Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Reactiile vostre la postul meu imi provoaca la randul lor, o reactie, aceea fiind:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ninge destul de teapan in bucale.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
In Cta cica sunt 3 grade... nici urma de ninsoare / ploaie....
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Aoleu, iar s-a albit asfaltul. Nu se poate, nu se poate...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Hai ca-ti rugineste lopata.
![]() |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
A inceput sa ninga si in Pitesti, vantu' bate, narile le simt deja cam reci. Ma uit pe termometru' si la mine in camera cica-s 18 grade la ora asta. Daca ma gandesc eu bine, cu vantu' care este nu e rau deloc, ca afara cand am venit eu de la munca si nu erau cine stie ce rafale simteai ca ingheata cenzuratu' in tine...
Ma gandesc la anu' sa ma debransez, am o ruda cu o casa neizolata si cu tamplarie de lemn, combinata cu o centrala, tineti-va bine, Lamborghini, care plateste 700 de lei lunar ca sa mentina temperatura asta in toata casa(si nu e mare, vreo 110mp sa zic ca ar avea, living si bucatarie plus un dormitor la parter, si in mansarda inca un dormitor si o baie), eu de ce n-as sta in 17-18 grade pe gratis... ![]() This post has been edited by Merced: 10 Feb 2010, 23:22 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Care-i faza cu "gratis" ?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Merced |
![]()
|
A picat magistrala de caldura ieri seara in Pitesti, si suntem cu caloriferele reci de atunci.
Daca m-as debransa ar fi cam pe gratis, nu? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.633 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Merced |
![]()
|
Fara misto, pun poza cand mai ajung pe acolo, e sigla, tot tacamu'.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.633 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
stiu... dar mai facem si noi haz de necaz
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Sunt de multi ani centrale Lamborghini ... nu stiu exact daca au sau nu vreo legatura cu celebrul constructor de masini
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Merced |
![]()
|
Sunt de multi ani, ca teapa si-au luat-o prin 2002 sau 2003.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Am centrala Lamborghini la munte si merge f. OK, nu stiu unde e teapa
![]() In ceea ce priveste ninsoara, e conform prognozei. Initial ninge si spre dimineata/ziua se tranforma in ploaie care va continua pe tot parcursul zilei de maine. This post has been edited by Executron: 10 Feb 2010, 23:37 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Merced |
![]()
|
N-am zis ca nu merge, doar ca consuma mult.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Si mai e si pe gaz... ca berlina
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Pilif, dac-as fi femeie te-as cere de nevasta.
PS: nu pateste nimic tigaia de la zapada ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Si pt a reveni la subiectul topicului in Pitesti au scos armata! Echipe ISU blocate la Caldararu(Arges) au cerut sprijinul armatei! Se intervine cu 2 TAB + 20 oameni!
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ARMATA ECUNOI
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Ninge si la Buzau .
|
--------------------
-
-
-
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Merced @ 10 Feb 2010, 23:56) ha! E f. adevarat asta, sincer eu credeam, pana acuma, ca obtin consumul ala ridicat (si costul pe masura) din cauza casei (caramida, P+1, neizolata exterior/interior, are vrea 6 camere + 2 bai + bucutarie) ... Dar poate o fi si centrala de vina... DAR face cald inauntru, iarna o tin pe maxim in general... ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si asta tot un Lamborghini e...
R2_002.jpg La cum ploua acum sunt curios reactia lui Filip cand si-o gasi masina plina cu o crusta de gheata. Dalta si ciocan ai? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Al dracu ca a facut rugaciuni Pilif si a venit ploaia. Sa vezi azi flescaraie in Bucuresti
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Pretena a alunecat pe gheata si a chicat cu fundu-n balta. Ce trist
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Daca ai ras asa si langa ea e clar.... You ain`t getting pussy very soon....
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
n i n g e . . .
|
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 09:54 |