Mirciulik |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu sare de 12 milioane o placa care sa "le impace". Eu iti recomand sa astepti o luna, sa nu te grabesti acum sa iei placa video si sa nu cumperi componentele de la eMag. Incearca www.shopit.ro sau www.mediadot.ro, preturile sunt in general mai mici si oferta variata.
Asteapta o luna sa apara pe piata 8800GT si X2950Pro, placi care teoretic vor costa in jur de 7-8 milioane, dar vor face banii cu varf si indesat. Asus-ul ala 8600GT e varza. Bine mersi daca chiar te grabesti poti sa iei X1950Pro-ul ala de la Sapphire daca te multumesti cu efectele vizuale date de DX 9. Dar eu as zice sa pastrezi banii chiar sa mai pui de-o parte si sa faci pasul peste vreo luna. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
vezi ca dx10 e doar pe vista..
|
--------------------
x
y
2009
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Cate jocuri pe care le joci au implementat directx 10 ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
dar cate jocuri cu dx10 vor aparea in urmatorii ani?
Ideea e sa nu umblu la el pe viitor. PS: De fapt eu nu ma joc absolut deloc insa m-a rugat un prieten sa-i fac o configuratie buna pt jocuri..si la care sa nu mai investeasca bani in viitorul apropiat. Personal eu prefer un comp lent dar Silent. Stau cu un celeron in 2.4G , placa de baza p5ad2e pusa pe quiet mode, si proc la 70 de grade setat, Sursa Delta foarte silentioasa. Tot calculatorul meu face mai putin zgomot decat o sa-i faca lui cooleru de la placa video ![]() Insa nu mi-a explicat nimeni daca e de preferat 256 biti in defavoarea dx10. Windowsul va fi vista. Cu plcaca video cred ca mai asteapta...momentan si-a cumparat (fara sa stiu eu) un procesor Intel quad core la 2.4G la un pret de 900 ron (nou). |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
latimea de banda a memoriei conteaza foarte mult
defapt mai mult chiar decat cantitatea de memorie mai bine ia una pe 256 biti si cu suport dx 10 si impusca doi iepuri dintr-un foc ![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Da sa traiti! Dar mai intai, prin caseta mica ce intelegi? 8 mm, Hi8? Sau MiniDV?
This post has been edited by xcss: 21 Oct 2007, 21:14 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
hi8
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Iti trebuie un tuner tv.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
xcss |
![]()
|
Eu am avut una de 8 simplu, dar principiul e acelasi. Iti dau exemplul meu, poate sunt altii cu idei mai bune. Am o placa TV Pinnacle PCTV Pro, cu mufa RCA in (audio il primeste prin Line in de la placa de sunet) - camera avea doar iesiri RCA. Faceam captura de pe caseta in format mpeg2 la rezolutie maxima si apoi bagam captura in Adobe Encore ca sa imi fac DVD-uri... Intra cam o ora de captura pe un DVD.
|
--------------------
-
-
|
|
dariusz |
![]()
|
si cam cit costa o placa din aia?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
xcss |
![]()
|
Una cum am eu nu cred ca mai gasesti ca o am de vreo 3 ani... dar si atunci nu a fost scumpa, parca in jur de 1,5 milioane... Evident gasesti acum mult mai bune, probabil cam pe la acelasi pret...
|
--------------------
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Nu stiai bine; port firewire trebuie doar pentru digitale.
Eu folosesc un tuner tv de 80 lei pentru aceeasi treaba si merge ok. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Mirciulik @ 21 Oct 2007, 19:13) Ba cam va trebui sa umble, mai ales daca va dori sa-si puna in valoare cel mai bine procesorul. Deja nici cele mai puternice placi DX10 actuale nu pot sustine un fps prea ridicat la joacele DX10 actuale la setari inalte. Pt asta iti trebe un minim 8800 GTX/ultra care cam bat bine de 1000 ron. Sau deja sunt temeri pe internet ca Crysis de ex va avea cerinte mari. Cam ce parere ai despre situatia pe viitor ? Sau va prefera rezolutii si setari mici. |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 01:51 |