Sfaturi camere foto digitale SLR, NUMAI despre dSLR
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi camere foto digitale SLR, NUMAI despre dSLR
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ake e amator. Fotograf, șofer, moderator...
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
QUOTE(Ake @ 13 Nov 2013, 17:45) . Inca nu m-am hotarat intre Cn1100D si Nk3100, le-am butonat prin diverse showroom-uri, dar n-am sesizat o mare diferenta, cu exceptia unei mari probleme la Canon. mie mi se pare mai ok un Canon 50D sau 60D chiar daca ar fii second... asta ca sa raman cam la acelasi pret This post has been edited by b34uen: 13 Nov 2013, 22:11 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu pentru moment am renunțat la 60D. Următorul dslr va fi un full-frame. Din gama APS-C acum folosesc un NEX-5R de care sunt foarte mulțumit. Chiar recomand asa ceva, măcar sa testați, poate va place :-)
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Din pacate zilele camerei mele sunt cam numarate. Si-a trait traiul, si-a mincat malaiul, are 7 ani de cind e la mine (cine stie citi avea la fostul proprietar) si-a luat umezeala gramada prin Gabon, nisip fin din Sulina, caldura infernala de Libia si multa zapada. A ajuns de face 10 poze in 3 minute (daca am norocul sa nu se blocheze si sa trebuiasca sa-i scot bateriile) si din alea 10 gasest doar 3-4 pe card.
Asadar, ma intereseaza o sapuniera cu un pret decent careia sa-i pot modifica timpul de expunere. Exista asa ceva sau trag de amarita asta pina behaie obstescul sfirsit? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu știu ce cameră ai, dar văd ca ai postat la dSLR. Prin urmare, dacă vrei ceva cu senzor comparabil, în format compact, la modă acum sunt aparatele mirrorless. Au comenzi manuale precum un dSLR, deci da, poți modifica expunerea.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ceva din gama Canon SX 2xx. Nu e dslr' nu e prea scumpa, decenta pentru banii ei. La dslr stiu baietii, n-am vazut decit im filme. Nu tr lua dup Markos, care o sa-ti recomande Fuji
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Manene, io-s mai tut, nu ma pricep. In plus de asta, habar n-am ce camera am, ca i-a cazut scrisu' de pe ia. Scrisesem odata modelul, parca prin topicul cu Libia, dar nu mai stiu.
Asadara: care-i dud cu SLR si care cu dSLR? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
Vezi aici, poate vinde și separat.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
Da, am ris! Alte sugestii?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sugestia lui Markos pare foarte buna. Senzor mare, poze bune. Pret onorabil. Doar zumul e cam mic. Poti lua inca un obiectiv, vad ca au de 10x. Sigur, mai incap niste bani in asta.
Eu ziceam despre ]asta. This post has been edited by corbex: 10 Feb 2014, 08:53 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Se poate modifica timpul de expunere la vreuna din ele?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Tu citesti din 2 in 3?
|
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
Toate permit gama completa de setari.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Da' tu, citesti din 2 in 3? Tu nu vezi ca habar n-am ce camera am acum, daca-i SLR sau dSLR? Poate au fost baietii amabili si mi-au recomandat ceva ca pentru prosti, scapind din vedere faptul ca vreau neaparat cu expunere programabila, nemaitinind seama ca-i SLR, SLS, AMG, PLM... Mai bineintreb decit sa dau banu' ca gujteru' si sa ma trezesc cu cine stie ce.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Ti-am facut trimiterea doar ca sa studiezi specificatiile, normal ca-l iei de unde e mai avantajos. Eu am un 220, la fel ca ala din link doar ca are numai 14x si nu are gps. Sint multumit de el. I se poate seta, in plus, in mos manual, contrastul si stralucirea. Cel mentionat de Markos pare mai capabil, dar obiectivul suplimentar (cel cu 10x) va costa ceva, probabil.
This post has been edited by corbex: 10 Feb 2014, 14:00 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Ala de-l zise grecu + 1 obiectiv 30-110 costa 500 de franci. Ala de-l zisesi tu, e 243.
Initial ma gindisem la un GoPro Hero 3, da' cind am vazut ca trebuie sa incep sa-i pun pe el diverse accesorii, m-am lasat pagubas. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Mergi pe Canon SX280HS!
Uite câteva poze făcute cu un SX240HS, modelul pe care ți l-a recomandat corbex (SX280HS) este cel mai nou din această gamă! Attached thumbnail(s) IMG_0071.JPG ( Size: 3.28mb ) Number of downloads: 167 IMG_0080.JPG ( Size: 1.53mb ) Number of downloads: 176 IMG_0244.JPG ( Size: 948.02k ) Number of downloads: 169 IMG_0314.JPG ( Size: 2.57mb ) Number of downloads: 148 |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Acel Canon nu e dSLR, iar Go Pro Hero 3 nu e o camera foto.
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Dacă e așa, atunci musai Fuji.
EDIT: Bag de samă că nu te vrei fotograf, doar vrei o săpunieră decentă. În cazul ăsta, caută ceva cu senzor CMOS. This post has been edited by gabize: 10 Feb 2014, 22:08 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(kum @ 23 Jul 2013, 23:38) Mi-am luat o saracie din asta. Ca de obicei, intai cumpar si dup-aia ma interesez. Ce mi-a placut la ea este zoom-ul imens (20x) si faptul ca filmeaza full HD stereo. Poze de concediu fac mai toate, si cum nu sunt maniac in pixeli/raw/shit... calitatea foto este mai mult decat satisfacatoare. Aveti vreunul dracie din asta? Sunteti multumiti? Stiu ca e tardiv, da' asta e... Si bineinteles ca, idiot ce sunt, am cumparat si acumulatori. 4! Sa fie. Ca am mai avut 2 canon pana acum si ambele au acumulatori AA. Stii ce acumulator are asta, nu? Dedicat. Noroc ca nu mi-am luat si incarcator, ca are colegu'. ![]() QUOTE(klaus @ 24 Jul 2013, 09:10) aia este de departe una din cele mai bune optiuni la nivelul ala de pret (fata de dotari), cu avantajul de a vea cam toate reglajele manuale (important pentru cei care folosesc asa ceva) si cu o calitate buna a fotografiilor in lumina slaba (buna in intelesul categoriei din care face parte). Ai nevoie cu siguranta de un acumulator suplimentar ( NB-6L) ca nu e o campioana la numarul de poze cu un acumulator incarcat. Noroc ca e mic. Pe e-bay pleaca de pe la vreo 3$, dar cauta unul facut de o firma care are si curajul sa-si scrie numele pe el. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
Ce ti-am recomandat are senzor CMOS. Altfel nu era in stare sa faca film full hd.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 18:53 |