Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
stati sa vedeti de simbata 90% posibil polei 0 grade ziua 0 noaptea dupa iar ger deocamdata slabe sanse de ninsoare ambundenta
This post has been edited by bygy007: 2 Feb 2012, 15:12 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Prefer polei si 0 grade decat -32 de grade...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Traian Băsescu e supărat că ninge iar.
“Îmi plăcea mai mult când era numai ger, fiindcă pe jos era sticlă”, spune președintele. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 2 Feb 2012, 16:25) In mod normal nici a mea, dar e blocata coloana de retur la dormitor. La vara se lasa cu scandal daca nu se rezolva pe motiv ca vecinul de la etajul 1 nu primeste instalatorii in casa. In restul casei sunt cam 23-24 de grade. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
De pe la 12 nu am apucat sa mai deschid geamul... Rezultat:
Attached thumbnail(s) DSCF2177.jpg ( Size: 57.65k ) Number of downloads: 467 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Botosanii sint in partea de sus a hartii, adica acolo unde se acumuleaza caldura.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Da dar se mai pierde prin gaura pentru cui
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cuiul se pune in dreptul Sighetului. Ce crede el ca-i gaura de la cui e o ccareaza de musca.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pentru lamurire da cu unghia si daca ramane negreala sub ea e clar ca e kkt de musca.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
bion |
![]()
|
Nu bre divaisu e din mezzogiorno si displeiu si nu afiseaza minusul
![]() This post has been edited by bion: 2 Feb 2012, 20:08 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() Attached thumbnail(s) IMG_0159.JPG ( Size: 42.02k ) Number of downloads: 366 IMG_0160.JPG ( Size: 49.8k ) Number of downloads: 372 IMG_0166.JPG ( Size: 51.11k ) Number of downloads: 144 IMG_0167.JPG ( Size: 43.47k ) Number of downloads: 129 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
de ce n-ai pus o poza cu aburu din balta
2 Feb 2012, 20:32: ala arata a termometru de interior This post has been edited by bygy007: 2 Feb 2012, 20:32 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
aburul l-au captat aia de la termoficare si il impart prin apartamente acum
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Bucurestiul e bocna, dupa atatea zile de ger crunt. Cu exceptia arterelor importante, care au fost curatate cat de cat, restul e jale. Stradute, trotuare, alei - jale
![]() Gheata asta se mai duce de-abia la primavara. Mai ales ca mai urmeaza o tura. Pe stradute, dupa trei zile de ninsoare, chiar daca a trecut vreun plug, a trecut degeaba. Pentru ca toata zapada de pe trotuare si din locurile de parcare a fost aruncata - evident - fix pe calea de rulare. Inclusiv zapada curatata de pluguri, desigur. S-au format clasicele sleauri, care acum sunt înghetate bocna. Si adanci, si câș. Am trecut în seara asta printr-o portiune d-asta, pe-o straduta cu sens unic, cu masini parcate pe ambele parti. Desi n-aveam mai mult de 10 la ora, la un moment dat am simtit cum masina o ia anapoda, total necontrolabila. Brusc si deodata, adica. Doar experienta a facut sa nu apas frana sau sa trag de volan, am lasat-o în voia soartei. Am profitat ca sa admir, în oglinda, cum curul meganului trece la maxim 5 cm de portierele unui logan parcat ![]() This post has been edited by Markos: 2 Feb 2012, 22:30 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
stai sa vezi simbata si duminica patinaj
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Bai fratilor a innebunit lumea cu codurile lui peste prajit.
![]() ![]() ![]() ![]() Cozi in Billa ca la balamuc, aproape toate casele deschise, rafturi goale pe la haleala si parcarea plina de masini la orele 21.30. Multa prostie si paranoia in tara asta nene. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 2 Feb 2012, 22:17) Desi n-aveam mai mult de 10 la ora, la un moment dat am simtit cum masina o ia anapoda, total necontrolabila. Brusc si deodata, adica. Doar experienta a facut sa nu apas frana sau sa trag de volan, am lasat-o în voia soartei. Aia cu experienta merg prin sleauri, nu incearca sa iasa din ele ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bygy007 |
![]()
|
a inebunit poporu cu teveul
![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.041 Joined: 23 July 09 ![]() |
Ahaaa... vad ca incepeti sa va schimbati atitudinea cu privire la zapada si frig. Nu mai e asa frumoasa ninsoarea, si "ca din povesti"...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
Singurul lucru pozitiv e ca s-a mai încalzit, sunt doar -12 acum, boierie.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie-mi place in continuare la maxim. Am venit pe la 8 jumate spre casa dupa o zi de munca plina si pot sa spun ca peisajul alb de pana acasa m-a revigorat. Pt mine cel putin zapada e o incantare (mai ales pe sosele
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
Pai zapada îmi place si mie. Nu-mi place gheata. Maica-mea e internata în spital, cu fractura de col femural, dupa o cazatura pe trotuar, o opereaza luni.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pfff... sanatate multa. (astia batrani se recupereaza greu, forteaz-o sa mearga cat mai curand posibil)
Mie si gheata-mi place, dar poate-s eu din alt film ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.041 Joined: 23 July 09 ![]() |
Imi pare rau... exact la asta ma refer! Eu zilele trecute faceam echilibristica pe niste grinzi de lemn, la et.1, ca sa curat zapada de pe pervaz. Inca nu am facut balcoane la casa. Si... grinzile erau invelite in plastic (de mine). Practic am cautat-o cu lumanarea.
La un rand de grinzi aveam o placa de usb prinsa sub ele. Ca solutie temporara, sa nu-mi ploaie la intrare. A trebuit sa dau zapada de pe placa, sa nu se rupa de la greutate. Am riscat ca fraierul. O sa folosesc o scara data viitoare. Ce vreau sa zic e ca apar tot felul de riscuri: turturi (astia sunt mortali), cazaturi, fracturi etc. Si FRIG. Frig domle`, frig. Daca mie la 21 de ani mi-e frica cand ies afara sa nu se ingroase sangele, din cauza gerului, si sa nu mi se formeze un cheag care sa blocheze vreo artera, sa trec in nefiinta prematur. Batranii si copii sunt cei mai expusi. Urata vreme, urata clima mai avem. This post has been edited by Filip: 2 Feb 2012, 22:41 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
.'' Daca mie la 21 mi-e frica cand ies afara sa nu..'' filip,tu glumesti,nu?
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 02:29 |