Probleme cu o instalatie xenon, h4 bixenon
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu o instalatie xenon, h4 bixenon
Georde |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 24 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
2005
- B - 12 - QQQ
|
|||
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
problema mea sunt pozitiile nu faza scurta sau lunga(deocamdata:)
![]() |
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
ma refeream la caldura .. dar si daca o luam ca si lumina xenonul este tot mai rece ca si halogenul...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu. Ca și temperatură a culorii (masurată în Kelvin), xenonul e mai sus decât un bec clasic, fie el și halogen.
Dacă vorbim plastic, de culori reci sau calde, ai dreptate însă. Cred totuși că profesioniștii fac referință la temperatura culorii. ![]() img02.jpg This post has been edited by MAERSK: 11 Feb 2008, 21:31 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
@georde, rezistenta trebuie sa fie de putere mare si valoare mica, ce ai pus tuacolo este departe de ceea ce trebuie. Cauta rezistenta ceramica de 5w si ~30 ohmi.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
csocso |
![]()
|
am dezbatut temperatura d culoare, rezistente, dar de pozitiile mele cand s eincumeta cineva?
|
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mai la toamnă, când o avea legătură problema ta cu topicul ăsta...
|
--------------------
-
-
|
|
csocso |
![]() ![]()
|
BRAVO!!!!EXCELENT!!!MIRIFIC!!!
|
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai ce vrei nene la pozitii?
|
--------------------
D
Logan
|
|
csocso |
![]()
|
pai nene, oare dc face figuri?
|
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
Alydor |
![]()
|
de'a naibii
![]() @ maersk - lucrez in grafica si design deci am treaba cu culorile... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Am greșit undeva?
|
--------------------
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
nup... doar confirmam ca ai avut dreptate...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Georde |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 24 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
2005
- B - 12 - QQQ
|
|
Dsign |
![]()
|
posibil sa nu functioneze bine, iar rezistenta se incalzeste mult prea tare. Mergi pe Maica Domnului sau vino la mine, iti dau o rezistenta adecvata, pe gratis.
|
--------------------
D
Logan
|
|
Georde |
![]()
|
QUOTE(Dsign @ 17 Feb 2008, 02:06) posibil sa nu functioneze bine, iar rezistenta se incalzeste mult prea tare. Mergi pe Maica Domnului sau vino la mine, iti dau o rezistenta adecvata, pe gratis. Dsing - nu este vb ca nu vreau sa cumpar sau cine stie ce... Crede-ma ca nu se incalzeste foate tare poti sa tii mana pe ea... Zimi te rog cum ai descoperit ca rezistentza care zici tu este buna acolo... ai calculat, ai loat o rezistentza la intamplare ? Este o intrebare sa nu crezi ca te iau la misto... Poate ai dreptare nu te contrazic osa incerc si cum ai zis tu This post has been edited by Georde: 17 Feb 2008, 14:47 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
2005
- B - 12 - QQQ
|
|
Dsign |
![]()
|
pai gindeste-te numa la curentul care trece pe acolo... e normal sa pui o rezistenta de putere mare si valoare foarte mica, sa nu afecteze functionarea electromagnetului. Daca imi misc fundul din casa si masor, ai si calcule riguroase. Sunt convins ca nici asta a mea nu-i tocmai ce trebuie, dar 470 ohmi si un watt e deja departe... In fine, daca zici ca merge...
|
--------------------
D
Logan
|
|
speed_fane |
![]() ![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cu amabilitatea unui coleg de forum am reusit sa facem o mica comparatie intre xenon si halogen......iata ce a iesit:
P2230081.JPG ( Size: 186.04k ) Number of downloads: 2029 P2230082.JPG ( Size: 192.72k ) Number of downloads: 2695 P2230083.JPG ( Size: 175.04k ) Number of downloads: 2152 P2230084.JPG ( Size: 181.89k ) Number of downloads: 1999 P2230085.JPG ( Size: 173.3k ) Number of downloads: 1915 P2230086.JPG ( Size: 164.87k ) Number of downloads: 788 P2230087.JPG ( Size: 190.69k ) Number of downloads: 823 P2230088.JPG ( Size: 209.93k ) Number of downloads: 791 P2230089_edit.JPG ( Size: 49.6k ) Number of downloads: 1021 P2230090_edit.JPG ( Size: 54.2k ) Number of downloads: 929 P2230091_edit.JPG ( Size: 52.35k ) Number of downloads: 893 * numerele masinilor au fost sterse pentru a evita orice discutii care nu isi au locul ** ambele masini se aflau pe teren plan cu farurile reglate la acelasi nivel ** ** precis si dupa acest post vor exista persoane care vor avea ceva de comentat impotriva xenoanelor, cert este ca cei care au vazut pe viu comparatia,iar cei care au pot confirma, diferenta este majora, in avantajul xenonului *** masina cu halogen : OSRAM 55/60w ***masina cu xenon : KIT HID: 35 w (bi xenon) 6000k This post has been edited by speed_fane: 24 Feb 2008, 13:25 |
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Se vede chiar bine cu Xe ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Dsign |
![]()
|
... sa vezi cum e cu H4 Bi Xenon de 55w !!!
|
--------------------
D
Logan
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
ILEGAL?!?!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Dsign |
![]()
|
asa, si? inca nu mi-am luat amenda si n-am deranjat pe ceilalti. Pot, daca vreau, sa le fac legale. La RAR. Ce mai zici?
![]() In plus, becurile originale de Logan citi wati au? 55/60w cumva ? ![]() This post has been edited by Dsign: 25 Feb 2008, 19:25 |
--------------------
D
Logan
|
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
cbogdy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 23 January 06 ![]() |
Dsign
"... sa vezi cum e cu H4 Bi Xenon de 55w !!!" De unde sti ca-s de 55W? ca eu nu am gasit nicaieri bixenon la 12 V sa treaca de 35W. Am doar balasturi pentru 55W, dar fiind made in china ![]() Becuri pe care sa scrie valoarea in W nu am gasit pana acuma. Si le-am amestecat pe alea cu balasturi de 55 cu alea de 35 si diferenta efectiva nu am observat-o, lumina este la fel de "tare si stralucitoare". |
--------------------
Dacia
Logan
2006-1.5DCi65Cp berlina, 2009-1.5DCi85Cp MCV
- HD***** tot HD*****
|
|
Dsign |
![]()
|
pai prima data am avut balasturi de 35w, apoi am montat de 55w. diferenta dintre un far cu 35w si altul cu 55w era evidenta. Dezavantajul e ca temperatura de culoare scade si la fel scade si durata de functionare a becului. Am garantie 2 ani, asa ca daca stau 2 ani cu instalatia, si-a facut banu'
EDIT: cam tot ce se gaseste pe piata in jurul valorii de 120e-250e sunt facaturi chinezesti. O instalatia aftermarket HELLA originala pt H1 costa aprox 330e (ne-am interesat pentru un vecin care are un LandCruiser cu proiectoare mari pe bull-bar) This post has been edited by Dsign: 27 Feb 2008, 11:19 |
--------------------
D
Logan
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Nu mi se pare diferenta foarte mare, in afara de culoarea luminii, iar cele galbene sunt mai ok pentru conditii nefavorabile si vedere.
Faceti poze pe asfalt ud, pe ploaie si ninsoare si mai discutam. Cei care au xenon original (OEM) - deja e altceva... De exemplu, in poza asta (luata din topicul de mai sus): http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627434919 halogenul lumineaza clar bordura, xenonul... Si asta vazut cu ochiul omului ![]() Sunt convins ca daca ai fi avut far cu lupa sau ceva cu design si functionalitate pentru Xe, ar fi fost putin diferit, as cum cred ca un Xe adevarat, de firma e mai ok... This post has been edited by RIon: 16 Mar 2008, 20:29 |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Blackmonk |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 7 November 06 From: Cernavoda ![]() |
Salutare! Uite, ce sa zic, cele 2 topicuri despre instalatii cu Xe m-au convins, am comandat si eu kit-ul de 125 de euro (cred ca e pe drum deja
![]() |
--------------------
VW
PASSAT CL 1,9 TDI
2008
- don't know yet
|
|
andee |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 22 September 05 From: Bucuresti ![]() |
salut tuturor. sunt relativ nou, am urmarit discutia voastra, m-am interesat si prin alte parti si dupa ce eram foarte entuziasmat si hotarat sa ma duc sambata sa-mi pun xenon, acum m-am cam desumflat , pot spune chiar ca mi-a trecut
![]() Bineinteles loganul meu nu are asa ceva, asta inseamna ca dupa ce o sa prinda militienii nostri smecheria o sa-mi ridice talonul cand vor. Apoi sunt toate problemele pe care le-am citit in mai multe locuri. Pe de alta parte, am un prieten cu un focus care are montate xenoane de 3 sau 4 ani si nu are nici o problema de genul celor amintite de voi mai sus. Si nu sunt "de firma" . Partea buna la focus este ca are bec pe fiecare faza, pe cea lunga avand halogen deci flash-ul nu e o problema. Nici nu stiu ce sa mai cred, insa decat sa-mi fac singur de lucru...mai bine renunt si ma orientez catre niste becuri philips mai ok. ![]() |
--------------------
dacia
logan
2005
- B 42 ZKI
|
|
speed_fane |
![]()
|
bun venit,
legale sau nu...nu mai deschid subiectul ca iar umplem n'shpe mii de pagini cu pro sau contra. daca acel kit xenon pe care vrei sa il cumperi este BI-xenon (adica pe ambele faze) treaba sta cam asa: daca ai scurta stinsa, doar pozitiile sau daca nu ai nimic aprins -poti sa dai flash dar mai lung daca ai scurta aprinsa: -dai flashuri.... de mor aia in fata ta, de ex eu mergand permanent cu lumina aprinsa (nu imi sariti in cap, din motive obiective) dau flashuri ca si cand as avea halogen, iar timpul de raspuns la xenon este mult mai rapid....cine are poate confirma tinand cont ca fiecare face ce vrea cu masina lui, eu am considerat acest kit o investitie utila This post has been edited by speed_fane: 9 Apr 2008, 12:02 |
--------------------
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 22:34 |