Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.294 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Daca planuiti ceva cred ca vin si eu.
Si i-am promis lui Catalin un report din poiana: ploua marunt, 1-2 grade, bate vantul de nu poti sta in picioare. |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Merci, eu nu cred că merg, mi-a făcut altcineva program.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.294 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cum, nu mergem la Galati sa ne omeneasca domnu' profesor?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
mergem la tovarasu' Neagu Ionut...zona montana sinaia..are apartament mare..cica taie si porcu saptamanile urmatoare
![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Merced |
![]()
|
Bine dom' profesor, te mai pasuim.
Hai ca fac rost de o oaie w/e asta, cine o baga in masina sa mergem cu ea peste Victoras? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, pe bune... Facem o Valea Prahovei? Si asa restu' tarii a fost absent
![]() This post has been edited by vis-a-vis: 1 Dec 2010, 20:35 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Merced |
![]()
|
Ma n-auziti ca fac eu rost de o oaie. Da' ne mai primeste boieru', sau a zis asa, la caterinca?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Ca sa nu se "supere" Victoras, eu propun altfel: facem o lista cu cei care vor sa faca un schimb de vizite (vectorii fiind oaia, pestele, bautura, povestile, taclalele, barfele, combinatiile, afacerile, bisnita, etc., etc., etc.), tragem la sorti cine va fi gazda acestei ceremonii, care sunt pretentiile gazdei (de pilda la mine in casa nu se fumeaza, nu se strica lucrurile (ce se strica se plateste!), nu se fac acte de violenta chiar daca ar fi cazul, nu se scuipa, ambalajele se arunca la cos, toata lumea se descalta la usa sau isi pune papucei ca la spital, eu dau zilnic cu aspiratorul!); daca pun pe masa scrumbie, paine, mujdei si vin alb, raman doar acestea, in schimb se pot lua si alte bunatati din frigider, dar fiind criza, recomand sa fie pus ceva similar la loc!
Incep lista: 1) Dragoselu - Galati - 28 aprilie, Festin cu ocazia Festivalului Scrumbiei (scrumbie la gratar, paine, mujdei, vin alb (3 pahare / persoana!), tacamuri: farfurii plate unica folosinta, pahare unica folosinta, pestele se serveste cu mana, dupa ce ne spalam bine-bine-bine cu apa si sapun); locul desfasurarii evenimentului: Faleza Dunarii Galati. 2)... This post has been edited by dragoselu: 1 Dec 2010, 20:46 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Merced |
![]()
|
![]() Sa ma-nec cu apa, si nu altceva. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Da mari bădărani ne mai crezi frate!
|
--------------------
-
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
Nu o lua de rau, sunt doar niste sfaturi...
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Dacă se face listă cu cei care nu vin, eu sunt primul pe ea.
|
--------------------
-
-
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 1 Dec 2010, 20:41) Ca sa nu se "supere" Victoras, eu propun altfel: facem o lista cu cei care vor sa faca un schimb de vizite (vectorii fiind oaia, pestele, bautura, povestile, taclalele, barfele, combinatiile, afacerile, bisnita, etc., etc., etc.), tragem la sorti cine va fi gazda acestei ceremonii, care sunt pretentiile gazdei (de pilda la mine in casa nu se fumeaza, nu se strica lucrurile (ce se strica se plateste!), nu se fac acte de violenta chiar daca ar fi cazul, nu se scuipa, ambalajele se arunca la cos, toata lumea se descalta la usa sau isi pune papucei ca la spital, eu dau zilnic cu aspiratorul!); daca pun pe masa scrumbie, paine, mujdei si vin alb, raman doar acestea, in schimb se pot lua si alte bunatati din frigider, dar fiind criza, recomand sa fie pus ceva similar la loc! Incep lista: 1) Dragoselu - Galati - 28 aprilie, Festin cu ocazia Festivalului Scrumbiei (scrumbie la gratar, paine, mujdei, vin alb (3 pahare / persoana!), tacamuri: farfurii plate unica folosinta, pahare unica folosinta, pestele se serveste cu mana, dupa ce ne spalam bine-bine-bine cu apa si sapun); locul desfasurarii evenimentului: Faleza Dunarii Galati. 2)... Un ibric de filtru de cafea si vreo 2-3 pahare cam cat ar costa in caz de deteriorare ? ![]() |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() ![]() ![]() Moor aici. Aia cu descaltatu' e de mare angajament. Presupun ca ai papuci, nu? La mine in cocina se fac numai nenorociri. Se bea crunt, se urla, se fumeaza numa' iarba (de prin curte), se mananca porceste... Ca io d-aia ma duc acolo. Nu sa dau cu aspiratorul. Merced, am vorbit foarte serios. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vallyyy |
![]()
|
Desi a trecut ceva vreme intreb si eu , corbexul a fost iertat la Ranca pentru ibricul ala
![]() |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
frate eu am 2 camere si un balcon..care vrea sa vina=))gratarul il facem in fatza blocului
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles ca Dragoselu are alura lu' Filip. Sunt curios ce-o sa-mi faca daca-i deteriorez ceva prin casa si refuz sa-i platesc
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 1 Dec 2010, 21:49) Colegule marinar, Nu te supara! Dar trebuie facuta si o mica selectie, nu crezi? Ca vine nea' Dorel de la Puchenii Mari sa vada si el ceva... si iti face casa vraiste... Internetul te "procopseste" cu fel de fel de nebuni, needucati... Nu e cazul tau, dar se pot gasi usor cazuri incompatibile... |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 1 Dec 2010, 21:41) Vezi' ca onor consiliul ala al vostru local (dupa ce si-au tras toti vile) a interzis gratarele intre blocuri/garaje. Sub amenintarea amenzii si confiscarea scrumbiei! P.S. Jos palaria pentru pensionarii din galati. Dupa ce au fost indoctrinati ani la randul cum ca siderurgia e motorul economiei acum sunt cei mai aprigi dujmani ai guvernarii cacanii! This post has been edited by vi_escu: 1 Dec 2010, 20:57 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(vallyyy @ 1 Dec 2010, 20:54) L-a pedepsit Dumnezeu la Ranca 2, cand il lovise o nevralgie nasoala de la tuica adusa chiar de el. Da' a scapat repede. ![]() This post has been edited by Merced: 1 Dec 2010, 20:58 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Păi selecție zic, d-aia nu vin.
|
--------------------
-
-
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Era cu mitilic?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
vallyyy |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Astia s-au speriat de iarba.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vallyyy |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Merced |
![]()
|
Eh na, e numa' buna, mai mananca si oaia ceva.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 14:09 |