Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
bozzo |
![]()
|
||
![]() Membru amarat...cu statie CB Group: Members Posts: 554 Joined: 17 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Symbol
1.4
2007
- B-XX-HAM Intek M-760 + Sirio ML 145 Wouxun KG-UVD1P
Dacia - aventura continua...in fiecare zi!!! [B]YO3IIX 233-SP-45[/B] |
|||
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
QUOTE(fost membru @ 8 Feb 2010, 11:29) Nu are timp ca pleaca la Rio Snapshot_20100208_133145796.jpg ( Size: 107.52k ) Number of downloads: 453 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
nesimtitii astia nici la ora asta nu au intrat pe strazile secundare, in conditiile in care zapada pe marile bulevarde se topeste singura
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
f bine, am unde sa dau cu sania copiii
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
copii sa-si puna pofta in cui
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.563 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Topicul de culinare e in alta parte.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Am terminat acum de dat la lopata. Putina miscare a prins bine
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Si in judetele Calarasi si Teleorman, cursurile la clasele I-VIII vor fi suspendate marti, iar in judetul Galati, cursurile au fost suspendate, marti si miercuri, atat in scoli, cat si in licee. dragoselule, consoarta stie ca nu esti la cursuri? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
e in privat cu studentele
![]() This post has been edited by C@talin: 8 Feb 2010, 15:58 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
ANM: Este o iarna mult mai aproape de normal. Nu e nimic contradictoriu
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-68877...tradictoriu.htm Primarul Capitalei: Masinile parcate neregulamentar vor fi ridicate pentru ca utilajele sa poata deszapezi http://www.hotnews.ro/stiri-esential-68875...a-deszapezi.htm giulesti, aseara,... S6306663.JPG ( Size: 2.76mb ) Number of downloads: 417 S6306664.JPG ( Size: 2.7mb ) Number of downloads: 399 ce-mi plac bmw-urile. iarna, mai ales... S6306640.JPG ( Size: 2.81mb ) Number of downloads: 399 This post has been edited by george_scala_2004: 9 Feb 2010, 07:44 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.632 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
niste poze din preafrumosul sector 6:
pe unde trece ratb, primaria generala si-a facut treaba: S6306537.JPG ( Size: 3.01mb ) Number of downloads: 383 S6306599.JPG ( Size: 2.88mb ) Number of downloads: 127 pe strazile"laturalnice", aflate in parohia primariei locale dumnezeu cu mila: S6306610.JPG ( Size: 2.89mb ) Number of downloads: 175 unde o fi "celebra" firma ilcor ? acum nu mai da nici un semn de viata ! din banii, deloc putini, incasati din "ridicarea masinilor parcate neregulamentar" primaria ar fi putut sa ii oblige sa isi cumpere si masini de deszapezire... This post has been edited by george_scala_2004: 8 Feb 2010, 16:27 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
@free_fiber
Exact asta ziceam si eu…. inclusiv eu prefer sa stau in masina cu aerul conditionat/caldura reglata tocmai cum trebuie si cu fundalul sonor potrivit decat sa ma ingramadesc in autobuz, dar astazi s-a dovedit ca atunci cand trebuie pentru unii se poate si fara. Si paradoxal, azi mijloacele de transport mi s-au parut mult mai libere decat de obicei, de exemplu am luat autobuzul astazi la 9.30 si in afara de mine mai era doar o persoana in el. Nu stiu daca este din cauza celor de la RATB care au suplimentat numarul de autobuze sau lumea se inghesuise mai devreme. @sorin1983 si DragosP Da, sunt din comuna Bucuresti si da, azi am mers fara masina. @OAP Faptul ca poti sa-ti exprimi opinia sub protectia anonimatului nu inseamna ca trebuie sa renunti la bunul simt atunci cand ai o parere diferita de ceilalti. Ma refer la expresii de genul “ce inteligenta domne” etc. Si da, sunt de parere ca atunci cand se impune oricine poate sa-si deplaseze dosul si cu altceva in afara de masina personala. |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
azi s-a circulat bestial, cred ca nr de turisme a fost de max 30% fata de cotidian.
ideile de a nu curata strazile laturalnice si de a bloca masinile de pe bulevarde cu un perete de zapada au fost geniale ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.684 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
De acord
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Toti pensionarii il voteaza si nu numai.....in Constanta a facut ceva treaba pana acum..... Sa vedem mai departe ca nu prea are fonduri....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eu nu am vazut nimic, si vin mai des ca un turist. Mai multe se vad in alte orase.
This post has been edited by IRONICK: 8 Feb 2010, 17:55 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
pai tu n-ai vazut ce a facut în Rio, de-aia.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 8 Feb 2010, 16:26) Deci in intersectia asta e pisu' lumii ce pot sa faca soferii. Sa vedeti tico suspendat pe zapada, skoda, toate neamurile. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 8 Feb 2010, 17:49) Sa privim Constanta acum 4 ani cand nu aveam lumina pe strada in toate cartierele, asfaltul era jalnic etc. Anul trecut a scos sinele de tranvai si a asfaltat toate bulevardele ceea ce inseamna foarte mult, se circula mult mult mai bine.... Si in mamaia a amenajat destul de frumos.... Are si partile lui proaste, nu zic ca face minuni Mazare, isi trage si el bani la greu si are afaceri grele in oras, dar macar se cunoaste si ceva in Constanta.... This post has been edited by BeciAcustic: 8 Feb 2010, 18:37 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Asa mai nene, ca ma tot tineam sa va intreb de ce iese Mazare primar fara nicio grija. Zici c-a asfaltat anul trecut, a? Dar pana anul trecut de ce-l votati?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pe stradute laturalnice nu am mers, dar pe bulevarde nu am vazut mare lucru. Asfaltarea este normala intr-un oras, faptul ca au scos 2 sine de tramavai, nu ma incanta. Trebuiau sa le scoata pe toate, la cata taxa s-a platit in Mamaia ... Acum depinde si ce pretentii are fiecare. Mai mult s-a vazut pe drumul catre C-ta.
This post has been edited by IRONICK: 8 Feb 2010, 21:13 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ca un roman adevarat
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Sunt atatea de spus, ca umbla vorba, numai ca imi tin gura. Asta neoficial.
Oficial goagal stie multe, doar un link va dau: http://www.gandul.info/dupa-20-de-ani/intr...marinar-5222292 This post has been edited by fost membru: 8 Feb 2010, 21:55 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
QUOTE(Steel Tormentor @ 8 Feb 2010, 21:13) Nu este vorba ca asa gandesc eu .... asta este adevarul, ti-am mai spus am pe cineva in primarie si sunt multe lucruri pe care lumea nu le stie. Nu este normal ceea ce face dar tot este votat de multi constanteni.... Sa nu uitam ca si inaintea lui Mazare se faceau afaceri iar in Constanta era jalnic....acum este cat de cat decent.... Iarna asta Constanta arata groaznic la capitolul asfalt, sa sperm ca la primavara incepe cu asfaltarea.... Cat despre linia de tranvai chiar trebuia scoasa....pe soveja in unele zone se mergea pe o banda iar in orele de varf pierdeam foarte mult timp, acum se circula pe 2-3 benzi..... Discutia nu isi are rostul aici, cine nu vrea nu il mai voteaza este simplu.... Daca se doreste se poate deschide un topic pe tema asta, aici sa lasam discutiile sa "ninga"..... This post has been edited by BeciAcustic: 8 Feb 2010, 21:50 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
visul tau e sa lucrezi in primarie si primar sa fie mazare?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
E clar ca nu ai inteles ce am vrut sa zic.....pur si simplu cineva apropiat lucreaza in primarie si cand mai discutam imi zice una alta.
Doamne fereste sa ajung in primarie sau in politica(de unde ai dedus asta?).....chiar nu ma atrage, eu doar am vrut sa punctez unele lucruri .... sa trecem peste discutia asta.... |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 15:19 |