preturi insonorizare, cine face ,unde ,cat?
![]() ![]() ![]() |
preturi insonorizare, cine face ,unde ,cat?
danutzu_nid |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 27 February 07 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
logan 1.4
2006 laureate plus
- b-xx-nid
|
|||
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru capotă poți să folosești cu succes insonorizantul "de origine" pentru dCi. Prin târg era în jurul la un milion. Îl montezi singur în 10 minute. Să îți iei și clipsuri sau cum le-o spune chestiilor ălora de prindere și să ai grijă să scoți și să bagi apoi furtunele pentru stropitoarele de parbriz.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
in usi i-am bagat insonorizant caucicat,o solutie greceasca,tub verde 25 ron/buc.gasesti la magazinele de profil.din pacate nu stiu cum se numeste pt ca nu m-am ocupat personal de treaba asta ci un amic tinichigiu.se simte diferenta.la capota i-am montat exact ce-ti spunea antevorbitorul meu.vreau sa-i montez si un cheder de dacia break la capota motor.cica mai insonorizeaza si el si n-ar mai intra praful pe la motor.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.699 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Crisxx @ 21 Sep 2007, 17:09) vreau sa-i montez si un cheder de dacia break la capota motor.cica mai insonorizeaza si el si n-ar mai intra praful pe la motor Doar nu ma intra praful. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cum sa nu intre praful ? 99 % din praf intra pe la grila si pe dedesubt.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
nu intra noroiul aruncat in picaturi mici de la rotile masinilor din fata ta cand e mazga pe jos. praf intra cu nemiluita ca avem destul slava domnului in romania
![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Exact !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Adrian 78, poti sa pui 1 poza cu ce ai pus la motor(insonorizant). dau si eu 1 tura pana in vitan sa imi iau si eu, dar vreau mai intai sa il vad ca sa stiu dupa ce sa ma uit. mersi
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
adrian va pune o poza la topicul de antifonari daca doreste. Iar voi discutati tot acolo va rog, topicul este lipicios, e imposibil sa nu-l vedeti. A, si majoritatea lucrurilor pe care le discutati voi aici s-au discutat si acolo.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
omu' a intrebat de preturi nu de retete, ca pe alea le gaseste deja scrise pe forum.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Încerc să fac mâine o poză și să o pun ... dacă nu ți-ai luat deja.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.699 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(argon @ 21 Sep 2007, 19:20) cum sa nu intre praful ? 99 % din praf intra pe la grila si pe dedesubt La cat de mult intra praful pe acolo, atat de mult ajuta si la insonorizare. Zero ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
adrian78, inca nu mi-am luat. astept poza de la tine. eu am un 1.5 motorina si este un pic cam zgomotos si vreau neaparat sa pun si eu.
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
pai la motorina-dci ai deja insonorizantele textile montate si la capota si la peretele antifoc.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
Adrian78 |
![]()
|
oops ... scuze ... am uitat ... o să rezolv ... vezi că are dreptate han ... poate tu ai deja.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
la "dci" sunt montate din fabrica 3 insonorizante pe care "mpi" nu le are:
1- capacul de deasupra motorului care are pe spate montat un burete 2-insonorizantul textil de pe capota motor 3-insonorizantul textil de pe peretele de foc si care ajunge pana jos pe tablier. cu toate astea masina este mai zgomotoasa decat mpi pentru ca are motor diesel. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Han_1.6mpi + insonorizantul pedalier
![]() |
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|
Adrian78 |
![]()
|
gata ... am rezolvat ... uite poze ... scuze pentru întârziere.
IMG_2601.JPG ( Size: 1.09mb ) Number of downloads: 2095 IMG_2598.JPG ( Size: 888.55k ) Number of downloads: 2283 |
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
adrian78, se simte ceva cu insonorizantul asta ?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
Adrian78 |
![]()
|
Da. Cel mai mult sesizezi la relanti când nu se mai aude deloc motorul. Se simte și în mers, dar nu cine știe ce. Efectul cel mai mare îl obțiil la relanti sau turații mici. Cel puțin asta e părerea mea ...
Din păcate nu mă prea pricep la meșterit. Dacă cineva se bagă să monteze și insonorizarea pe peretele de foc (cam complicat pentru mine) aș fi și eu interesat. |
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
se simte si inturatii foarte mari insa mai intra zgomote si prin tablier, de asta nu iti dai seama.
ps: daca ai fi izolat maiintai interiorul habitaclului si apoi la ceva timp puneai "patura" de la capota ti s-ar fi parut ca izoleaza pe toata plaja de turatii. This post has been edited by han_1.6 mpi: 3 Oct 2007, 15:06 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
gogota_69 |
![]()
|
![]() JUST ME Group: Members Posts: 441 Joined: 5 July 06 ![]() |
si preturi...............
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
PREFERANCE
- B-51-W U D GOGOTA
|
|
Adrian78 |
![]()
|
Dacă te referi la insonorizantul pentru capotă să știi că am scris la început că eu l-am luat din târgul Vitan cam la un milion ... și asta era acum cateva luni bune, nu mai știu exact. În funcție de "stand", erau și cu 2-300.000 mai scumpe ... dar asta era pe la începutul apariției lor la vânzare ca piese ... nu știu cum o mai fii acum.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 05:41 |