Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- -
-
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
La București a început marea fleșcăială.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Raportez cu mandrie ca singura masina care a parasit azi strada a fost a mea!
La 6 dimineata, cand ma chinuiam sa montez lantul, 3(trei) tipi stateau la geamuri si fumau, sperand probabil sa vada inca un fraier care ramane infipt. Acum am revendicat locul arat proaspat, l-am lopatat, ca deh, toti ne facem partea si am parcat ascutitoarea. N-a mai fost nevoie de lanturi sa intru pe strada...Fotografie0159.jpg ( Size: 744.83k ) Number of downloads: 570 Cred ca sunt singurul cretin care si-a spalat azi masina, dar de, ea isi face treaba ei, eu pe a mea. Era infecta pe interior, urcat dupa lopata, coborat cu lanturi, etc... Plus ca avea deja o tona de sare pe ea, asta de zilele astea nu mai avea loc. Fotografie0156.jpg ( Size: 504.27k ) Number of downloads: 638 This post has been edited by Altis: 14 Feb 2012, 14:04 |
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Astia au dat cu sare prin Iasi?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 438 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Azi impreuna cu 4-5 vecini am facut loc prin nameti pana pe o strada mai principala. N-a luat decat vreo 4 ore. Le multumesc vecinilor care stateau la geam si se uitau. Gheata groasa sub zapada, au incercat vreo 3 tipe sa iasa fiecare cu 4x4 si n-au prea reusit. Una si-a lasat si ambreiajul acolo. Ma gandeam sa ma pun singur la imbecili autohtoni...
This post has been edited by Saint666: 14 Feb 2012, 14:15 |
--------------------
Ex: Dacia
Duster Dci 4x4
- B
2012
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Am scapat ieftin, doar o ora juma' de munca.
14022012313.JPG ( Size: 2.13mb ) Number of downloads: 530 Evident ca n-am plecat cu masina, doar am facut loc ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(cdadan @ 13 Feb 2012, 17:44) Asa deci ... in gluma de zapada care se vede in poza de ieri (plus inca un pic ce-a mai nins azi-noapte) a reusit unu' sa se blocheze. Io am ajuns frumusel acasa, am parcat si vecinu' se chinua sa miste masina, impins de nevasta-sa. L-am impins si eu vre-un minut, degeaba. Se afundase bine, pe sistem turatie frateeee. Da' zice: las-o asa, ca l-am sunat pe nus' care sa coboare, ala-i fortos si o scoate. Bine ma, hai, spor, doamne-ajuta. ![]() Cum plm sa ramai infipt in zapada de o palma, pe loc dept, pe unde au mai umblat vre-o 10 masini pe ziua de azi? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Te-a ajuns ninsoarea si-n texas.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.047 Joined: 23 July 09 ![]() |
Da... nu-i rau de loc.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Zilnic. D-asta spun, nu e așa rău cum se lamentează unii pe aici și prin presă. Dacă sor-mea n-a rămas blocată cu garda aia la sol, n-a derapat, n-a lovit nimic, înseamnă că mașinile mai înalte (gen Logan) nu ar trebui să aibă absolut nicio problemă.
This post has been edited by C a t a l i n: 14 Feb 2012, 18:08 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.413 Joined: 15 January 06 ![]() |
dupa niste sarmalute si vreo ora juma
![]() Attached thumbnail(s) IMG_20120214_00012.jpg ( Size: 973.38k ) Number of downloads: 491 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-06-xxx
2005 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 23 May 10 ![]() |
Astia din Iasi ,nu va mai plangeti atata.
![]() Premierul Ungureanu a declarat că a discutat telefonic cu primarul Capitalei, Sorin Oprescu, și cel din Iași, Gheorghe Nichita, interesându-se de deszăpezire, arătând că i se pare normal să procedeze astfel deoarece în București este sediul Guvernului, iar în Iași locuiesc părinții și rudele sale, scrie Mediafax. El a arătat totodată că, luni, a stat blocat în trafic "vreo trei ceasuri" din cauza zăpezii. "L-am sunat pe primarul de Iași, pentru că Iașii sunt orașul meu natal și mi se pare absolut normal să știu care este situația acolo. Acolo sunt părinții mei, rudele mele, trebuie să știu totuși ce se întâmplă în orașul meu natal (...) Am vorbit și cu primarul Oprescu, mi se pare normal, sediul Guvernului se află în București și nu vă ascund că ieri am petrecut și eu vreo trei ceasuri blocat pe drumuri, în nămeți", a spus Ungureanu. El a arătat că primarii i-au relatat cum decurg operațiunile de deszăpezire și că Guvernul trebuie să fie un partener al aleșilor locali. |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
- b 22 auz 7-B-798
1971 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Cataline mai conteaza si pe unde se circula cu masina aia. Daca ai norocul sa intri pe o straduta care nu e marcata pe harta deszapezitorilor mai greu cu circulatu' fara probleme.
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Hohonda are sonar ca la bampor si stie cat e pescaju
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 14 Feb 2012, 10:07) ..si ca sa fie bomboana pe coliva am avut probleme si cu circulatia trenurilor,in zona mea,din cauza unor infiltratii..s-a lasat cu bubuieli si niste fum..noroc c-am remediat,empiric,problema si s-a putut circula..asta mai lipsea intreruperea circulatiei.. te-a prins in interior artificiile ? sau ai venit dupa |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
This post has been edited by ArtVandelay: 14 Feb 2012, 20:03 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Altis @ 14 Feb 2012, 14:00) Raportez cu mandrie ca singura masina care a parasit azi strada a fost a mea! La 6 dimineata, cand ma chinuiam sa montez lantul, 3(trei) tipi stateau la geamuri si fumau, sperand probabil sa vada inca un fraier care ramane infipt. eu am plecat la 5 30 si am iesit fara lanturi , la un moment dat am dat de stratul de gheata de pe sleauri noroc cu nevasta ca m-a impins un pic ca a fost mai rapid decit sa iau 2 miini de nisip cu sare din portbagaj , lopata este la loc de cinste in spate l la venire s fost mai greu ca trebuia sa trec de ambele sleauri cu toate 4 rotile , locul meu de parcare e cumva oblic |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Filmuletu' cu sania si poarta cred ca fu' de cel putin 5 ori pana acu' p'aci...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Macar merita........
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io l-am vazut prima oara aseara, postat de moderatorul nostru, la imbecilii autohtoni.
This post has been edited by Markos: 14 Feb 2012, 20:30 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sefu', ne-am luat moderator?
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Avem di tatii.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(Altis @ 14 Feb 2012, 14:00) Cred ca sunt singurul cretin care si-a spalat azi masina, dar de, ea isi face treaba ei, eu pe a mea. Era infecta pe interior, urcat dupa lopata, coborat cu lanturi, etc... Plus ca avea deja o tona de sare pe ea, asta de zilele astea nu mai avea loc. culoarea alba e cea mai buna la DACIA pentru cazuri de rugina (pietre, sare, apa, etc); iti sare in ochii imediat ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Cum se circula pe centura bucurestiului, stie cineva? trebuie sa stiu urgent
|
--------------------
Ford
focus
|
Markos |
![]()
|
Da-le drec de curve, pe frigul asta..
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Intre Otopeni si Petromul de dupa Chitila e asfalt uscat. In rest nu stiu.
|
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
E ud ca fix acolo e cine ma suna sa ma intrebe
|
--------------------
Ford
focus
|
Markos |
![]()
|
Cine e ud?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 13:08 |