Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pa dracu'. I-a fost oprita respiratia din cauza socului asupra diafragmei. A fost imobilizata pt o perioada, ca o lovitura in plexul solar. Plamanii sunt ca niste bureti, nu se lipesc ca o punga goala si uda
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Nu prea v-a placut biologia observ
![]() This post has been edited by Neagu Ionut: 28 Nov 2010, 22:29 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Aia ma mira si pe mine. Cunosc simptomele pentru ca in copilarie aveam un verisor care facea pe liliacu' si se atarna de o ramura subreda a unui tei. S-a atarnat pana a cazut pe spate direct pe niste bolovani. Si tot asa, n-a mai miscat cateva clipe.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Din câți doctori are forumul ăsta, unu' n-a venit...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Imi aduce aminte de un prieten care a zgaltait batatorul de covoare pana i-a cazut bara transversala in cap si tot asa pentru cateva zeci de secunde a facut pe surdo-mutul.
This post has been edited by Neagu Ionut: 28 Nov 2010, 22:40 |
--------------------
Una
d'aia
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Muttley @ 28 Nov 2010, 22:21) Poate doar dac-ai fi alunecat in timp ce goleai vreo sticla de vin de maicute, adica cu capu' dat pe spate. Altfel nu vad cum. Bai bou cu tzitze, eu nu am picat ca bradu', la mine s-a-ntimplat fenomenu' ca picioarele aveau o viteza mult mai mare decit viteza corpului, astfel, la un moment dat, corpul meu aflindu-se intr0un paralelism perfect cu solul. Pe mine nu ma doare nimic altceva decit spatele si, mai nou, coastele, semn ca contactul cu solul s-a petrecut exclusiv intre omoplatii mei si asfalt! In plus de asta, poate esti tu vreun Robocap si nu stiam, ca eu sigur nu reusesc sa-mi tin gitul imobil la un astfel de contact.QUOTE Si explicatia medicala a fenomenului de asfixiere daca te-ar putea interesa: plamanii e niste pungi, dintr-un material numit pleura (cred, nu bag mana-n foc). Picand pe omoplati si nu pe nada sau ceafa, plamanii tai au fost comprimati, iar aeru' ala, da, s-a tirat p-unde a putut afara. Da' s-a dus tot, astfel incat pleura din spate s-a lipit de pleura din fata. Fiind frig afara, nu s-au mai dezlipit afurisitele dreq, de ne-au lasat pe noi aprox 1 minut sa ne uitam ca nedumeritii la tine, trecandu-ne prin capete autoincurajari de genu' "sa-i faca gagica-sa gura la gura, ce-s io aici?". Auzi bai, Hipocrat in mizerie, ai explicat exact si fix d-ampulea, explicatia corecta dind-o Visu' la momentu' respectiv.'ti-ar gipiesu-al dreaq! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 28 Nov 2010, 22:53) Discutie-ntre mine ci Corbex: Io: Auzi, cam ce kkt faci cu cauciucuri de vara pe fata si cu d-alea de iarna pe spate? El: Sunt de iarna! Io: Exact si fix o cenzurat, astea-s de vara! El: Sunt de iarna, asa mi-a zis ala de mi le-a vindut! Ca sa va faceti o idee, anvelopele "de iarna" ale omului apar in Manualul Utilizatorului primit la Renou' meu 21 fabricat in '90. ![]() Daca vrei sa stii, le spalasem si cu cola. Nu spun de care cola, ca nu-i voie reclama pe forum. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Tarziu tataie. [raspuns rapid!]
Si nu ma refer la corbex. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Marty e cel care sta intins in zapada? cu cioc?
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ăla e vis-a-vis ... nimic nu știi!
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
Aici deja se imbunatatise situatia, vedeam integral masina din fata. In perioada naspa nu vedeai nimic sub botul masini, nici macar la 1 cm. Vedeam Labia aia rosie de la stergatorul spate in sus, in jos era un fel de ceata groasa.
PIC_1243.JPG ( Size: 147.62k ) Number of downloads: 550 Inca una, cam aceeasi zona. PIC_1241.JPG ( Size: 124.69k ) Number of downloads: 535 This post has been edited by Marty: 28 Nov 2010, 23:50 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(Filip @ 28 Nov 2010, 20:46) Pacat, asteptam niste povesti despre intalnirea asta. Oricum, il vad mai "linistit" pe Pilif, mai calculat in postari. Sa-nteleg ca-ntalnirea cu baetii l-a maturizat? ![]() Si-nca ceva. Sunteti toti niste mari bulangii ca n-am putut sa vin si eu. Da daca ma-ntorc viu de pe submarinu` mortii si voi nu mai faceti o adunare d-asta...am terminat-o si va si injur! This post has been edited by pastrama: 29 Nov 2010, 00:27 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
facem la primavara, relax
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
G I M |
![]()
|
Superb peisajul, parca zburati
![]() |
--------------------
Una
d'aia
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 28 Nov 2010, 23:12) Oricum, doresc si pe aceasta cale sa adresez cele mai calduroase multumiri lu' Dumnezeu pentru: 1. Ca n-am dat cu ceafa de pamint, sigur acolo ar fi crescut o cruce din teava la marginea drumului daca se-ntimpla asa! 2. 20-30 de cm. mai jos de locul impactului se afla niste gheata neregulata si iesita binisor in relief. Daca as fi cazut pe aia cu coloana sau cu vreun oscior, muye ma faceam! Deh, 1,87 si 90 de kile. ![]() Ah, sa nu uit, dupa ce mi-am revenit, primele cuvinte au fost: " 'te-n gura ainjtaine cu blestemele tale!" ![]() Asta nu frumos! Nici macar in gluma. ![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(pastrama @ 29 Nov 2010, 01:25) Si-nca ceva. Sunteti toti niste mari bulangii ca n-am putut sa vin si eu. Da daca ma-ntorc viu de pe submarinu` mortii si voi nu mai faceti o adunare d-asta...am terminat-o si va si injur! Toata lumea a fost de parere ca urmatoarea intilnire nu se va tine fara pastrama. Nu s-a cazut de acord asupra modului de preparare. Inainte de primavara slabe sperante sa mai puna cineva ceva la cale, pina atunci se intoarce si clipperul ala din Hing Kong si esti acasa. Daca o ratezi, n-o sa fie din vina bulangiilor. This post has been edited by corbex: 29 Nov 2010, 09:41 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
As fi venit si eu daca nu as fi aflat acum ca s-a tinut in mare secret de pe un topic oarecare
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Yeah right...
|
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu inteleg ce vrei sa zici.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
A fost o intimplare, Catalin e capul rautatilor, a fost bulgarele care a provocat avalansa. Sa nu zici ca n-ai frunzarit topicul cu zapada!
This post has been edited by corbex: 29 Nov 2010, 09:46 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Cum bre mare secret?
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 04:51 |