mutare contor electrica, de pe un perete pe altul
![]() ![]() ![]() |
mutare contor electrica, de pe un perete pe altul
GoGu |
![]()
|
||
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
mi-e mi l-au schimbat pe primul din cauza unor vecini binevoitori, inainte cu vreo 3 luni sa il schimbe arata ceva de genul 9999 si s-a blocat
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ca uitai sa zic, am rezolvat-o pan' la urma (evident).
dupa ce m-am dus la electrica si m-au luat aia cu proiecte, aprobari si alte mizerii ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Precum spuneam mai deunazi, mi-a fost schimbat contorul cu unul nou. Modelul este acesta:
contor.jpg Cineva dintre colegii nostri electricieni poate sa imi spuna putin mai pe romaneste la ce se refera pasajul asta de aici: "The A100C has the option of IrDA or optical IEC 62056-21 (formerly IEC 61107) communications. Both methods of communication allow the meter registers and security data to be read electronically from a laptop or hand-held device, greatly reducing the possibility of manual meter reading errors. The IrDA data can be hardwired through the auxiliary terminals, allowing AMI modules to be added that can be used to retrieve the absolute register reads and security data." Mai precis decat afisajul ala digital, ce poate sa transmita? Mai sunt alte date ce le inregistreaza? Care? Multumiri anticipate! Succese! This post has been edited by koldun: 26 Jul 2009, 22:25 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Irda e pentru cei cu ochelari. Atat.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
adica se poate face citirea si electronic, dar nu se practica la noi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
koldun |
![]()
|
Asta am inteles. Dar pentru cunostintele mele generale, ma interesa ce altfel de date se pot citi, ce ar mai tine el minte acolo... Atat.
Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
fa rost de un device cu IR si vezi daca dihania transmite ceva
![]() |
-------------------- |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
din cate stiu eu e doar citirea si codul de abonat..dar e bine sa fii prevazator, si sa nu-ti montezi contorul indreptat spre pat , de asemenea e bine sa vorbesti in soapta in preajma lui
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:35 |