Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
azi a fost cea mai de kkt zi.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Din cauza femeilor se circula prost. Deja sint la volanul a aproape jumatate dintre masinile aflate pe strazi. Iti dai seama ce trafic lux ar fi daca ar lasa volanul si s-ar apuca de gatit?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
QUOTE(Markos @ 7 Feb 2012, 20:38) In seara asta am jurat sa nu mai folosesc stradutele, pana la primavara. Erau bune, ca te mai scapa de traficul nasol, dar acum sunt penale. Eu am făcut legământul acesta de aseară, exact din aceleași considerente ! ![]() De pe una din străduțe am avut chiar noroc, fiindcă am reușit să găsesc o porțiune unde să întorc spre strada principală ! |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pai io ieri m-am chinuit si la plecare si la venire am ramas infipt in sleauri la locul de parcare noroc cu vecinii
ce frumos a fost azi pe DN in dreptul pistei si dupa o splendoare nu vedeai la 10m in fata This post has been edited by bygy007: 7 Feb 2012, 20:57 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
corbex |
![]()
|
Imi place despre ea. Mai stau putin si-o intreb daca vine la viitoarea intilnire a defectilor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca supravietuieste...
This post has been edited by vis-a-vis: 7 Feb 2012, 21:03 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Da' sa mergeti pe rand ca cica are fosa mica
![]() |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ala moare ultimul, dintre noi
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Nu vedeti ce nameti are? Inadins i-a lasat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
A mers cineva cu trenul zilele astea?
Mâine trebuie să merg la Palas (Contanța) și vreau să știu dacă voi ajunge "la timp", sau fac 8 ore pe drum ... Cu stimă, Eu. |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
Azi, la radio, ziceau ca o parte din Otelul (partea netratata termic) a ramas intepenita in trenul Galati-Bucuresti. Din gara se duceau la Otopeni.
Deci se circula. Un CD cu rezultatele de la RMN e bun? This post has been edited by corbex: 7 Feb 2012, 21:18 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
ai si matale dreptate,corbex..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
corbex |
![]()
|
Sa-i transmiti, te rog, complimente sotului tau! Baiat destept
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Dna Iulia, atunci cand l-ai amenintat ca iesi goala-n strada pe motiv ca nu mai ai haine corespunzatoare, nu ti-a zis sa iei si un six pack de la nonstop, daca tot cobori?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() ![]() Vezi, Iulia? Avem si calitati. Putem recunoaste. E primul pas. Al doilea, ceva mai incolo. Daca ne da sfintul Petru dezlegare. This post has been edited by corbex: 7 Feb 2012, 21:25 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
Si mama cara saraca... n-a mai apucat sa-si ia permis... cica nu era de ea treaba asta cu condusul.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
iulia_boris |
![]()
|
mda..i le voi transmite..
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
Filip |
![]()
|
Eu nu ii inteleg pe oamenii care pica la examen si renunta. La mine e greu sa ma mobilizez sa fac ceva, pe urma sunt tenace.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 7 Feb 2012, 20:41) Numai fraieri-si mai deszapezesc masina singuri, cand se gaseste personal autorizat la fiecare colt de strada si cu maxim 20 de lei ai scapat de problema ![]() Eu am fost nevoit sa o eliberez pe a mea ieri seara caci azi am dus-o pe maicamea la dentist. Dupa 2 zile de stat era ma las pagubas cand am vazut-o, dar am zis ca daca nu o scot acuma nu o scot nicio odata. Am parcat in dreptul sinelor de tramvai, departe de strada. Deci, desi nu eram baricadat de un zid format de lame, am avut de dat la o parte o gramada de zapada doar ca sa deschid portiera, eu fiind dotat doar cu picioarele si mainile mele. Cu chiu cu vai am facut loc in jurul masinii si o mica carare spre strada, partea nasoala era ca trebuia sa vin pe linia de tramvai ca sa pot iesi, eu stand in spatele unei masini. M-am blocat pe liniile de tramvai, dar din fericire calculasem bine, si am reusit sa ma eliberez inainte sa ajunga garnitura. Si am lasat masina in o benzinarie, acolo curata aia zapada nu eu ![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Filip,nu-l cunosti pe sotul meu..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Dna Iulia, daca mi-e ingaduit: aveti vreo legatura cu bygy?
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 17:34 |