Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.759 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Wow! S-au ingropat in comisioane!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
De sezon
This post has been edited by zodrac: 10 Feb 2012, 10:03 |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Se pare ca cele mai dramatice cazuri sunt în judetul Buzau, de departe. Mai multe sate uitate de lume, izolate total de aproape o saptamana. Urmeaza Ialomita si Vrancea.
Pictorase, esti bine ma? ![]() This post has been edited by Markos: 10 Feb 2012, 00:35 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ei bine, cui ii este bine in zona.
Pictorase, mai esti ma? |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
L-a halit cainili de foame...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Inseamna ca Boro la ora asta e in coma alcoolica la ce carne fezandata a halit...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
partea 'frumoasa' a multor case construite pe la 'tara' este ca sunt ori, la malu' apei,si atunci cand se umfla rau' o ia casa la vale ori, sunt la adapostu' dealului,colinei,etc.si la viscol sunt ingropate ..de tot..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Las' ca platim noi asigurari si pentru ei!
![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
paradoxal si de neinteles este ca ei continua,dupa ce s-a dus cosmelia,sa construiasca fix p-acelasi loc..masochism? mai degraba prostie..oricum primariile n-ar trebui sa acorde autorizatii..doar ca la 'tara' asta-i o gluma..cred ca nici instincte de conservare n-au..
This post has been edited by iulia_boris: 10 Feb 2012, 09:57 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
relax in ceea ce-l priveste pe Pictoras.. ca n-are omu' WIFI in beci... si daca tot a dat cep la butoi, nu cred ca-l mai vedem pana la primavara...
personal nu-l cunosc pe baiat.. dar astia de la Dealu Mare - Monteoru - Pietroasele sunt de incredere... de cursa lunga... mai ales pe calamitati din astea... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
2007 decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Un tunel tot a sapat el, pana la fosa vecinei cu barbatu-n Spania.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
iulia, deci locul unde trebuie construit e motzul dealului. crezi ca incap toti acolo?
pe malul raului mai inteleg, desi olandezii au construit o tara intreaga sub nivelul marii. si nu-i mai inunda nimeni. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Incercand sa scot ascutitoarea din nameti, am reusit sa alunec de pe un sleau cu botul intr-un morman de zapada troienit. Au cazut victime bara fata si radiatorul de aer conditionat(lovitura a fost un soi de uppercut, de jos in sus, bucata de plastic din bara injunghiind miseleste radiatorul). RIP!
![]() ![]() This post has been edited by Altis: 10 Feb 2012, 10:27 |
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pina la primavara ai masina noua. Volanul sa-l pastrezi pe asta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce razi Tuchi ca muta?
Explica-le tu alora de la asigurare cum ai reusit in doua zile sa spargi si gura si curu! Ca presupun ca trebuie sa deschid doua dosare... |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
corbex |
![]()
|
Zici ca le-ai facut in aceeasi zi. Eventual mai astepti pina la mormanul urmator si le faci pe toate odata, mai scumpe drumurile decit paguba
![]() This post has been edited by corbex: 10 Feb 2012, 10:33 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Altis |
![]()
|
Sa le compun un basm de genu:"Am dat in fata, am lovit-o, apoi in spate, am lovit-o! De oftica s-a intepat roata dreapta fata, si din solidaritate, s-a desumflat dreapta spate!" ?
Iti dai seama ca ma trec aia la "Bula Asiguratului" alaturi de ala "Am claxonat si stalpul a venit de pe contrasens si a intrat in mine!"? |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
corbex |
![]()
|
Fata si spatele sint paluzibile. La spate ti-a tras-o plugul, in fata sleaurile. Sint pline stradutele nedeszapezite de elemente de plastic. Pentru masinile mai joase e crima.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Intreba cineva de Victora mai sus. L-am gasit. Se indreapta incet, incet spre oras.
Attached thumbnail(s) 1___images_stories_bilder_003_vagverket.jpg ( Size: 62.34k ) Number of downloads: 220 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Altis |
![]()
|
Ba da-o dracu de conserva! Am si eu demnitatea mea, daca o ucid, o ucid poetic, o rapa pe Transfagarasan, un sant pe A1, nu asa, ca blegii in zapada!
Adica a sarit secretara de pe pod si eu sa fiu prostu firmei sa rup masina pe Oltetului 15? BTW, daca s-a busit radiatorul ala, nu ar trebui sa se vada curgand ceva din el? Stiu ca freonul este gaz, dar nu se vede nimic acolo, sunt rupti fagurii aia pe 2 cm si un pic indoite conductele dintre ei, dar nicio urma de lichid ceva. ![]() This post has been edited by Altis: 10 Feb 2012, 10:49 |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
Nasol ce sa zic... pe vremea asta trebuie atentie.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
Ca-n rest nu trebuie...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Altis |
![]()
|
Adevarul este ca eram foarte atent sa nu pierd niciun amanunt cand aluneca de pe dambul de gheata spre mormanul de zapada.
|
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(Altis @ 10 Feb 2012, 10:53) ... eram foarte atent sa nu pierd niciun amanunt cand aluneca de pe dambul de gheata spre mormanul de zapada. N-ai fost detul de atent. Si Piliful doar ti-a spus ca trebuie multa atentie. Ceva amanunte tot ti-au scapat atentiei... QUOTE(Altis @ 10 Feb 2012, 10:26) |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(Altis @ 10 Feb 2012, 11:46) ... daca o ucid, o ucid poetic, o rapa pe Transfagarasan, Mai bine o arunci de pe bloc, mai si scutesti un drum. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 19:36 |