notificare acasa
![]() ![]() ![]() |
notificare acasa
Como |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am priceput,multumesc!
Dar! In foaie scria ca am comis-o in decembrie! De cand se numara lunile pentru prescrierea punctelor? Din decembrie sau de cand binevoiesc astia sa-mi trimita contraventia? Ca ar mai fi doar 2 luni si scap de puncte daca se considera din decembrie! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
pepene |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 9 January 08 From: Bucuresti ![]() |
in mod normal o sa primesti acasa in cele din urma si amenda.. cu intarzieri mari de obice si de 4 luni.. apropo.. cine a lansat faza ca daca nu iti trimit amenda in 6 luni e gata?
|
--------------------
Renault
Megane
II Coupe 1.6 16v: clima, EBV+AFU, ploaie+lumina
- B 32 ZOM [URL=http://www.pistolfarapermis.ro]Pistol fara permis[/URL]- legal, nou, cu factura
[URL=http://www.pzl.ro]Realizare site web[/URL]- ieftin si profi |
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
QUOTE rt. 13. - (1) Aplicarea sancțiunii amenzii contravenționale se prescrie în termen de 6 luni de la data săvârșirii faptei. Asta inseamna ca trebuie sa intocmeasca PV in termen de max 6 luni de cand au ei inregistrata abaterea pe caseta/banda/camera etc... QUOTE Art. 14. - (1) Executarea sancțiunii amenzii contravenționale se prescrie dacă procesul-verbal de constatare a contravenției nu a fost comunicat contravenientului în termen de o lună de la data aplicării sancțiunii. Deci termenul maxim e de 6+1 luna =7 luni. TOTUSI, daca trece perioada de 6 luni, adica pe PV apare completat la data de (X+6 luni), unde x = data comiterii abaterii, chiar daca il trimit ei in 3 zile, tot nul e PV. Urmareste deci asta: - data completarii se incadreaza in termenul de 6 luni? - data primirii plicului se incadreaza in termen de 7 luni de la comiterea abaterii SI totodata in termen de 1 luna de la completarea lui? Daca una din astea de sus nu corespunde, te duci la politie, ii lasi sa iti dea pv si apoi il contesti in instanta. Cred ca daca le zici de la inceput sunt in stare sa modifice ceva... |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 20:30 |