Continua firul vietii
![]() ![]() ![]() |
Continua firul vietii
brigada_diverse |
![]()
|
||
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Nu o sa-ti ceara nimeni un litru
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
mai mult?
![]() |
--------------------
Dacia
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bre daca scot aia un litru din tine deja ajungi acasa pe scaunu cu rotile
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
brigada_diverse |
![]()
|
din 5 litri.....1 reprezinta chiar asa de mult?
![]() |
--------------------
Dacia
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(cristitranca @ 26 Oct 2007, 22:27) din 5 litri.....1 reprezinta chiar asa de mult? ![]() Din cate stiu eu se iau maxim 0.5l. 5l au in general barbatii adulti, dar cantitatea poate varia. ![]() Propunerea ta cu permisele nu e buna. Sunt destui care au permis in tara asta, dar sunt prea putini soferi. This post has been edited by nh1980ro: 27 Oct 2007, 18:33 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
cantitatea de sange luata la donari este de fix 450ml - din care cu 50ml se fac analize pt a stabili grupa/si alte boli daca e sau nu afectat sangele recoltat, si 400ml are punga respectiva.
nu poti dona decat odata la 6luni (se verifica) eu am donat la facultate prin vara, nu pt bonuri de masa, si nici pt zile libere (care binenteles nu au fost.. facultate deci laboratore ce trebuiesc recuperate.. etc), ci doar sa vad si eu despre ce e vorba, si binenteles mi-era in drum si tot n-aveam ce face (au venit astia cu cortu in facultate sa faca niste recoltari, pt cine vrea binenteles) eu zic ca a ajutat pe cineva in mod sigur, asa ca nu tre sa magandesc daca am iesit pe plus in afacerea asta. oricum daca n-as fi avut ferestra atunci, si nu ar fi fost o recompensa cat de mica, cel mai probabil nu donam, si cel mai probabil n-ar mai fi donat aproape nimeni.. deci e normal sa ofere o mica recompensa (75ron in bonuri de masa + o ciocolata ![]() Uramari: nu prea sunt.. atata ca trebe sa manaci mai multa caarne sau ceva cu proteine/vitamine sa imbogatesti aceasta lipsa (care de fapt nu e lipsa.. eu dau sange, si ei baga ser fiziologic, nu se ia niciodata sange incat sa creezi gauri de circulatie in sistem). |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:33 |