Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cind vecinul e o vecina, e bine sa stai in Mazepa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 30 Dec 2014, 20:49) Prostia asta cu sortarea deșeurilor e vrăjeală la noi. Pe motiv că firmele de salubritate încă nu au (și nici nu vor avea prea curând) mașini destinate scopului. Așa că niște băieți deștepți din primării au încasat comisionul pentru containărele-eco cerute de UE și cam asta fuse. Reciclare adevărată se face pe strada mea ![]() Si la noi e la fel: "sortarea" o fac niste "vizitatori", au aia un randament de zici ca-s masini! ![]() Daca am pet-uri deobicei le las separat de punga cu gunoi menajer si le pun langa pubela, ca sa nu mai scotoceasca prin gunoi. QUOTE(luck33ro @ 30 Dec 2014, 20:58) O freza e cam 1000 de lei entry level iar cine nu vrea sa cotizeze e scos la lopata de asociatie... eu asa as face. La un bloc cu 3-4 scari (150 Ap.), daca iau 10 lei de ap , am luat scula ![]() Optimist! ![]() La noi a cerut administratora cate 5 lei de ap (e o singura scara in asociatie, deci 44 de apartamente), in total vreo 250 RON sa faca curat in subsol. A iesit circul de pe lume cu unii care ii tot dadeau ca de ce sa dea ei la etajul 5 pentru subsol, ca nu-i intereseaza. Cand a fost cu acoperisul, la fel, se trezise unul sa dam proportional cu "altitudinea", ca el sta la 3 si nu ajunge ploaia pana acolo! ![]() Traiul la bloc, ce vrei! Comunism in plina democratie, si "democratie" cand e vorba de chestii la comun! O desteapta de la 6 venise cu ideea creata sa fie oprit liftul dupa ora 24 ca "ea are dormitorul langa putul liftului, are somnul usor si daca se misca liftul o trezeste"! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 30 Dec 2014, 21:07) Dunno, eu pe Brailel stau si aici se face! Ma rog, daca despicam firul in saispe, pe straduta din spatele blocului poti juca hochei linistit! 30 Dec 2014, 21:23: QUOTE(corbex @ 30 Dec 2014, 21:14) ![]() La asta nu m-am gandit! This post has been edited by Garett: 30 Dec 2014, 20:23 |
--------------------
No
Reno
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Garett @ 30 Dec 2014, 20:05) Si iti arata ce, mai exact? 1 Strazile pe care se circula pe o singura banda, bara la bara pentru ca s-a deszapezit din 2 in 5? 2 In rest, La Multi Ani! si tie. 1 pai ce spusei io mai sus, ghirtoii ocupa o banda ca vor sa aiba dricu sub geam, cum vrei sa se circule pe mai multe benzi, cum vrei sa dea zapada primaria daca bizonu prost educat isi lasa caruta unde nu are voie? 2 Sa ne auzim sanatosi in 2015 !!!!!! QUOTE(Markos @ 30 Dec 2014, 20:07) Iar in Braila pe Calea Galati. E normal doar is strazile no.1 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 30 Dec 2014, 20:21) Ei, aici am vrut să ajungem! Eu nu stau pe vreun bulevard. Lama lui Mănescu ajunge greu (se ocupă întâi de bulevarde) și rar. Dacă am arunca zăpada de pe mașini sau de pe trotuar pe străduța tocmai curățată, ne-ar lua gaia. După primul ger totul e sloi, piatră. Mai mult, e total neuniform. Șleauri și dâmburi, aka dezastru. Deci nu ne permitem. Tu zici că-ți permiți, că stai la bulevard. Problema este însă de principiu - e corect să faci asta? Românul-aruncător-de-zăpadă-pe-stradă testează întâi traficul și frecvența lamelor? Nu cred. E mai mult un miserupism specific zonei (mă refer la RSR, nu la Galați). This post has been edited by Markos: 30 Dec 2014, 20:38 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
Deci nu ma faceti sa aduc camera din masina sa vedeti bizonii in direct pe Brailei chiar pe unda sta colegu'.Un bou cu solnitza dupa ce ca si-a scos parciu pe banda1 ca sa poata sa isi faca curat mai si arunca zapada in strada.Toata Brailei pana in Tiglina e plina de sleauri si damburi de la preafericitii din zona.Tulemumancurdeneeducati!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(Garett @ 30 Dec 2014, 19:09) Invazie de lupi moralisti! ![]() Let me guess: stai in Mazepa si orice zona mai sus de Papadie e "ghetou"! Stiu ca e sub centura, dar DA! Cand eram eu student in caminul B (ala exotic), asa era. Da' ma mai prindea dimineata, din cand in cand, in "ghetou"( cred ca Corbex stie ce zic) ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu-mi dau seama cum se poate face gheata pe Drumul Sarii. Nu cu sare se da?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
Sarariei e in Iasi badie !!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 30 Dec 2014, 20:34) Deci nu ma faceti sa aduc camera din masina sa vedeti bizonii in direct pe Brailei chiar pe unda sta colegu'. Ba de ce nu? 30 Dec 2014, 20:39: QUOTE(corbex @ 30 Dec 2014, 20:37) Drumu Sării e bolevard și e la negru. Nu stau (chiar) pe Dr Sării. This post has been edited by Markos: 30 Dec 2014, 20:39 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 30 Dec 2014, 21:27) 1 pai ce spusei io mai sus, ghirtoii ocupa o banda ca vor sa aiba dricu sub geam, cum vrei sa se circule pe mai multe benzi, cum vrei sa dea zapada primaria daca bizonu prost educat isi lasa caruta unde nu are voie? 2 Sa ne auzim sanatosi in 2015 !!!!!! Man, ghirtoii isi lasa dricu in drum si cand e perfect uscat! O sa zici ca am o obsesie cu Mazepa, dar cum arata Rosiori dimineata cand opresc toti sa-si lase puradeii la scoala 28? Ieri, viscol ca-n Siberia, bagasera scrapper-ul pe strada, ala mergea sinusoidal...pentru ca maxi-taxi! QUOTE(Markos @ 30 Dec 2014, 21:29) Mai, corecte nu-s multe chestii in tara asta... De acord cu tine, nu-i OK. Bun, vino cu solutii concrete! Aia cu datul in gradina nu tine, gradina-i la mama naibii, aia cu folia iarasi nu e aplicabila, zapada nu-i uniforma, e plina de damburi. Deci? Dau zapada pe locul de alaturi, curatat deja? Pun zapada in portbagaj? Dupa cum spuneam, oricum deobicei dau doar cat sa ma pot urca pe damb, dupa care gravitatia face restul. Da, pe o straduta din spatele blocului evident ca nu e o solutie, dar pe de alta parte acolo poti la fel de bine sa o pui in fata masinii, daca e loc gol acolo. |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
O topești cu lampa de benzină.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Direct pe mașină sau pe stradă?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
Pe bune?? Ca ma duc si maine sa-mi iau lampa, daca-i vorba sa nu dau la lopata!
![]() Da' ceva imi spune ca nu merge! ![]() 30 Dec 2014, 21:57: Era episodul ala de la Top Gear cand deszapezeau cu o combina prin Norvegia, Clarkson venise cu ideea sa puna un aruncator de flacari in spate. N-a mers! ![]() This post has been edited by Garett: 30 Dec 2014, 20:57 |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Tu încearcă, lasă TG.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Îi trece concediul cu lampa-n mână.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
Decat sa te chinui cu lampa mai bine o stropesti cu benzina si ii dai foc, merge 100%!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Garett, noroc că nu locuiești la casă. Vecini ca tine am și eu prin blocul din vecinătate.
Fo doi parchează pe trotuarul din fața casei mele frecvent, e o adevărată plăcere să-i văd cum curăță de zăpadă parbrizu' cu mâneca de la geacă. N-au nici măcar o perie sau măturică. Că asta ar însemna să curețe mai mult decât un hublou. De câteva ori i-am invitat la muncă patriotică, că numai eu le curăț locul de parcare. Că de, e trotuarul din fața propretății. Mele, nu alor. Le puneam la dispoziție toată logistica, dar mereu s-au fofilat că-s grăbiți. Anul trecut am făcut un morman imens pe trotuar, nu mai aveam unde depozita zăpada (da, știu, o puteam arunca în stradă). Să vezi ce ofuscat a fost unul din ei că nu mai are unde parca. Da nici n-a zis nimic, nici n-a mutat zăpada. This post has been edited by gabize: 30 Dec 2014, 21:06 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Garett |
![]()
|
And your point is...?
Perie am, lopata am, pentru parbriz s-a inventat solutie de dezghetat. Partea cu parcatul, presupun ca poti pune un semn cu parcarea interzisa, desi fiind domeniu public e discutabil. Eu parchez in fata blocului, in alveolele facute de primarie pentru asta, deci nu vad unde e similaritatea situatiei. Pe logica ta, primaria este proprietara spatiului deci ar fi obligatia ei sa-l curete... Cu toate astea eu dau zapada, nu primaria. This post has been edited by Garett: 30 Dec 2014, 21:13 |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
A invatat Tara sa muste?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(Garett @ 30 Dec 2014, 21:11) Partea cu parcatul, presupun ca poti pune un semn cu parcarea interzisa, desi fiind domeniu public e discutabil. E spațiu public, nu am nici dreptul și nici intenția să interzic ceva p'acolo. Îmi place sau nu, nu-i proprietatea mea. QUOTE(Garett @ 30 Dec 2014, 21:11) Pe logica mea... care? ![]() Și, deși e spațiu public, există o hotărâre a Consiliului Local (sigur și la voi) care impune curățarea de zăpadă și gheață a trotuarului din dreptul proprietății. Da' nu în baza lui curăț. E pur și simplu o obișnuită parțial moștenită, parțial dobândită- ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.237 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
La mine, nevasta da zapada, iar limuzina sta-n garaj. Chiabur, ce mai.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Gata topicu, nu mai ninge...
![]() Avem unu cu geru ? This post has been edited by luck33ro: 30 Dec 2014, 21:41 |
--------------------
**
|
|
l@u |
![]()
|
Decat unul cu leru'
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
O dau astia joi dimineata -19 gr. C. Maine caut ceva aditiv anti geluire...
![]() Motorina obisnuita de iarna cred ca tine pana la -20... This post has been edited by luck33ro: 30 Dec 2014, 22:02 |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 19:19 |