Bancheta spate distrusa ..., se poate repara pe CASCO ?
![]() ![]() ![]() |
Bancheta spate distrusa ..., se poate repara pe CASCO ?
Soldatul |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 6 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007 Lux Privilege /1.6 16v 110 CP
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa incerci sa o cauti la SH. Cred ca ar fi cel mai ieftin.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Daca dauna nu s-a produs ca urmare a unui accident de circulatie si nu a fost nici vandalism, nu cred ca ai ce sa le ceri celor de la casco. E ca si cand ti-ai da foc la masina si te-ai duce la casco sa le ceri sa te despagubeasca.
Asta e, ai comis-o; acum te duci la dezmembrari si cauti o bancheta de aceeasi culoare si rezolvi problema. E posibil sa o gasesti destul de ieftina si noua, dar nu la reprezentanta. Eventual vorbeste cu baietii care aduc masini din franta (dai tu de ei), ca ei aduc multe fara bancheta spate si le pun aici (prietenii stiu de ce ![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
In momentul de fata, cred ca l-ar multumi orice varianta.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
In opinia mea pe casco ai sanse 0% sa obtii despagubirea, indiferent de asigurator.
Cauta la dezmembrari (google: dezmembrari auto), vei gasi bancheta spate in stare buna. Eu zic sa fii fericit ca efectul acidului nu a trecut de bancheta, putea fi mult mai rau (sub bancheta spate in partea dreapta se afla rezervorul de combustibil si pompa de benzina). |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Soldatul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 6 July 07 ![]() |
Rezolvat : 800 euro pt bancheta identica ,aproape nou nouta de la dezmembrari
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007 Lux Privilege /1.6 16v 110 CP
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Mult..putin.. ce mai conteaza. La pretul asta s-au inteles. Bine ca a gasit ce cauta si a rezolvat problema.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Deci clar.. ma apuc de dezmembrat Megane-uri.
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 12:42 |