Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Si ce-i rau in asta? creste pibu' romaniei.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
Ai sa vezi cand se aduna praful pe condensator, unde ai pierderea, ca si cum ai avea ulei acolo.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
De ce sunt eu ghinionist? Ca doar nu mi-am spart eu mufa.
Ghinionista-i ascutitoarea ca a ajuns pe mana mea! ![]() La ce dracu platesc Casco? Cred ca o sa inaugurez sectiunea "Logan"sa vad la tunningaretii aia daca si cum au ridicat garda. Desi am eu un feeling ca o sa gasesc numai cum se taie din arcuri, ca nu arata agresiv inalta sa treaca peste damburi. |
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
si scade al fameliei..
![]() This post has been edited by iulia_boris: 10 Feb 2012, 11:22 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
Trebuia sa ceri Duster nu logan. Sau lada niva.
This post has been edited by Filip: 10 Feb 2012, 11:22 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
daca nici loganu' nu-i inalt in garda care-i atunci?
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Stai calm, daca stiam foarte bine ce fac...
M-am dus acum si am informat membrul superior de incident si victimile sale. Raspunsul "Asta e! Soarta!" Daca era vorba despre o masina, cred ca acum aveam frigiderul si camara pline! This post has been edited by Altis: 10 Feb 2012, 11:25 |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La ce drumuri faci tu, ar merge inaltata.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
iulia_boris |
![]()
|
oo,da, lada niva..am un vecin si-o hinghereste fara stres..bine,cand a prins neste gheata a dansat si ea da' ,altfel, zdarovaia aftomobil..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
Altis |
![]()
|
Badie, pentru iesirile pe amenajari, primesc padurarul. Exceptie sunt cazurile cand padurarul e la padure deja cu Zeus la volan.
De cand am ascutitoarea, din august parca, nu am fost cu ea pe drumuri forestiere decat de 3 ori. O singura data nu au fost masini de teren din partea colaboratorilor. In rest puteam sa o parchez cand nu mai mergea si sa continui pasager. Ceea ce am si facut. |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
zanzie |
![]()
|
Bre Altis, Duster rules!
Io-te: QUOTE(tag21 @ 9 Feb 2012, 19:39) Fratilor, Nu stiu cite roti trag exact la Duster si cum se "muta" puterea de la o roata sau punte la alta ![]() ![]() Nu am aer conditionat la ea, nici inchidere centralizata, trebuie sa 'decartez' si de un radio-cd ceva ..... guess what ? .... I don't care , am 4x4 si ma bucur de chestia asta aproape zilnic cind parchez dusterul sau cind il scot din parcare ![]() Si nimeni nu ravneste la locul meu pentru ca ..... ori nu poate intra ori daca intra nu mai iese hehehe ![]() Asa ca ................ Duster rules !!! ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Altis nu mai plange uite sigur gasesti pe ebay la gifts un device din asta si tre sa fie troianu cat limoul ca sa aiba daune
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Altis @ 10 Feb 2012, 10:46) daca o ucid, o ucid poetic, o rapa pe Transfagarasan, un sant pe A1 ... nu se vede nimic acolo, sunt rupti fagurii aia pe 2 cm si un pic indoite conductele dintre ei, dar nicio urma de lichid ceva. ![]() Mda, cu tot cu sofer. ![]() Daca tevile nu-s rupte, poate ca mai ai freonul in instalatie. QUOTE(tag21 @ 9 Feb 2012, 18:39) Fratilor, Nu stiu cite roti trag exact la Duster si cum se "muta" puterea de la o roata sau punte la alta ![]() ![]() Nu am aer conditionat la ea, nici inchidere centralizata, trebuie sa 'decartez' si de un radio-cd ceva ..... guess what ? .... I don't care , am 4x4 si ma bucur de chestia asta aproape zilnic cind parchez dusterul sau cind il scot din parcare ![]() Si nimeni nu ravneste la locul meu pentru ca ..... ori nu poate intra ori daca intra nu mai iese hehehe ![]() Asa ca ................ Duster rules !!! ![]() Asta habar n-are cum merge bemeveul pe vremea asta. N-are volan cu piele si butoane, da' are inchidere centralizata! Nu stiu exact cate si care roti trag, guess what? I don't care, la cat de misto-i fuge fundul. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Alora din spate le plac fundurile miscatoare. Ai grija!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ai botezat-o Kinky Kyle?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
oricat s-ar carcoti p-aci o tractiune integrala-i brici pe timpu' asta..nu doar bemveu'..si mertanele,daca tot zici d-astea, cdadan..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pictoras e bine
![]() Se lupta cu autoritatile, cu nujce certificat de proprietate. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
mai lectureaza http://www.nudaspaga.ro/ ?
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Vrea drept de proprietate asupra cisternei mai nou?
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
cred ca e vorba de cazanul de tuica cel nou, industrial
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Premierul Mihai Razvan Ungureanu va merge simbata dimineata in judetele Buzau si Vrancea, insotit de ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, si ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, au declarat pentru HotNews.ro surse guvernamentale. Care ai trei lopeti bune, performante? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
Ca sa balotezi la kkt porcotaliu iti trebe o wola
![]() ![]() ON TOPIC. Acu` am vazt la tembelizor ce i-a phootoot crivatzu pe baraganisti. Naspa rau.Oricum daca nu ajungeau presarii sa vada ce e acolo, in cel mai curat stil bolsevic guvernantii si lipitorile taceau malc.Pana la dezghet ii haleau jivinele pe sinistrati si cand s-ar fi gasit satele pustii aparea un politruc sa spuna ca aia au plecat in Spania si voteaza prin corespondenta ![]() ![]() This post has been edited by bion: 10 Feb 2012, 17:43 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
A2 e si acum blocata? de cat timp nu mai nige pe acolo? 3 zile?
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 22:38 |