Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
La urmatoarea poate n-o sa mai am bugetul subrezit... Bine, trebuie sa ma si primiti.
![]() |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
arhi la scospefilip laprodus sa plateasca mancarea si benzina
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
dragoselu o mai trai?
Attached thumbnail(s) pic18756_20_28Medium_29.jpg ( Size: 24.8k ) Number of downloads: 780 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Io am impresia ca astia au facut ceva dubios tare pe-acolo pe unde s-au dus ei. Povesti putine spre deloc si cu minim de detalii, poze nema...ciudat. Pilifu n-a apartut inca.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Si nici la stiri nu au zis nimic .... deci nu e asa grav....
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.733 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
s-or fi matolit rau de tot, acuma dorm sa fie fresh luni dimineata la lucru: Marty la numarat saibe, C a t a l i n o fi intrand de cart, arhi la facut planuri, C@talin are intalnire cu FeMeIle lui, Merced repara Pejosu, corbex ?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
pastrama |
![]()
|
Corbex e scuzat, are o varsta, l-o fi obosit drumu`...
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Pai si Filip?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.015 Joined: 23 July 09 ![]() |
Am ajuns bine mersi, pe aceasta cale multumesc lui C A T A L I N si lui Arhi, aaa, doar ca am ajuns acasa si am adormit, si abia acum 15 minute m-am trezit.
![]() Drumul, ce sa zic, frumos, eram la masa, si acolo unde am stat era si o terasa, si tot as fi vrut sa ies sa fac si eu o poza la munti, dar era asa frig afara, ca nu m-am incumetat. ![]() This post has been edited by Filip: 28 Nov 2010, 13:19 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
deci esti viu??sau a aflat cineva parola ta si scrie doar pentru a mai castiga timp sa scape de cadavru?
![]() This post has been edited by Alex4u: 28 Nov 2010, 13:48 |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ia filipe poze...
28 Nov 2010, 14:09: ia filipe poze... This post has been edited by ydaniel: 28 Nov 2010, 14:09 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.015 Joined: 23 July 09 ![]() |
Pai n-am facut nici o poza.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
vroaim sa pun eu niste poze cu Muntii Parang...da vad ca nu merge.
mai intri pe mess? |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Bune si pozele astea decat deloc ....multim Corbexului
![]() |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.733 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@os: dar si 3 ce misto peisaj surprinde!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Da, sunt oarecum surprins - iarna in toata puterea cuvantului.
Dar sa nu mai facem galagie, ca nu poate polonache sa se concentreze. This post has been edited by os: 28 Nov 2010, 17:40 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
--textul postarii initiale, asa cum e ea in sistem--
Ba, deci faceti liniste sa pot scrie un raport obiectiv, asa cum trebuie sa scrie orice cirnat polonez dupa meci! Am ajuns primul in Novaci (aia batrinii se scoala devreme, nu-i nici o camasa de noapte sub ei), vreme ploiasa, toamna urita, de olteni. Nu ard gazul pe acolo, ma pun pe urcat. N-apuc sa iau viteza ca ma opreste un echipaj de cirpaci (nu li se mai popate spune tablagii, nu mai au table) si ma intreaba de caucioace de iarna. Cu mindrie patriotica le arat cu degetul in jos, spre roti. Au interpretat gresit gestul si, drept pedeapsa, m-au intrebat si de lanturi. N-aveam ! Ma indruma spre un magazin din Novaci, la care seful lor e actionar. Cobor in sat, ma uit in portofel, n-ave-am nici acolo lanturi. Ii dau telefon lu' Marty, sa stie ce-l asteapta. A zis ca-si baga cenzurat, ca el nu pune lanturi pe nochiane autentice, aduse de Catalin la ultima debarcare. Casc gura vreo ora la felul cum conduc oltenii aborigeni. Prost ! Intre timp cirpacii cu masina politiei coboara, profit scurt de lipsa de vigilenta si urc. Mai multi kilometri de drum curat. Pe la cota 1300 isi face aparitia zapada. pentru inceput, in copaci si peste tot pe unde nu era sosea. Cam ca in foto 1. Bag carbuni si urc mai departe. Zapada isi face aparitia si pe sosea. La inceput mai uda, pe masura e urc, tot mai inghetata. Incepe sa se faca simtit si un alizeu rece, care clatina masina si-mi astupa geamurile cu zapada viscolita. Intilnesc primele masini oprite sa monteze lanturile. Nu le iau in seama, merg mai departe. Mai departe era o coloana consistenta, oprita de un utilaj de deszapezire care opera mai sus. Siont obligat sa opresc. Dupa un timp, aia pleaca, eu, canci! Asa mi-a trebuit daca am oprit ! Drumul arata deja cam ca in foto 2. Dupa mai multe incercari si doua covorase puse sub roti, ma urnesc si-i dau bataie. Ajung inntr-un loc unde panta era mai lina si opresc sa-i astept pe ceilalti, care si ei fusesera opriti de militieni. Am uitat sa precizez ca, la iesirea din sat era plantat un indicator care zicea ca nu e voie fara lanturi. Cit ii astept pe baieti, sa inteteste viscolul. Vezi foto 3 si 4. Frig rau. Ma clatina vintul cu masina cu tot, de ziceam ca sint in ecspero. In doua minute nu mai vedeam nimic, se umpleau geamurile cu zapada. Apare o coloana de saiprezecisti coyosi, cu un echipaj de politie in frunte. Nu ma baga in seama. La scurta vreme incep sa curga si cazanele oamenilor de rind: logane, honde, mitsubisiuri, kie. Nu recunosc nici una si-mi vad de poze, intre doua reprize de vintoase. foto 5. Se intoarce coloana ce masini competente. Politaiul din fata opreste si ma intreaba de ce am urcat fara lanturi. S-a oferit sa-mi ia carnetul. Am declinat oferta. Aia din spate se grabeau, asa ca n-a mai putut sta la negocieri. S-au dus cu Domnu. Nici ei n-aveau lanturi. Ma bag la loc in masina sa ma incalzesc. Dinspre statiune apar trei zgribuliti. Nu-mi dadeam seama daca ii clatina vintul sau sint piliti. Pareau d'aia care se ofera sa te impinga, pe DN1, contra 5 lei. Cobor sa le spun ca nu e cazul. Cind colo, erau Visu, Merced si Arhi. Venisera sa ma scoata pe mine. Pupaturi, lacrimi, moment poetic. Urcam toti, cheie, pedala, nimic! Trece Visu in fata, da putina greutate situatiei, echilibrind-o si ne urnim. Coborim in statiune, unde nu era viscol, gasim locanta. Dam lopeti sa facem loc de parcare, un lancer ocupa tot locul. Iese proprietarul lui sa vada care-i treaba. Era Marty. Fac cunostinta cu Catalin, si, surpriza, Filip ! Dau sa-l pipai, sa verific daca e real. Se face verde si spune o rugaciune. Renunt. Marty arunca o privire catre cauciucurile mele si zice ca alea nu-s de iarna, cel mult de primavara-toamna. Noroc ca n-au stiut si ele, ca nu mai urcau. Intram, ne asezam la masa. Noua structura e la fel de vesela si pusa pe mistocareala ca si cea veche. Cred ca e meritul selectiei naturale a cafenelei. Acomodarea se produce inainte sa apara tuica fiarta. Nu stiu ce-a avut lumea, data trecuta mi s-au parut mai competenta. Beau de parca se uita soacra la ei. S-or fi rusinat de Filip, care parea ca si-a inghitit limba. N-a vrut nimeni sa-i dea una dupa ceafa. Arhi spunea ca in masina era mai locvace. Cred ca l-a speriat Marty sau Visu. Dupa ce va prinde curaj, va fi o achizitie OK. Cusurul intilnirii a fost durata, Prea scurta. E foarte reconfortant sa stai in gasca de la cafenea. Pe bune! Pe la 17,30 eu, Arhi, Merced Si Filip am plecat. Arhi s-a tinut aproape, probabil sa ma poata scoate din vreun kkao, daca as fi intrat. Pe buna dreptate ! Era si mai frig, o portiune bunicica era cu gheata acoperita superficial de zapada. Din fericire nu am avut nici un incident. Cred ca daca drumul ar fi fost acoperit de zapada in intregime, n-as fi urcat in veci fara lanturi. Pe alocuri sint pante mai mari de 12% This post has been edited by corbex: 29 Nov 2010, 09:26 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
ce tare a fost
![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
ydaniel |
![]()
|
sa va feriti de benzinaria aia no-name din novaci!
pe la inceputul toamnei am bagat vreo 30l de benzina si cand am ajuns pe la curmatura oltetului deja mi-am dat seama ca mare parte din ea numai CO95 nu avea... |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Gata evadarea de 655 Km. A fost frumos. E minunată experiența de a trece în numai câteva viraje de la asfalt uscat și vizibilitate perfectă spre un viscol strașnic, vizibilitate aproape nulă. Cum ne-a obișnuit, poliția mai mult încurcă decât să ajute. S-a urcat fără probleme cu anvelope de iarnă. În schimb cei cu lanțuri abia înotau.
Am cunoscut niște oameni pentru care am toată stima, iar cu ceilalți m-am reîntâlnit cu plăcere. Filip a dovedit tărie de caracter venind cu noi, astfel arătând că este un om mai matur decât mulți alții, ce confundă cele întâmplate pe forum cu viața reală, și care nu vor sau se tem (de propriile persoane) să vină... În speranța că data viitoare ne vom strânge și mai mulți, atașez câteva poze. This post has been edited by C a t a l i n: 28 Nov 2010, 19:46 Attached thumbnail(s) P1050651.jpg ( Size: 107.41k ) Number of downloads: 256 P1050652.jpg ( Size: 73.93k ) Number of downloads: 208 P1050653.jpg ( Size: 105.47k ) Number of downloads: 185 P1050657.jpg ( Size: 119.46k ) Number of downloads: 300 P1050670.jpg ( Size: 74.47k ) Number of downloads: 283 P1050682.jpg ( Size: 60.54k ) Number of downloads: 166 P1050688.jpg ( Size: 72.14k ) Number of downloads: 158 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Da numai dacioti (renoisti) au fost. A se vedea masinile din a patra poza.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am uitat sa zic, a punctat Catalin la fix! Erau momente in care nu vedeai pe unde mergi, daca mai esti sau nu pe drum. Doar valurile de zapada pe care ti le zbura vintul prin fata parbrizului.Nu erau repere de alta culoare, sa te ajute, totul era alb. Daca ieseai in decor, ala erai !
This post has been edited by corbex: 28 Nov 2010, 19:57 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai trei masini din alea sunt ale membrilor forumului. Au mai fost doua, Solenza lui corbex si masina foarte tare a lui Arhi
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nici macar vag.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mercede nu pui filmuletu cu viscolul?
da fara sunet ca cine stie ce zic pe acolo... oare cum a urcat twingo ...si la ce ora o fi ajuns? 28 Nov 2010, 20:03: nea corbex ce vrei a trebuit sa ne intoarcem de aia nu a intrat decat un litru de tuica fiarta. This post has been edited by b76bgaarh: 28 Nov 2010, 20:03 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Merced |
![]()
|
Pai tocmai ce au trecut pe la mine cu Twingo-ul, sa ii dau casca lui visu', deci erau trei insi in masinuta aia acuma, unul dintre ei visu'.
![]() Am inteles ca la zece si ceva au ajuns, asta pentru ca s-ar fi luat dupa GPS care i-a cam dus aiurea prin unele zone. Dar oricum ok si fara incidente. Filmu' l-am facut ca fraieru' prea tarziu, cand nu prea mai era cine stie ce viscol, si mi-e lene sa-l convertesc ca sa-l pun. Oricum ce prostii sa zici tu, ca mai mult eu vorbeam, cum deja stiu colegii de p-aici. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 21:27 |