Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Ninge ? Ninge ! Numai vantul (meteorologic
![]() ![]() |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
vdaniel |
![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
Spune-i anului ce vine,
sa-ti aduca numai bine... si mai spune-i sa iti dea, tot ce vrea inima ta... fericire, sanatate si multi bani (eventual mariri de salariu, nu mari, asa mai mici) "La Anu' si La Multi Ani!" PS =rodi esti ca intotdeauna in plus PSS=sa-ti rumeneasca tie neuronu" PSS=la multi ani tuturor |
--------------------
dacia
1310
1999
- bt-www respir deci traiesc
|
|
rodi |
![]()
|
Ninge ca in basme. Bauturile
![]() ![]() |
--------------------
---
---
---
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Tu ai clare probleme de perceptie ! In animatie este frana clar roata din exteriorul virajului la supravirare. Ai baut deja de dimineata din sampania pentru miezul noptii ?
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
rodi |
![]()
|
Nici vorba de asa ceva... Sanatate si drum bun, ninge ca intr-o poveste... Clar ?
|
--------------------
---
---
---
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Unde dai si unde crapa
![]() Replica anterioara este clar adresata lui cosmin, care posteaza clip pe care-l vede pe dos ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
rodi |
![]()
|
Ok, merg scuzele, postul lui Cosmin este la ... cosmica distanta... Putin ne mai desparte de anul cu numarul 2011... e cel pe care il asteptam cu totii... dand zapada la o parte
![]() This post has been edited by rodi: 31 Dec 2010, 16:28 |
--------------------
---
---
---
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
unde ninge ca pe aici e un frig de iti ingheata bautura in pahar nu mai trebuie gheata , aviz celor care se duc sa petreaca in aer liber bucuresti -9
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
-9 C inseamna frig? Mai, mai ce sensibili sunteti. Frigul incepe de pe la - 15 C incolo...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
-9 si se simte ca la -20
![]() |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
daca bate vintu
![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nea bygy cand mai ninge'n capitala?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
bygy007 |
![]()
|
de luni dar cu semnu intrebarii
![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
rodi |
![]()
|
Lasa bygy, sa nu fii suparat , clima noastra ,,temperata" s-a dus la poli
![]() |
--------------------
---
---
---
|
|
dr_mKe |
![]()
|
As mai face si eu niste poze cu derapaje in zapada
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Deci la Moeciu nu a nins, dar pen' ca m-a lovit grav de tot o raceala am stat mai mult in casa, am mancat, am jucat Settlers of Catan si Dominion si cel mai important m-am tratat cu multa tuicomicina astfel incat aproape ca mi-a trecut de tot raceala
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Fiarta si cu piper? Altfel tratamentul e degeaba...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(AmunDei @ 2 Jan 2011, 22:42) Deci la Moeciu nu a nins, dar pen' ca m-a lovit grav de tot o raceala am stat mai mult in casa, am mancat, am jucat Settlers of Catan si Dominion si cel mai important m-am tratat cu multa tuicomicina astfel incat aproape ca mi-a trecut de tot raceala ![]() Ce coincidenta ... si eu am fost racit si eu am stat mai mult in casa, am mancat si m-am jucat Catan (asta pe 1, nu puteam sa ma joc chiar in noapte de revelion ![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 30 Dec 2010, 00:17) Pe Martinez vreau sa-l vaz intr-un Passat 4 motion, care-n prima faza scoate botu-n exerior, nu posteriorul Imi cer scuze, am uitat sa precizez ca vorbeam de masini, nu de tinichele cirpite. Trebuia sa ma vezi in RS4 si in Forester, mi-a iesit de minune manevra. Da', deh, acolo-i vorba despre niste chestii dedicate, nu de Passat-uri facute pe genunchi...![]() QUOTE Iara intr-una cu propulsie merge de minune treaba cu gazul, pana vezi de unde ai venit. Daca nu esti in stare sa citesti ce spun, nu comenta!QUOTE La tractiune frana de motor cand esti deja cu posteriorul plecat la plimbare nu face decat sa-l provoace si mai tare. Daca esti atit de tuta incit sa-ti dai seama ca posterioru' ti-a plecat abia cind unghiul fata de axa de deplasare a depasit unghiul de bracaj al rotilor motrice/directoare... da, ai dreptate!QUOTE In fond pe frana de motor se si face manevra, nu ? Da, ma, stiu, descarci puntea bla bla bla... Da' aia se aplica-n cazul drapajului controlat. QUOTE Tie in practica ti-ar fi de ajuns diferentialul de pe Honde Pai atunci asteapta pina ai ceva ca domnu', inainte de a te chinui talentu'.![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Eu zic sa mai citesti o data ce ai scris mai sus de postul asta, dupa care sa te hotarasti daca erai otzara fume sau asa este starea ta normala
![]() Asteptam cu interes si alte manevre la viteze mai mari, de preferat cu 3 cifre. Esti suparat ca te-or concediat de la TG ? |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
nu va certati mai...unii se pricep la,, mistouri '' , altii la masini .....
EDIT : dar nici unii la passat ![]() This post has been edited by l@u: 2 Jan 2011, 23:16 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
TGv
|
--------------------
0.00
%
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Targoviste.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sunt în pauza, e reclame.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Richelieu |
![]()
|
Acum vinzi samburii din masline.
|
--------------------
0.00
%
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:44 |