am uitat sa trag frana de mana, care e pedeapsa?
![]() ![]() ![]() |
am uitat sa trag frana de mana, care e pedeapsa?
clauditu2002 |
![]()
|
||
![]() claudiu Group: Members Posts: 166 Joined: 1 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- CT 33 CLD
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Pai omu' nu conducea !
![]() Oricum, sunt foarte curios care va fi incadrarea faptei, coform OUG195 ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
clauditu2002 |
![]()
|
stiu ca e in codu rutier da mi e lene sa caut. in orice caz...chestia e alta, nu stau acum sa dau povesti. ma gandeam ca poate stiti voi cum se pedepseste. nu mai conteaza.
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- CT 33 CLD
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
pai din cate stiu eu: la permis, puncte chestii din astea poti sa stai linistit. probabil o sa-ti dea o amenda de 30 ron si proces verbal, individu pagubit face pe rcaul tau si tu pe casco, daca ai. atat.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
clauditu2002 |
![]()
|
pai asta ma interesa. daca imi da amenda, cat e. daca ar fi 300-500 de mii, ar fi stas
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- CT 33 CLD
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si ca sa citez din clasicii in viata, nu ar fi rau sa inveti sa parchezi
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
clauditu2002 |
![]()
|
ce duma...ca sa stii si tu, eu chiar stiu sa parchez. si faza a fost cam alta. nu ca am intrat eu in altu, dar m-am gandit ca poate asa o sa primesc vreun raspuns. se pare ca nu a fost asa
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- CT 33 CLD
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
pana la urma ce-ai rezlvat cu militia?
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
clauditu, esti blonda ?
Oricum e clar vina a ta, si daca ai casco te-ai scos, RCA-ul va repara masina celuilalt, casco pe a ta... Nu ? Sfatul meu ? Urmatoarea ta masina vezi sa aibe frana de mana automata. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=171742
Ca ai uitat sa tragi frina de mina te cred ,dar nici in viteza nu ai lasat-o ? Fa-ti obiceiul de a trage frina de mina si de lasa masina in viteza (daca poti a I-a) si atunci e imposibil sa le uiti pe amindoua . Am patit-o si eu uneori , uitasem de una dar o facusem pe cealalta . |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(clauditu2002 @ 19 Apr 2008, 23:39) ce duma...ca sa stii si tu, eu chiar stiu sa parchez. si faza a fost cam alta. nu ca am intrat eu in altu, dar m-am gandit ca poate asa o sa primesc vreun raspuns. se pare ca nu a fost asa Mestere, te suparasi ca am dat exact acelasi sfat pe care l-ai dat si tu altcuiva? Poate si ala altcineva se astepta sa primeasca niste raspunsuri Aici nici macar nu mai e treaba cu "ce tie nu-ti place altuia nu-i face", e direct aia cu paiul de la altul il vezi foarte clar dar barna de la tine nu numai ca nu o vezi, dar nici nu vrei sa o vezi. Pe net multi sunt smecheri si se dau cocosi gen: "bai astia, mai invatati sa conduceti" si in fapt ei nici macar o parcare nu stiu sa faca. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
VLADIautomobile |
![]()
|
![]() cu 1 passat in - Group: Members Posts: 159 Joined: 23 October 07 From: Timisoara ![]() |
Cea mai mica amenda pentru accident este in jur de 80 de lei noi. 75 sau 85, nu mai stiu exact, dar nu prea se da aia...majoritatea amenzilor se ridica pe la 130-135 lei.
|
--------------------
Dacia
Logan 1,5 DCI
2005
- TM 22 ZCH What the mind can conceive and believe, it can achieve!
|
|
clauditu2002 |
![]()
|
deci...eu faceam aluzie la faptul ca e o prostie sa iti cumperi senzori de parcare. asta ar insemna ca nu stii parchezi. si daca nu stii sa parchezi, cum ti ai luat permisu? (sau persoana respectiva). acum vad ca tu nu ai inteles ca de fapt nu s a intamplat asa. dar ma grabeam sa aflu raspuns si am zis asa ca poate sareati si voi cu un raspuns (ceea ce nu s a prea intamplat)
ps: eu chiar stiu sa conduc/ parchez ![]() in fine, nici u nu stii de gluma, ca nu trebuia sa o iei chiar in serios, da nu conteaza bft |
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- CT 33 CLD
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
QUOTE(clauditu2002 @ 20 Apr 2008, 23:18) deci...eu faceam aluzie la faptul ca e o prostie sa iti cumperi senzori de parcare. Opa, peste ce topic dau si mai ales cu cine avem onoarea. Auzi mai Claudiule (pacat ca porti acelasi nume ca si mine, nu il meriti), dar cine esti tu sa decizi ce e prostie sau nu daca muschiul meu vrea senzori de parcare? Si nici care macar nu sunt pentru mine, ci pentru sunt pentru masina mamei asa cum am spus in topic. Dar tu stii sa conduci asa cum intelegi ce au scris altii, dar nu conteaza tu stii (pe dos). A si sa nu uit. Cumva te musca tastele alea, iti e frica sa tastezi? BFT = ? P.S. Scuze de offtopic dar nu m-am putut abtine. This post has been edited by Corbu': 21 Apr 2008, 06:49 |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(clauditu2002 @ 21 Apr 2008, 00:18) Manevra de parcare se încheie prin asigurarea mașinii (introducerea într-o treaptă de viteză inferioară, și cuplarea frânei de mână, eventual bracarea roților directoare spre trotuar, când mașina e în pantă sau rampă). Deci de parcat habar n-ai... Iar de condus, am impresia că ai fost subiect de amuzament mai demult în Portul Tomis... This post has been edited by MAERSK: 21 Apr 2008, 07:56 |
--------------------
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
MAERSK, teoretic asa este! Dar vino la mine in cartier sa faci o parcare. Nu vei gasi loc liber sau daca gasesti vine unul sa iti ia glanda ca e locul lui. Asa ca nu iti ramane decat sa parchezi in fata unora, dar sa lasi masina nebagata in viteza si cu frana de mana coborata pentru ca aceia sa o poata impinge si sa iasa. Cand m-am mutat aici am avut ceva probleme si cei care au locuri de parcare platite sau autoatribuite mi-au zis sa las masina in modul asta ca nu ii deranjez.
This post has been edited by Sony: 21 Apr 2008, 09:11 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Bănuiesc că nu parchezi așa în pantă sau rampă, precum șoferul nostru de mai sus....
|
--------------------
-
-
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Era interesant daca s-au produs pagube majore. Adica...cat a luat-o la vale?
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(clauditu2002 @ 20 Apr 2008, 23:18) deci...eu faceam aluzie la faptul ca e o prostie sa iti cumperi senzori de parcare. asta ar insemna ca nu stii parchezi. si daca nu stii sa parchezi, cum ti ai luat permisu? (sau persoana respectiva). acum vad ca tu nu ai inteles ca de fapt nu s a intamplat asa. dar ma grabeam sa aflu raspuns si am zis asa ca poate sareati si voi cu un raspuns (ceea ce nu s a prea intamplat) ps: eu chiar stiu sa conduc/ parchez ![]() in fine, nici u nu stii de gluma, ca nu trebuia sa o iei chiar in serios, da nu conteaza bft Senzorii de parcare nu sunt o prostie. Suie-te tu din dacie si mergi cu Passat, A6 sau Superb si incearca sa executi o parcare laterala cu spatele intr-un loc cam fix pentru masinile alea; vei observa ca la inceput cel putin sunt de un real folos. Aici nu e vorba ca stii sau nu. Iti sunt de un real folos. Nu e o chestie de fite. Tu stii sa parchezi masina ta, pe care o cunosti si o conduci de atata timp, dar cand treci pe o masina de genul celor enumerate mai sus, Parktronic-ul este foarte folositor. Este in trepte, in functie de distanta la care te aflii de diferite obiecte; in functie de cum suna, incepi sa iti dai seama de distante, manevrabilitatea masinii de 4,8 metrii este mai facila in spatiile inguste. This post has been edited by ionutctn: 21 Apr 2008, 12:20 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
E foarte util si la Laguna, nu numai la nemtesti. In special la toate masinile carora vizibilitatea din luneta nu le ofera siguranta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(Sony @ 21 Apr 2008, 10:10) .. Asa ca nu iti ramane decat sa parchezi in fata unora, dar sa lasi masina nebagata in viteza si cu frana de mana coborata pentru ca aceia sa o poata impinge si sa iasa. .. QUOTE(MAERSK @ 21 Apr 2008, 12:44) Foloseste 2 pietre pe post de cale ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
...."eu chiar stiu sa conduc\parchez"
Ti-ai dat singur peste nas. ![]() Lauda de sine nu miroase a bine.......Daca taceai,filozof ramaneai.Amandoua se nimeresc bine. ![]() This post has been edited by Tiberiu-Andrei: 21 Apr 2008, 14:40 |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
pepene |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 9 January 08 From: Bucuresti ![]() |
e genul de om cu tuning pe solenza deci eu zic ca nu stie sa conduca deloc..
![]() |
--------------------
Renault
Megane
II Coupe 1.6 16v: clima, EBV+AFU, ploaie+lumina
- B 32 ZOM [URL=http://www.pistolfarapermis.ro]Pistol fara permis[/URL]- legal, nou, cu factura
[URL=http://www.pzl.ro]Realizare site web[/URL]- ieftin si profi |
|
slaiciprian |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
cea mai mare pedeapsa e misto-ul de pe forum!
![]() |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Se prea poate.
![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
clauditu2002 |
![]()
|
1. scuze ca nu am citit bine ce ai zis u ca ori fi pt maica ta. nu mai ma iau acum si de ea ca nu are rost.
2. sigur nu am ajuns cu masina asta in portu tomis. 3. nu cred ca stiti nici voi sa cititi bine. de fapt nu am parcat masina si a luat-o la vale. de fapt voiam sa incerc ceva si am bagat pretextul asta. am zis ca poate asa primesc si eu vreun raspuns. acum nu mai am nevoie si 4. tiberiu andrei, de tine nu ma mai iau ca a facut natura destul misto de tine. btf= bafta (scuzati limbajul) |
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- CT 33 CLD
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE(clauditu2002 @ 19 Apr 2008, 12:03) QUOTE(clauditu2002 @ 19 Apr 2008, 13:43) QUOTE(clauditu2002 @ 19 Apr 2008, 23:39) QUOTE(clauditu2002 @ 21 Apr 2008, 20:41) nu cred ca stiti nici voi sa cititi bine. de fapt nu am parcat masina si a luat-o la vale. de fapt voiam sa incerc ceva si am bagat pretextul asta. Te hotarasti azi? Eu cred ca ai incercat sa faci o intoarcere pe frana de mana cum ai vazut tu pe youtube, da' te-ai emotionat si ai uitat sa tragi frana de mana... ![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 18:43 |