Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
la Constanta ploua ploua ploua...
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
Mefisto966 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 10 December 10 From: Lumea care o cunoastem ![]() |
Noi am avut de Noaptea de Craciun ceva 18cm, pana si la miezul noptii am curatat trotuarul. Pe 25 ne-a mai trantit alte 12cm, ieri au mai cazut 4-5cm. Azi noapte am avut -9°C, azi toata ziua n-a nins, de maine ne-au promis alte cateva cm, sa vedem ce iese din povesti. In orice caz, o iarna, un Craciun cum n-am mai apucat de 24 de ani! Si atunci, ca si acum, Craciun alb intr-o zona, care nu si-a facut vestea iernilor albe, atunci Litoralul, acum valea Rinului...
![]() ![]() |
--------------------
Renault
12
1973
- 3BV780 Mare-i gradina lui Dumnezeu...
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
da, banuiesc ca este cald si aici in bucuresti a fost la limita temperatura , -1
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
A vazut cineva autoritatile-n dimineata asta? Par surprinse vr-un pic ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
La stiri afirma ca totul e ok. Ies si eu in 20 de minute, sper sa fie totul in regula.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
A fost ok pina la birou, prin Primaverii mai ramasese putina gheata de aseara, iar ziceai ca merg cu lanturi.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
La Mangalia a nins un pic de tot. S-a depus putina zapada pe masini si pe iarba. Pe sosea e ud.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
In Buzau e flescaraie
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
la Lipova e senin, si un frig de ti se lipesc narile. Vreme numai buna de plecat in excursie pe dealuri si fript slanina la foc de tabara
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pai la voi bate vintul ala rece , la noi inca bate ala cald dar pe seara se schimba
aradul avea -14 la ora 11 pe cind buzaul -1 This post has been edited by bygy007: 28 Dec 2010, 11:21 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
-12
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Antigel ti-ai pus? Vezi sa nu inghete lacatul la pivnita!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
daca e inghetat sufla in el
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Marty |
![]()
|
Pai daca-ngheata el e-nauntru nu cred ca-i bai. Slana are, tuica are, ceapa are... acu' daca gaseste un colt de paine si-o caldare... e perfect!
This post has been edited by Marty: 28 Dec 2010, 11:41 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Acu ` shad si ma lafai la atelieru de la stat ca fonctioneaza incalzirea.
Io n-am spais in beci ca stau la bloc din ala de burjui si am vecini gospodari. Cum las ceva in pivnita cum fac curat. Pe vremea cand aveam incalzire pe baza de lemne m-am trezit in februarie ca mi-au curatat o boxa unde tineam si io vreo 2 tone de vreascuri gata taiate, crapate, stivuite. Uiegile le tin ca orice om normal in rezevoarele de la buzi.Cand mi se face sete ma retrag in cabinet stau cu voi pe DC cu tilifonu si gemetele de placere cand ingurgitez distilatu` bozgoroaica crede ca-s de la colici ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
Intr-o buna zi, cind vei intra sa combati a n-a colica, o sa confunzi damigeana cu oala de noapte.
O sa crezi c-a capatat beutura aroma si culoare de butoi. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
de ieri
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
corbex |
![]()
|
!6, ai suflet de poet. Esti ruda, prin alianta, cu Kuro Sawa?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
|
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
4x4 |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 28 Dec 2010, 13:26) ![]() Dacă nu puneam muzica ai fi auzit schelălăitul javrelor din cartier și cum strig eu la Ted (câinele negru) cât despre Akira și poezie... Dar am filmulețe în care ne jucam cu mașinile în zăpadă, să le pun pe ălea? |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
corbex |
![]()
|
Alea-s filme de proza, da' pune-le !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
4x4 |
![]()
|
Mie cam rușine cu filmulețele acelea;
unu la mână nu se vede mai nimica, fiind filmat cu un telefon noaptea; doi la mână nu e nici o demonstrație de șoferie ci doar fun deci se vor coborî la nivelul așteptărilor. Dar comentariile celor din mașină te fac să râzi și cum noi respectăm cererile publicului (respectiv corbex), na talent: 2 clipuri P.S. Ghiciți mașinile ![]() This post has been edited by 4x4: 28 Dec 2010, 18:13 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
4x4 |
![]()
|
Le-am șters.
This post has been edited by 4x4: 28 Dec 2010, 18:13 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
bion |
![]()
|
Acu` io am o nelamurire cu plapuma ala din floridetei. Teii cu pricina infloresc si iarna?Eroul principal din film e Coltalb alu Jaclondon
![]() Sau o fi ceva ca la basarabenii aia la care din cauza foneticii late a iesit in loc de : dragostea din`tai dragostea din`tei ![]() @Corbex . Nu am olala de noapte ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
![]() ![]() Deci acolo le tii ! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Pai sa tina distilatu' la rece... N-ai auzit ca sta pe buda si geme de placere cind trage din distilat, sa creada bozgoroaica ca sa tinguie cind iese cactusu'?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
La Cluj ninge.
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 08:42 |