"Jucarii" electrice :)
![]() ![]() ![]() |
"Jucarii" electrice :)
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
Eu nu prea am jucarii electrice, in afara de aparatul de ras (si ap. foto, dar ala deja e mai mult decat o jucarie). Sa nu uit, mai am asa: breloc cu led violet spre alb (din USA), superb pentru noaptea cand e bezna si mergi la masina (e pe brelocul cu cheia masinii), breloc cu led UV (si asta e super!) - doar jucarie, imi mai trebuie cerneala fluorescenta invizibila cu ochiul liber si... si ar fi jucaria mai frumoasa.
Dar, daca as avea timp/talent, cam asta ar fi lista: 1. Tesla coil 2. Nixie clock 3. Amplif pe lampi pentru chitara electrica (acum "bag" prin amplif normal, sau pe calc. prin SBLive si boxe de calculator) |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
eu in general adun jucarii care tin de retele si calculatoare. in momentul de fata ceea ce am ar fi:
un amarastean de laptop (care numai jucarie poate fi considerat) un access-point wireless cu niste placi aferente un palmV tastatura pentru telefonul mobil (chatboard) vreo 3 perechi de casti mp3 player o unitate de banda magnetica pentru care nu am cartridge (si nici nu gasesc pe piata) vreo 3 amplificatoare neterminate un joystick pe care l-am folosit de vreo 2 ori vreo 7 placi de retea de laptop nimicuri ![]() singurele chestii chiar utile sunt palm-ul si access-point-ul ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Jucarii electrice.....he, he...am destule....in primul rind statii radio....o Volna ruseasca de unde scurte - de pe vapor , statie emisie receptie RFT Unitra, statie 28 - 144 Efir, statie ptr. 2 metri Kenwood, scanner (radio) Uniden, statie mobila CB President Billy, si altele incepute si...neterminate...plus alte piese si placi electronice, fire, sirme....noroc ca am debaraua mea...- am fost exilat aici de sotie...vorba unui radioamator mai in virsta: asta-i primul pas, dupa aia urmeaza balconul si apoi..... :roll:
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce ti-e si cu radioamatoria/electronica asta...
Prin clasa a XII-a aveam kilograme de cabluri, suruburi, piulite, carcase, placi de televizor vechi, piese defrisate de pe astfel de placi, alimentatoare, generatoare de semnal, statie emisie/receptie in 2 metri, receptor unde scurte banda 80 m, multimetru, letcon, pistol de lipit. Priveam exaltat la tranzistoare prefinale/finale de radiofrecventa sau tranzistoare de putere pentru stabilizare. Le pretuiam cum isi pretuieste un copil colectia de "cartoane", timbre sau "surprize". Imi placea sa le aranjez in cutiute pe categorii... Geeez, privind in urma mi se pare de necrezut... Acum... televizor, calculator, telefon mobil... toate s-au rafinat intr-o mare nepasare ... |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Moartea mea sunt sistemele audio. Nu-mi place sa simt bass-ul in stomac dar imi place sa se auda clar. ca atare, am pe acasa un amplificator 2x140W DIN, vreo 6 boxe (approx 700W RMS) si un amplificator pe jumatate terminat. Pe langa astea, emitator cu radiofrecventa pentru semnal boxe (draguta faza ca nu trebuie fir de semnal pentru boxa ci doar pt. alimentare), emitator radio (dezmenmbar). Atele: divese piese calculator, scule electrice (bormasina, letcon, multimetru, pistol cu lipici etc.)
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Topicul asta imi place, si am de gand sa ma laud si eu.
Asa ca UP . Revin cu ce am eu, ...o parte mica. |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
logan1.5dci, da' ce-i cu tine bre de te-ai apucat sa dezgropi mortii?
![]() |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Sufera de melancolie...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Pai si in realitate se scot la aerisit.
![]() Am si eu ceva BOSCH , arata asa : si un circular : 78441s.jpg si o dracovenie din asta: einhell-belt-disc-sander-1900-1336_medium.jpg si o bormasina de banc, asemanatoare cu asta : product133633_big.jpg si doua circulare de mana, nu sunt bosch, dar sunt de pe vremea cand nu existau la noi si le aduceau rusii. Am doua ca am terminat unul (ars rotorul) si l-am luat pe al doilea: 307GKS85.jpg Ar mai fi dar ma opresc aici cu sculele de mesterit. Dar nu am terminat ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 12 Jul 2009, 22:36 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eh, eu-s fan Makita...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Eu astept sa posteze forumistele!
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
esti naiv..
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ca si sunt multe rau pe dacia....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:24 |