Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.632 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Filip @ 6 Feb 2010, 20:41) M-am saturat, imi ajunge, e ca un cosmar ce nu se mai termina! Nici nu s-a topit bine zapada veche, ca hop!... mai ninge odata. Iar dat zapada de pe masina, prin curte, de pe pervaz la geamuri, o activitate la fel de "placuta" precum stergerea prafului, cu mentiunea ca e mai obositor sa stai in frig sa dai zapada. Nu mai zic de riscurile soferiei in astfel de conditii. @GDBZ, imi pare rau pentru dacie, sper ca e doar superficial avariata. Ce s-a intamplat cu topicul vechi, "Ninge!:)". asa ningea acum multi ani ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
La Buzau ninge de rupe , totusi vantu nu bate chiar tare la ora asta ,daca aveti drum in judet ar fi bine sa aveti o lopata in porbagaj.Filip nici nu am observat ca este alt topic
![]() ![]() Attached thumbnail(s) Imag092.jpg ( Size: 237.25k ) Number of downloads: 504 Imag094.jpg ( Size: 252.88k ) Number of downloads: 518 |
--------------------
-
-
-
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
QUOTE(bygy007 @ 7 Feb 2010, 00:40) asa ningea acum multi ani ![]() ![]() acum degeaba doar ne deranjaza atata zapada....cei care ar trebui sa se bucure de ea "o ard pe mess..si isi zic ba ninge afara ..e na da link sa vad" ..cam asa ceva in loc sa iasa sa se bucure... de atata zapada:) oricum eu sper sa fie ultima pe anu asta ![]() This post has been edited by Rafi: 7 Feb 2010, 00:47 |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mama ce misto e afara
![]() Ma, de la mine nu se lipesc de nimic! Masina e perfect in regula, iar eu mergeam incet. |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
In Constanta ploua.....nici vorba de ninsoare.
In Bucuresti cum se circula? Pe autostrada se circula bine? This post has been edited by BeciAcustic: 7 Feb 2010, 09:19 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Bucale, orele noua, minutele douazeci, ziua de duminica, a saptea din luna a doua a anului de gratie 2010...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
Ninge și pe aici de ieri.
bizonii stau la căldură,otoritățile dau la lopată,polițienii stau pe drumuri. Iarna-i grea,omătu mare... Inundația e-n floare(la primăvară)... |
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Nenorocitul asta de VANHELIE nu bagat NIMIC. Un incapabil , un HOT, un tigan nenorocit.
@CGDBZ, imi pare rau..... |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
In Bucuresti se circula "in conditii de iarna". Pe strazile principale mai merge, dar printre blocuri e jale.
Later edit: cand intri in sectorul lui "care este" e recomandat sa parchezi pe unde apuci si sa o iei cu schiurile mai departe. This post has been edited by V a L y O: 7 Feb 2010, 09:59 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
trist.....pana diseara la 7 cand am treaba cred ca o sa fie destul de rau.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Loganu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 April 09 From: Constanta - Navodari ![]() |
la constanta momentan e o ploaie puternica...daca se transforma in ninsoare e de rau...ca bate si vantu asta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
bla bla bla...
- bla bla bla bla bla bla
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Iarna asta e un mizilic fata de iernile de odinioara.Imi aduc aminte in armata cand faceam de garda pe viscoluri adevarate cum traiam intemperiile in sanul naturii mama.Bineinteles ca eram echipat suplimentar cu șubă si pâslari.
Aseara toata lumea s-a bagat la caldurica in pat si nu a avut nimeni curajul sa faca o plimbare prin viscol asa macar de vreo o ora pentru a trai si alte senzatii decat cu consoarta sub cearceafuri.Comoditatea o sa ne manance capul!Despre simtul civic ce sa mai zic ca s-a atrofiat in intregime la toata lumea si asteptam ca doar autoritatile sa dea zapada. |
--------------------
a
b
c
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am iesit (si aseara si azi dimineata) cu vijelie jr la plimbare, a fost frumos, e iarna si ninge.
Dar ma uit la tv si abia acum imi dau seama la ce pericol mi-am expus copilul: MOARTEA ALBA, PERICOLUL INGHETAT, ROMANIA SUB NAMETI etc ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Tu erai ala care iesea cu copilu' pe sanie din Herastrau aseara?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
A inceput sa ploua si la Mangalia. E destul de cald afara, aseara nu a inghetat, nu e polei. Sa speram ca o tine tot asa si nu ingheata ca azi am drumuri multe de facut
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@vis-a-vis
Nu, deocamdata e destula zapada si printre blocuri. This post has been edited by vijelie: 7 Feb 2010, 11:25 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Cum ajung eu la Targoviste maine?
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cu un mijloc de locomotie oarecare.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
asta e taman bun ca are numere provizorii si nu ai nevoie de rovinieta.
![]() carucior_cumparaturi_numar_inmatriculare.jpg This post has been edited by sonykel: 7 Feb 2010, 11:45 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
vijelie |
![]()
|
gen Wola, ATV, tanc
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Bucuresti Pantelimon 12:00 PM
Attached thumbnail(s) IMG_4603.JPG ( Size: 114.29k ) Number of downloads: 333 IMG_4604.JPG ( Size: 100.52k ) Number of downloads: 340 IMG_4608.JPG ( Size: 141.25k ) Number of downloads: 339 |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Vijelie, iti dau dreptate. Ce au patit astia de la TV de o dau asa in drama? Este doar o iarna. Mie imi place. Ninge, este frig. La mine in S3 am ramas chiar placut impresionat: au bagat lama chiar si pe stradutele dintre blocuri
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Se pare că în Buc. or să suspende începerea școlii, cel puțin luni - doar clasele I-VIII.
This post has been edited by Lostboy: 7 Feb 2010, 12:07 |
--------------------
.
.
.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Ptr clasele 1-8.
Ahh... ai editat ![]() This post has been edited by FLP: 7 Feb 2010, 12:08 |
--------------------
.
.
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Da, scuze. Uitasem să precizez.
<span class='edit'>7 Feb 2010, 12:14:</span> Plus câteva județe din sudul României. This post has been edited by Lostboy: 7 Feb 2010, 12:15 |
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
Da' nu e inca vacanta?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FLP |
![]()
|
Ba da, dar maine ar fi trebuit sa inceapa scoala. Si se amana inceperea
|
--------------------
.
.
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
QUOTE(Rafi @ 7 Feb 2010, 00:46) ....cei care ar trebui sa se bucure de ea "o ard pe mess..si isi zic ba ninge afara ..e na da link sa vad" ![]() si putina aducere aminte....pe o vreme ca asta decretase ceausescu 2 sau 3 luni de tras pe dreapta...circulau doar numerele galbene...cele "de stat"....apoi imediat conditionase traficul de duminica cu sot-fara sot... |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 15:39 |