3-4 bujii, dupa pofta inimii, cu fisa la distanta, merge....
![]() ![]() ![]() |
3-4 bujii, dupa pofta inimii, cu fisa la distanta, merge....
brigada_diverse |
![]()
|
||
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|||
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Fenomenul ,,nasture,, la camioanele vechi pe benzina......
|
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
adica?
celelalte bujii merg perfect, aproape ca moare motorul cand le scot fisa de pe ele..... |
--------------------
Dacia
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
N-ai inteles. Soferii batrani, legau de o gaura a unui nasture ( cu o sarma) bujia, si de cealalta gaura a nasturelui, fisa. Intre cele doua legaturi are loc inca o descarcare electrica, ce favorizeaza producerea si a celei de la electrozii bujiei. Asta se foloseste mai ales cand motorul consuma ulei si produce calamina pe electrozii bujiilor. Era si in magazin un dispozitiv ce se monta pe capacul de la delco in locul fisei centrtale, din care apoi, pleca fisa. Eu am mers vreo 10 ani cu el,si n-am schimbat niciodata bujiile.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
am schimbat fisele intre ele, aceeasi problema, la aceeasi bujie....
chestia cu nastulele nu as vrea sa o aplic bujii al bucata sa vand?(sinterom m-ar interesa)..cam cat e una? |
--------------------
Dacia
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
schimba bujiile intre ele
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
am gasit bujia nearga, am curatat-o cu smirghel si acum iarasi lucreaza..dar nu stiu pentru cat timp
|
--------------------
Dacia
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
QUOTE(PH-06-BOA @ 26 Oct 2007, 21:39) N-ai inteles. Soferii batrani, legau de o gaura a unui nasture ( cu o sarma) bujia, si de cealalta gaura a nasturelui, fisa. Intre cele doua legaturi are loc inca o descarcare electrica, ce favorizeaza producerea si a celei de la electrozii bujiei. Asta se foloseste mai ales cand motorul consuma ulei si produce calamina pe electrozii bujiilor. Era si in magazin un dispozitiv ce se monta pe capacul de la delco in locul fisei centrtale, din care apoi, pleca fisa. Eu am mers vreo 10 ani cu el,si n-am schimbat niciodata bujiile. Merci de completare.........Asa e....cei tineri nu stiu ,,nasturele,, Ca sa fiu ontopic.......eu la un cilidru am problema initiatrorului topicului. Am pus pe bujia respectiva dispozitivul ,,minune,, facut de contactoare buzau, amplificatorul de scanteie, de fapt un ,,nasture,, imbunatatit, si vad ca acum e super ok....deci e posibila rezolvare carpita a problemei.... |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:10 |