Creste puterea?
![]() ![]() ![]() |
Creste puterea?
angel35 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Asta-i reclama bre.....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ooo daaaaa, e sigur sigur adevarat... nici la vale cu vint din spate nu are 105CP 1.6-le
|
--------------------
D
Logan
- B 48 CUP
2004 Preference 1.6MPI Egee http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
aia nu-i cutiuta aia magica asemanatoare VW care se inseriaza inaintea calculatorului ca sa-i dea acestuia din urma informatii eronate?
iote d'acilea ce escrocherie e aia: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...558&hl=powerbox |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ce-mi place ca aia pt vw e 500 lei si aia pt logan e 1100 lei
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
de ASTA ce ziceti?!
|
--------------------
D
Logan
- B 48 CUP
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Dsign @ 18 Oct 2007, 14:21) Asta-i clujean dea nostru. Ia sa imi tunez io loganu. Sa ii fac pe toti racerii astia cu impresii.... Aveti grija ca: QUOTE Atentia licitatia este numai pentru Kitul turbo charger, fara filtru Kn. Filtru costa separat 230 de ron. Astept datele de la D-voastra. Cu stima, Supercomenzi. In principiu merge dar trebuie sa verific. Deci turbo ciargiaru e 400. Filtrul ala pe viata mai costa alti 230 RON. Oare are cooler de sursa de calculator? This post has been edited by driverx: 18 Oct 2007, 13:27 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Dsign |
![]()
|
se stabilise ca pt logan este 500 cu tot cu filtru... ia cerceteaza-l nitel, daca tot zici ca-i de-al tau
![]() |
--------------------
D
Logan
- B 48 CUP
|
|
driverx |
![]()
|
Damn, tre sa fiu legat sa il rezolv pe asta. N-am timp de dinastea acuma...
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Da' daca-mi pun 2, unul dupa celalalt?
Sau e mai bine in paralel? Sau ce sa o mai tot lungim atata nene, cate incap sub capota? Se poate pune si pe evacuare, sa impinga mai repede aerul afara? This post has been edited by Bujor Stefan: 18 Oct 2007, 13:47 |
--------------------
Dacia
Logan
- B
2006 Ambition 1,6
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Turbo nu inseamna sa bage fortat amestec cumva? Daca bagi doar aer(pp ca porcaria aia chiar sufla ceva) ai facut un drac, nu ajuta cu nimic.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
To cafenea! Engage!
|
--------------------
Dacia
Logan
- B
2006 Ambition 1,6
|
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
QUOTE(argon @ 18 Oct 2007, 13:59) Turbo nu inseamna sa bage fortat amestec cumva? Daca bagi doar aer(pp ca porcaria aia chiar sufla ceva) ai facut un drac, nu ajuta cu nimic. Turbina se ocupa cu aerul, n-are treaba cu motorina/benzina. Din soft, trebuie modificat astfel incat si injectoarele sa bage mai mult combustibil (acum depinde si injectoarele de ce debit sunt capabile). |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
- B-XX-XXX - for sale
2005 Ambition Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
stifler_cale |
![]()
|
![]() cine-i bun,e prost...e definitie... Group: Members Posts: 174 Joined: 28 September 07 From: Alba Iulia ![]() |
doar o prostie...
|
--------------------
dacia
logan
2007 abs plus
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
pe undeva pe forum spunea klaus ce anume face acest powerbox si ca este o porcarie
nu face decat sa pacaleasca calculatorul sa imbogateasca amestecul |
--------------------
x
y
2009
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Da' de asta ati auzit?
QUOTE PASTILA MIRACULOASA Efecte uimitoare asupra motoarelor cu benzina sau motorina ! -reduce garantat consumul de combustibil cu minim 7 pana la 14% (multi utilizatori din Romania care au testat, au obtinut chiar 25-35% reducere, masurata pe computere de bord ); -ridica performantele motorului ; -creste cifra octanica a combustibilului ; -ajuta ca arderile sa fie complete ; -reduce zgomotul de motor ; -motorul va merge "rotund", fara rateuri ; -preia rolul de protectie al plumbului ; -elimina calamina si funinginile ; -prelungeste viata bujiilor ; -curata supapele ; -creste puterea motorului ; - reduce mult gazele de emisie . Din luna septembrie 2006 s-a primit acceptul de a fi comercializata, pt ca si omul de rând sa profite de calitatile sale deosebite. link Are si testimoniale, la fel ca in reclamele alea la pasta de dinti: ![]() QUOTE Am sa-ti spun patania mea la prima folosire, am mai spus-o si altora si nu le-a venit sa creada! Tot asa uluit vei fi si cand vei utiliza tu personal pilula miraculoasa, mai ales daca ai masina putin mai veche si cu semne evidente de oboseala!... Cand am pus prima data in rezervorul Daciei mele 1310, din 1984, am iesit dintr-o parcare din oras si am plecat la drum(dupa ce am pus pilula dizolvata, am fost la ceva cumparaturi, dupa care ne-am intors la masina), dar am tras pe dreapta imediat, speriat ca m-am urcat din greseala in masina altcuiva, care semana identic cu Dacia mea!!! Motorul, abia torcea, iar de putere, numai un pic daca calcam pedala, o si taia, dar fara zgomotul care il avea inainte de a pune acea pastiluta! Nevasta-mea a ras cu lacrimi de patanie, era si ea cu mine! Dupa o buna bucata de drum, am intrebat-o cum i se pare? ... bineinteles, ca nu a mai avut cuvinte! ![]() This post has been edited by raqzvan: 18 Oct 2007, 19:25 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(Ice_2k @ 18 Oct 2007, 16:47) Turbina se ocupa cu aerul, n-are treaba cu motorina/benzina. Din soft, trebuie modificat astfel incat si injectoarele sa bage mai mult combustibil (acum depinde si injectoarele de ce debit sunt capabile). Sa zicem, dar sa nu-mi spui ca coolerul ala de calculator din "turbo" de pe topicul asta ajunge la 150 000 rpm . Ma indoiesc si ca baga mai mult de 0,1 bari. De obicei turbinele sunt actionate de gazele de evacuare, sau chiar de motor, asta in cazul celor mai primitive, si nu sunt asa eficiente, dar de actionare electrica nu am auzit. Nu cred ca dau 3 alternatoare puterea necesara actionarii eficiente a turbinei. E ca si cum ai pune aer conditionat cu compresorul actionat electric pe masina - adica ineficient. turboplumbingck3.gif QUOTE(sefu_alx @ 18 Oct 2007, 17:39) pe undeva pe forum spunea klaus ce anume face acest powerbox si ca este o porcarie nu face decat sa pacaleasca calculatorul sa imbogateasca amestecul serios? dar la postul numarul 3 te-ai uitat? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
QUOTE(argon @ 19 Oct 2007, 06:40) Sa zicem, dar sa nu-mi spui ca coolerul ala de calculator din "turbo" de pe topicul asta ajunge la 150 000 rpm. Nici nu m-am uitat la link, ziceam doar in principiu cum se face ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
- B-XX-XXX - for sale
2005 Ambition Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Pilula magica creste puterea! E o conditie insa... sa fie pilula d-aia albastra...
![]() |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
ambvision |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 5 January 06 ![]() |
Eu, cand am avut un bmw 318i am facut un montaj care, dupa 2500 ture deschidea un releu care baga in serie cu senzorul de temperatura un potentiometru. Am tot reglat la potentiometru, am tot masurat secunde in care prinde suta, dar n-am obtinut nimic demn de mentionat...
|
--------------------
Dacia
Duster
- ?
dci 4x4 110hp
|
|
sefu_alx |
![]()
|
QUOTE(argon @ 19 Oct 2007, 06:40) Sa zicem, dar sa nu-mi spui ca coolerul ala de calculator din "turbo" de pe topicul asta ajunge la 150 000 rpm . Ma indoiesc si ca baga mai mult de 0,1 bari. De obicei turbinele sunt actionate de gazele de evacuare, sau chiar de motor, asta in cazul celor mai primitive, si nu sunt asa eficiente, asta e de bula, sa intelegem ca , compresoarele de pe slr mclaren si de pe ford gt sunt primitive ? ![]() in primul rand exprimarea e e gresita,nu exista turbina actionata de motor ci compresor ( turbocharger si supercharger..) si au si aunumite avantaje fata de "turbinele conventionale" daca tot iti place how_stuff_works ![]() This post has been edited by sefu_alx: 20 Oct 2007, 18:27 |
--------------------
x
y
2009
|
|
argon |
![]()
|
Mai exact ce e de bula? Cum sa nu existe turbina actionata de motor?
Spre deosebire de tine nu am cautat pe net inainte sa postez, poza o aveam in PC, si nu am datele asa exacte ca tine..mai bine zis internetul tau ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
sefu_alx |
![]()
|
e de bula faptul ca ai spus ca superchargerul(sau turbina actionata direct de arbore cum vrei tu sa ii spui) e ceva preiostoric.
mercedes foloseste superchargere pe toate masinile cu motoare turbo (in afara dieselurilor) This post has been edited by sefu_alx: 20 Oct 2007, 21:35 |
--------------------
x
y
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:02 |