iese abur prin gurile de ventilatie!
![]() ![]() ![]() |
iese abur prin gurile de ventilatie!
makato |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 13 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
|
|||
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
este fierbinte .. caloriferul ajunge in jur de un bulion maxim 1,2 bulioane (in functie de magazin) daca ar fi caloriferul ar trebui sa remarci si un miros ciudat (eu l-am perceput ca iritant/intepator pt ochi si nas) cand dai drumu la caldura.
|
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
luciank |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 5 April 07 ![]() |
Daca ai antigel in instalatia de racire si caloriferul spart, aburii trebuie sa fie asociati si cu un miros specific iar pe geamuri se depune un fel de abur uleios. Dar asta numai daca ai antigel, daca nu...
Pe mine m-a costat saptamana trecuta: 1,3 milioane caloriferul (in magazin era 1 mil. dar deh... la service totul e mai scump), 600.000 manopera plus antigelul care trebuie completat. This post has been edited by luciank: 25 Oct 2007, 10:26 |
--------------------
Renault Megane 1
Hatchback
1999 1.6 16V RXE
|
|
makato |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 13 May 07 ![]() |
Gee, nu e ieftin. Aburul nu are nici un miros si nu este uleios. In instalatie am glaceol si e drept ca pierde, dar nu ceva de speriat. Ma intreb daca sa-l schimb sau nu...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Pai uita-te daca curge...ajungi la el demontand plasticul din partea dreapta, de la picioarele pasagerului.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
tot legat de abur va rog ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Si la mine ies aburi mai ales pe timp de ploaie de la motor, in sensul ca stau oprit la semafor de exemplu si de sub capota mea ies aburi, se vede clar. Am deschis capota si nu imi dau seama de unde ar putea fi caci nu pierd antigel deloc.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
bogdan_dsn sa fie oare de pe capota calda/fierbinte? Am auzit eu undeva, cum ca apa...daca-i incalzita isi schimba starea de agregare...si cica sub capota...bucata aia de metal ii destul de ferbinte...si cica se transfera caldura...dar sint convins ca-i doar un zvon...o manevra a guvernului de a abate populatia de la coruptia existenta in guvern.
|
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
da, stiu lucrul asta si nu e nevoie sa fiu luat peste picior dar intrebam pentru ca nu am mai vazut la nici o masina fenomenul asta, sau nu sunt eu asa umblat prin lume
![]() |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
bogdan_dsn acum 2-3 zile era un nene la stop...iesau la aburi din masina (de sub capota)...de nu se mai vedea nimic in jurul lui. Explicatia simpla: inainte de semafor...la 50-100 m era o balta...buna pentru crescatorii de peste...
|
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
am inteles explicatia, mersi
![]() |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
dantes2007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 13 October 07 ![]() |
eu zic ca e radiatorul de incalzire fisurat
|
--------------------
Bmw
318
2000
- BV-33-LEV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 16:19 |