Excursie nationala, detalii..
![]() ![]() ![]() |
Excursie nationala, detalii..
sonycu |
![]() ![]()
|
||
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar de ce nu vrei tu Targoviste - Campulung - Culoarul Rucar-Bran - Brasov?
![]() Merge si bucuresti - Pitesti - Campulung - Culoarul Rucar-Bran - Brasov. Astea 2 variante sunt mult mai lungi ca DN1, dar mai interesant peisajul, si mai putina aglomeratie. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
un pic mai sus am mentionat ca traseul nu este fix..
prin targoviste am sugerat si eu sa mergem.. scrie un pic mai sus.. numai ca eu am sugerat sa o luam prin est si sa ne intoarcem prin vest.. tu spui invers.. ma rog.. asta nu e asa de important.. |
--------------------
Ex Dacia
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai vezi ca ce iti zic eu nu e nici Transfagarasean nici prin Ramnicu Valcea
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pentru a ajunge la Brasov mai e si varianta Bucuresti-Buzau-Barajul Siriu-Brasov
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
QUOTE(St @ 4 Mar 2008, 00:05) mda.. cred ca nu am fost atent in cazul asta.. anyway.. eu zic ca ar fi mai interesant pe transfagarasan.. si nu e aglomerat.. bine.. acum depinde si de perioada.. QUOTE(MuciX @ 4 Mar 2008, 09:39) variante sunt multe.. eu nu le-am enumerat pe toate.. astea sunt lucruri care se pun la punct pe parcurs.. ideea este sa veniti.. asa cum am precizat asa se doreste o excursie, un concediu.. nu o sa facem tot traseul propus in 2 zile.. nici eu nu vreau sa stau 8 ore sa conduc pe zi si doar 2 la gratar si bere.. anyway.. astept sugestiile voastre si "rezervarile" aferente.. cu stima, cristi |
--------------------
Ex Dacia
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Sonycu, am mutat la Intalniri Dacia.
Multumesc de intalegere. |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
salutare..
bun.. sa reluam sesiunea de "rezervari" cei care doresc sa vina sa isi exprime intentia.. cu stima, cristi |
--------------------
Ex Dacia
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Un participant ai sigur.
![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Ex Dacia
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Ofera recompensa,poate o sa fie mai receptivi
![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
recompensa e excursia in sine..
cine vrea sa isi exprime intentia.. |
--------------------
Ex Dacia
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
sa mai discutat, macar sa iasa de data asta.... vin sigur sa stabilim si o data ca sa stim cum sa luam libere
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Ex Dacia
|
|
bibiloiu05 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 8 May 07 From: bucuresti ![]() |
m-as baga si eu dar sa fixati o data certa ca sa stiu cum tratez cu sefu la scarbici
|
--------------------
dacia
supernova
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 08:56 |