Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Iarna mai ales drumurile sunt ingustate si de mormanele de zapada
![]() This post has been edited by rodi: 29 Dec 2010, 19:02 |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Drumul ala nu-i ingust deloc, incap 2 masini in acelasi timp. Doar ninsoarea s-a potolit
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
rodi |
![]()
|
Doctore... Iarna, ca este afectata latimea benzii de rulare, drumul ingustandu-se, masinile avand totusi loc sa treaca doua, este un lucru evident
![]() |
--------------------
---
---
---
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
"Iarna nu-i ca vara" a fost totusi o opera literara...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma Cataline, pe drum alunecos teoria zice asa:
- tractiune spate : dai sprituri pina se repune pe traiectorie; - tractiune fata: frina de motor; - tractiune integrala: bagi talpa-n ea ca neamu' prost. Daca bagi talpa-n ea ca neamu' prost si n-ai tractiune integrala, cum ti-o fi norocu'! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Dai sprituri pe gat, poate.
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Teoria ca teoria, dar în practică mie îmi e suficient VSA.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
27.12.2010: Zapada cazuta in New York a dat batai de cap utilajelor care se ocupa cu deszapezirea. Un utilaj care a ramas blocat in zapada este tractat de o alta masina, doar ca in momentul tractarii, utilajul acroseaza un autoturism parcat. Cei doi protagonisti nu par sa se sinchiseasca de faptul ca lovesc masina parcata, ei isi vad mai departe de drum.
This post has been edited by Logan_Stepway: 29 Dec 2010, 22:22 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
rodi |
![]()
|
|
--------------------
---
---
---
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
@ Catalin: are treaba multa inca, corectiile de traiectorie se fac cu gazul, volanul, frana de mana si frana de serviciu. Ultima pune probleme cand exista ABS, cand in loc sa-mi corecteze usor viteza si sa ma mai scoata putin spre exterior, mi-a corectat traiectoria direct spre apex [attachmentid=1627684209] prin simplul fapt ca si-a facut treaba, nelasand rotile sa se blocheze.
Pe Martinez vreau sa-l vaz intr-un Passat 4 motion, care-n prima faza scoate botu-n exerior, nu posteriorul ![]() Tie in practica ti-ar fi de ajuns diferentialul de pe Honde ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Masina aia e mult prea puternica. De la auspuf, cred.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.015 Joined: 23 July 09 ![]() |
Eu vad in poza aia un drum aparent drept, si un logan care a facut stanga in sant. Cum s-a intamplat?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
s-a trezit abeesu, nu stii sa citesti?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dr_mKe |
![]()
|
In poza aia vezi un drum drept dupa o curba in panta peste 10% in care s-a intrat cam tare din capul locului
![]() Mai multa zapada maine, anyways, alta tura de panorama unde si-a intarcat dracu' puii. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Markos |
![]()
|
da' te-ai speriat?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.015 Joined: 23 July 09 ![]() |
Dar sper ca n-a patit nimic masina, nu? Parerea mea e ca risti prea mult (da e doar o parere, sa nu te superi!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Masina nu are nici cea mai mica zgarietura. In sant a intrat o idee mai tarziu, cand in loc sa ies d-acolo, am deschis jamul sa ma hlizesc la Radu, care venea din spate in acelasi fel. Intre timp pamantul s-a lasat si asa a picat in sant.
Faza care merita filmata ![]() Mai nasol o fi cand mi-oi lua otomobil cu VSA si l-oi uita cuplat ![]() LE > pe drumurile respective circula cativa fotografi amatori de peisaje si vanatorii. Altfel nu se aventureaza nimeni p-acolo. Deci nu risc decat sa intru cu propria masina in sant, dupa cum vezi ![]() This post has been edited by dr_mKe: 30 Dec 2010, 00:33 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Mda ABSul dintre urechi e dereglat
![]() @ Catalin. Asa-i cum zici mi-a zis mie un vaporean cum se fac drifturi cu barcazul |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Intrebare la radio Erevan:
- E adivarat ca abiiesul ti scoati shi dintr-un kkt? Raspuns: - Da, e adevarat, dar te baga-n altul. This post has been edited by corbex: 30 Dec 2010, 11:23 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Daca aveam Sexpero, chiar si cu abeeees, nu intram in sant. Se ridica santul la nivelul soselei
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(dr_mKe @ 30 Dec 2010, 00:17) @ Catalin: are treaba multa inca, corectiile de traiectorie se fac cu gazul, volanul, frana de mana si frana de serviciu. Ultima pune probleme cand exista ABS, cand in loc sa-mi corecteze usor viteza si sa ma mai scoata putin spre exterior, mi-a corectat traiectoria direct spre apex [attachmentid=1627684209] prin simplul fapt ca si-a facut treaba, nelasand rotile sa se blocheze. Pe Martinez vreau sa-l vaz intr-un Passat 4 motion, care-n prima faza scoate botu-n exerior, nu posteriorul ![]() Tie in practica ti-ar fi de ajuns diferentialul de pe Honde ![]() Bre, eu nu pot pricepe de ce vrei să blochezi roțile față - ambele... Cu ce te-ar ajuta asta? Când mașina ta, FWD, începe să supravireze, dacă frânezi - cu sau fără blocarea roților, va supravira și mai mult, și în funcție de cât de lat e drumul, faci sau nu un tete a queue. Marty are un film ce ilustrează fenomenul, pe un Twingo. În schimb, dacă accelerezi, concomitent cu contrabracarea roților față, vei corecta traiectoria, dar tot așa, în funcție de cât de lat e drumul. Frâna îți poate corecta traiectoria doar dacă e aplicată pe o singură roată, față exterior, dar asta nu prea ai cum face tu ca șofer, ci doar un sistem electronic gen ESP - VSA etc. Părerea mea. ![]() Cât despre diferențialul acela minune, din câte știu eu LSD e doar pe Type R. ![]() Clipul atașat nu-l pot vedea, sorry, n-am acces la youtube. This post has been edited by C a t a l i n: 30 Dec 2010, 16:37 |
--------------------
-
-
|
|
rodi |
![]()
|
|
--------------------
---
---
---
|
|
corbex |
![]()
|
Crezi ca el nu stie? A luat bani de la Mioveni sa faca filme socante. Partea fara intrari in sant o s-o vezi la publicitate. Stai sa-i dea sa incerce un Prafster !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
|
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 30 Dec 2010, 16:28) Frâna îți poate corecta traiectoria doar dacă e aplicată pe o singură roată, față exterior, dar asta nu prea ai cum face tu ca șofer, ci doar un sistem electronic gen ESP - VSA etc. Din câte știu eu, această afirmație este greșită, frâna aplicându-se pe roata față care este în interiorul curbei ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Dupa umilele mele cunostinte ai dif cu frecare limitata pe Accord. Daca nu ma inseala memoria si motorul 1.8 iVTEC beneficiaza de acelasi tratament la transmisie.
@ cosmin: mai documenteaza-te inainte sa-i contrazici pe altii. Roata din exterior fata este blocata selectiv pentru contracararea supravirarii. N-ar fi rau sa-mi ofere uzina un Prafster la test de anduranta. Pina iese din garantie ma angajez la 500.000 km garantat. Sa revenim la subiect asadar. O frana de motor la inscrierea in viraj poate duce la provocarea supravirarii. Atat pe zapada cat si pe gheata se foloseste cu incredere frana de serviciu, cu simt, cu ABS sau de ce nu, cu ambele. Din cati km am adunat pana acum pot spune ca macar 20% sunt facuti iarna. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 03:19 |